Arama
Arama Sonuçları
Kitap kurtları ödüllerini Vali Aygöl’ün elinden aldı
60. Kütüphane Haftası kapsamında en çok kitap okuyan kitapseverler Bilecik Valisi Şefik Aygöl ile buluştu.
Geri dönüşüme ‘Atık Getirme Merkezi’ katkısı
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın himayesinde hayata geçirilen “Sıfır Atık” projesi kapsamında Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın hibe desteğiyle Batman Belediyesi tarafından yapılan ‘1. Sınıf Atık Getirme Merkezi'nin açılışı Vali Ekrem Canalp’in katılımıyla gerçekleştirildi.
Gazoz fabrikasında kimyasal zehirlenme: 2 ölü
Niğde Gazozu fabrikasında çalışan 5 işçi, su kazanını temizlerken kimyasal tepkime sonucu zehirlendi. İşçilerden 2'si hayatını kaybetti. Zehirlenen işçilerden birinin durumunun ağır olduğu öğrenildi. Başsavcılık, olayla ilgili soruşturma başlattı.
"Osmanlı'nın kurulduğu Domaniç’te güzel işler yapacağız"
Kütahya'nın Domaniç ilçesinde muhtarlarla bir araya gelen ve sorunları dinleyen Vali Musa Işın, "Osmanlı Devleti’nin kurulduğu Domaniç’e hizmet edecek olmanın gururunu yaşıyorum. Hep beraber bu güzel ilçede güzel hizmetler yapmaya çalışacağız" dedi.
Cumhuriyetin doğum gününde İstanbul bayraklarla süslenecek
İstanbul Valisi Davut Gül, Cumhuriyet’in 100’üncü yılı münasebetiyle Cumhuriyet Bayramı haftasında basın mensuplarına açıklamalarda bulunarak tüm İstanbulluları şehri bayraklarla süslemeye ve Cumhuriyet coşkusunu yaşamaya davet etti.
Depremzedeleri bırakmadı
6 Şubat depremlerinin enkaza dönüştürdüğü Hatay’da depremzedelere ilk günlerde çığ gibi akan yardımlar zamanla azalırken, Miahaber Genel Yayın Yönetmeni Cengiz Aksan yönetimindeki İnsani Destek ve İyilik Derneği depremzedelerin yanında olmaya devam ediyor.
Bilecikli olmanın birinci kuralını yerine getirdi
Bilecik Merkez Deresakarı köyünü ziyaret eden Vali Şefik Aygöl, yol kenarında salça yapan vatandaşları görünce aracını durdurarak kazanın başına geçti.
Kütahya, yangın alarmında!
Kütahya’da yaz sıcakları adeta kavuruyor! Artan sıcaklıklar ve düşük nem ile birlikte ormanlar da tehdit altında. Sıcak hava, düşük nem ve lodos sebebiyle orman yangınlarına karşı tüm ekiplerin teyakkuza geçtiğini açıklayan Vali Ali Çelik, “Tüm vatandaşlarımıza çağrımdır; önümüzdeki 15 gün kesinlikle ormanlık alanlardan uzak durmamız lazım. Bu kritik süreci hep birlikte yönetmeli, ormanlarımızı korumalıyız” dedi.
Bakan Soylu: İhmal kasıt varsa ortaya çıkarılacak
Mardin'de freni patlayan tırın kalabalığın arasına daldığı katliam gibi kaza sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla bölgeye giden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 2 tır şoförünün gözaltında olduğunu belirterek, "Olay bütün yönleriyle birlikte soruşturulmaktadır. İhmal, kasıt her neyse ortaya çıkartılacaktır." dedi.
Gençlerin tasarladığı otonom araçlar yarıştı
Kocaeli’nin Gebze ilçesinde gerçekleştirilen Robotaksi Binek Otonom Araç Yarışması’nda üniversite öğrencilerinin tasarladığı ve sürücüsüz bir şekilde şerit takibi yapan araçlar nefes kesti.