Arama
Arama Sonuçları
İbrahim AKIN
Konya Valisi
Vali Özkan'dan TİMBİR'e teşekkür
İMEF ve TİMBİR tarafından düzenlenen Sivil Toplum Medya Buluşmaları için Konya'ya giden TİMBİR Başkanı Dr. Süleyman Basa, MİA Haber İmtiyaz Sahibi Cengiz Aksan ve İtibar Enstitüsü Başkanı Orhan Samast, Konya Valisi Vahdettin Özkan'ı makamında ziyaret etti. Vali Özkan, Sivil Toplum Kuruluşları ile medya iletişiminin güçlendirilmesine katkı sağlayan TİMBİR'e teşekkür etti.
Mülki idare amirlerinden 15 Temmuz mesajları
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla mülki idare amirleri, mesajlar yayımladı. Yayımlanan mesajlarda birlik ve beraberlik vurgusu yapılarak, gazi ve şehitler anıldı.
Kaymakam Pamuk, Emekli Vali Vural ile sohbet etti
İstanbul Kadıköy Kaymakamı Muhittin Pamuk, Emekli Vali Atilla Vural'ı evinde ziyaret etti. Kaymakam Pamuk, "Mesleğimizin duayenlerinden Emekli Vali Atilla Vural'ı ziyaret ederek mesleki tecrübelerinden istifade ettik" dedi.
Bakanlık, 2 ay önce evlenen kaymakamları ayırmadı
Son yayımlanan Kaymakamlar Kararnamesine göre yeni evli kaymakam çifte atama jesti yapıldı. Malatya'nın Pütürge Kaymakamlığına Tunahan Nas ve Doğanyol Kaymakamlığına Ayşe Karaca Nas atandı. 2 ay önce evlenen çift, komşu ilçelere atanmış oldu.
Vali Yardımcısı Abdullah Çiftçi'den videolu veda mesajı
Diyarbakır Valisi Ali İhsan Su'nun emekli olmasının ardından boşalan valilik görevine yeni atama yapılana kadar vekalet edecek olan Diyarbakır Vali Yardımcısı Abdullah Çiftçi, Vali Su için bir video paylaştı. Çiftçi, Vali Su için, "Yıl dediğin nedir ki! Ay olur, gün sanırsın; yıl olur, dün sanırsın. 2 gün gibi geçen 2 yıl... Sayın Valimiz ilimize kattığı sayısız değerler ve büyük hizmetleri için teşekkür ediyoruz" dedi.
Emekli olan Vali Su, Diyarbakır'dan ayrıldı
Yaş haddinden emekliye ayrılan Diyarbakır Valisi Ali İhsan Su, Valilik Konutunda kendisini uğurlamaya gelenlerle vedalaşarak, kentten ayrıldı.
Diyarbakır Valiliği'ne Çiftçi vekalet edecek
Diyarbakır Valisi Ali İhsan Su'nun emekli olmasının ardından boşalan valilik görevine yeni atama yapılana kadar Diyarbakır Vali Yardımcısı Abdullah Çiftçi vekalet edecek.
Diyarbakır Valisi Ali İhsan Su, emekli oldu
Diyarbakır Valisi Ali İhsan Su, yaş haddinden dolayı emekliye ayrıldı. Veda mesajı yayımlayan Vali Su, "Kadim şehir Diyarbakır'da görev yapmaktan ve siz değerli halkımıza hizmet etmekten büyük bir memnuniyet ve onur duydum. Allah'a (cc) emanet olunuz" dedi.
Mülki idare amirleri, öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu
Milli Eğitim Bakanlığına bağlı ilk ve ortaöğretim okullarındaki 20 milyonu aşkın öğrenci, bugün karne alarak yaz tatiline girdi. Okullarda ise karne heyecanı vardı. Vali ve kaymakamlar, okullardaki karne törenlerine katılarak, öğrencilerin heyecanına ortak oldu.
Genel Sekreter, mülki idare amiri Kutluca oldu
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği görevine Mülki İdare Amiri Mithat Can Kutluca atandı.
Erzurum Valisi Çiftçi, Hafız Kal Yarışması'nda Türkiye birincisi oldu
Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, Diyanet İşleri Başkanlığınca düzenlenen 'Hafız Kal Yarışması'nda Türkiye finalinde 15 cüz kategorisinde birinci oldu. Erzurum Valisi Çiftçi, plaketini eşi Azime Çiftçi ile Erzincan Valisi Aydoğdu'dan aldı.
İki vali, iki kaymakamın nikah şahidi oldu
Sultandağı Kaymakamı Tunahan Nas ve Doğanhisar Kaymakamı Ayşe Karaca dünya evine girdi. Sultandağı ilçesinde gerçekleştirilen nikah töreninde Afyonkarahisar ve Konya valileri şahitlik yaptı.
