Arama
Arama Sonuçları
"Erzincan'ın her köşesi ayrı birer doğal stüdyo"
Erzincan Valisi Dr. Hamza Aydoğdu, çekimlerine başlanan "Cinlerin Düğünü" isimli filmin setini ziyaret etti. Alanı gezen Vali Aydoğdu, "Erzincan'ın her bir köşesi ayrı birer doğal stüdyo" dedi.
Vali, ikinci baharlarına şahitlik etti
Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü'nde evlenen Özden Huzurevi sakinlerinden 77 yaşındaki Celil Kurt ile 79 yaşındaki Hatice Sağır’ın nikâh töreninde şahitlik yaptı.
Vali Çiftçi, 42. kez kan bağışında bulundu
Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, Çat ilçesinde düzenlenen kan bağışı kampanyasına katılarak, 42. kez kan bağışında bulundu. Vali Çiftçi, "Kan sadece insandan temin edilebiliyor. Dolayısıyla bu açıdan da kan bağışlamak önemli" dedi.
Burdur'un ilk kadın valisi göreve başladı
19 Eylül 2024 tarihinde yayımlanan Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Burdur Valisi olarak atanan Vali Tülay Baydar Bilgihan görevine başladı.
Osman Kurt
Yazıhan Kaymakamı
"Öğrencilerimizin güvenliği öncelikli konumuz"
Trafik Güvenliği Eğitimine katılan Malatya Yazıhan Kaymakamı Osman Kurt, "Öğrencilerimizin güvenli bir şekilde okullarına ve evlerine ulaşmaları bizler için öncelikli bir konudur" dedi.
"Allah milletimizi erenlerin yolundan ayırmasın"
Pir Ahmet Efendi Kültür Festivali'ne katılan Kütahya Valisi Musa Işın, "Allah ülkemizi, milletimizi erenlerin yolundan ayırmasın. Onların edeplerini erkânlarını çocuklarımıza aktararak yaşatmaya devam edelim inşallah. Biz hepsine minnettarız" dedi.
Biga'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yılı
Biga'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yılını kutladıklarını ifade eden Kaymakam Ercan Kayabaşı, "Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı ve minnetle anıyor, onların bıraktığı bu kutlu mirasa sahip çıkmak için var gücümüzle çalışıyoruz" dedi.
"Yarın afet olacak gibi hazırlıklarımızı sürdürüyoruz"
Ali Dağı'nda düzenlenen Orman Yangını Saha Tatbikatı'na katılan Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, "Yarın afet olacak gibi hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Her çeşit afete hazırlıklı olabilmek için arkadaşlarımız sürekli teyakkuz halindeler" dedi.
"Uyuşturucu ile mücadele vatan görevidir"
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak öncülüğünde hayata kazandırılan Umuda Kapı Açıyorum Hayata Tutunuyorum Projesi birçok ilde örnek uygulama olarak değerlendiriliyor. Projenin öneminden bahseden ve her zaman gençlerin yanında olduklarını ifade eden Vali Şıldak, "Uyuşturucu ile mücadeleyi bir vatan görevi olarak görüyoruz" dedi.
Bursa'nın kurtuluşu coşkuyla kutlandı
Bursa’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 102’nci yıl dönümü, şehirde coşkuyla kutlandı.
"Şehzadeler şehri Manisa’mızın kurtuluşunun 102. yılı kutlu olsun"
8 Eylül Manisa'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yıl dönümü çeşitli programlarla kutlandı. Vali Enver Ünlü, "Şehzadeler şehri Manisa’mızın, küllerinden yeniden doğan Manisa, düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yılı kutlu olsun" dedi.
Sarılı ve Çakar ailelerinin mutlu günü
İstanbul Fatih Kaymakamı Cafer Sarılı'nın oğlu İzmir Urla Hakimi Suat Sencer Sarılı ve Cumhuriyet Savcısı Rümeysa Çakar, dünya evine girdi.
Bingöl depremlere hazırlanıyor
Deprem riski yüksek bölgeler arasında yer alan Bingöl’de Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE) Lojistik Merkezi kuruldu. Merkezde inceleme yapan Vali Ahmet Hamdi Usta, "105.000 M2. alanda çok geniş imkan ve kabiliyetimizle olası bir afette Bingöl’e hizmet etmeye hazırız" dedi.
Vali Taşolar, bisiklet turunun startını verdi
Kurtuluş Yolu Bisiklet Turu’nun son etabı Çankırı’dan başladı. Vali Fırat Taşolar, tura katılan bisiklet sporcularını ziyaret ederek, Belediye Meydanından başlayan turun startını verdi.
Bingöl'de olası 7.5 büyüklüğündeki deprem için tatbikat yapıldı
Bingöl'de 7.5 büyüklüğündeki deprem senaryosu ile hazırlanan tatbikat yapıldı. Gerçeğini aratmayın tatbikatı bizzat yöneten Vali Ahmet Hamdi Usta, "Saatini, şiddetini ve yerini önceden bilmediğimiz depreme karşı her daim hazırlıklı olmak zorundayız" dedi.
"En olumsuza karşı hazırlıklı olmamız gerekiyor"
Antalya Valisi Hulusi Şahin, İl Afet Acil Durum Müdürlüğü Hizmet Binası'nın temel atma törenine katıldı. Vali Şahin, "İnşallah ülkemiz afetlerden uzak olur ancak huzur içinde yaşamak istiyorsak en olumsuza karşı hazırlıklı olmamız