Mevlana’nın 22'nci kuşaktan torununu karşıladı
Hazreti Mevlana ve ailesinin Konya’ya gelişlerinin 796. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Uluslararası Mevlana Vakfı tarafından düzenlenen 6. Uluslararası Sevgi ve Barış Yürüyüşü sonrası Vali Vahdettin Özkan ve il protokolünün katılımıyla temsili karşılama töreni gerçekleştirildi.
Abdullah Sarı
Gürün Kaymakamı
111. dönem koordinatör kaymakamların ilçeleri belli oldu
Deprem bölgelerinde koordinatör kaymakam olarak görev yapan 111. dönem kaymakam adaylarının kaymakamlık yapacakları ilk ilçeleri belli oldu.
“Şehir olarak her zaman yanınızdayız”
Konya Valisi Vahdettin Özkan, Konya Milletvekilleri Latif Selvi, Av. Barış Bektaş ve Ünal Karaman, Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, İl Emniyet Müdürü Mahmut Karabulut ve taraftarlar şehrin takımı Tümosan Konyaspor’u ziyaret etti.
Mücahit ZIVLAK
Hekimhan Kaymakamı
Diyarbakır Valisi emekli oluyor
Diyarbakır Valisi Ali İhsan Su, 25 Haziran'da yaş haddinden dolayı emekliye ayrılıyor.
“Tüm kurumlarımızla kazanın takipçisiyiz”
Antalya Valisi Hulusi Şahin, 12 Nisan Cuma Günü meydana gelen teleferik kazasında yaralanan kazazedeleri hastanede ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.
16 şehre yayılacak Türkiye Kültür Yolu Festivali Adana’dan başladı
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Türkiye Kültür Yolu Festivali’ni Adana’da düzenlenen etkinlikle başlattı. Bakan Ersoy, “Adana’da bin sanatçı, Türkiye genelinde 40 bin sanatçı katılacak. 8 ayda 7 bine yakın etkinlik gerçekleşecek” dedi.
Teleferik kazasında kurtarma çalışmaları sürüyor
Antalya'nın Konyaaltı ilçesinde devrilen teleferik direğine kabin çarptı. Parçalanan kabinde 1 kişi hayatını kaybederken 2'si çocuk 7 kişi de yaralandı. Teleferik kazası sonrası diğer kabinlerde mahsur kalan 184 kişi için çalışmalar devam ederken tahliye çalışmaları sırasında 3 kişi daha yaralandı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 15 kabindeki 112 kişinin başarıyla kurtarıldığını açıkladı. Çalışmaları ilk andan itibaren yerinde koordine eden Vali Hulusi Şahin, kurtarma çalışmalarının aralıksız sürdüğünü belirtti.
Vali Polat'tan asker ailesine sürpriz
Kars'ta vatani görevini yapan Konyalı Piyade Er Sofu Can Dalkılıç, Kars Valisi Ziya Polat'ın aracılığıyla ailesiyle telefonda görüntülü görüştü.
Bakan Yerlikaya'dan zehir tacirlerine gözdağı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Narkoçelik-10" operasyonlarında 1 ton 19 kilogram uyuşturucu ve 1 milyon 23 bin uyuşturucu hap ele geçirildiğini belirterek, "Zehir tacirlerine sesleniyor: Gençlerimizi zehirlemenize asla izin vermeyeceğiz. Sizi tek tek yakalayıp, adalete teslim etmeye kararlıyız" dedi.
6 vali yardımcısı ve 31 kaymakamla seçim güvenliği toplantısı
Konya Valisi Vahdettin Özkan başkanlığında 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimleri ile ilgili seçim güvenliği toplantısı yapıldı.
Fatih Erdoğan
Ermenek Kaymakamı
Bayram Köse
Mecitözü Kaymakamı
"59 cinayet olayının tamamı aydınlatıldı"
Konya Valisi Vahdettin Özkan, kentte meydana gelen asayiş olayları, suç ve suçlu ile mücadeledeki son durumu açıkladı. Vali Özkan, son 9 ayda malvarlığına karşı işlenen suçlarda aydınlatma oranının yüzde 91 olduğunu, 59 cinayet olayının ise tamamının aydınlatıldığını belirtti.
Ahmet Yeşilyurt
Kurşunlu Kaymakamı
Kar Ragbi Şampiyonası kıran kırana geçti
Türkiye'de ilk defa düzenlenen 2024 yılı Türkiye Ragbi Federasyonu Kar Ragbi Şampiyonası Isparta Davraz Kayak Merkezi’nde oynanan maçlarla tamamlandı. Kıran kırana geçen maçlarda dereceye giren takımlara ödülleri Isparta Valisi Aydın Baruş verdi.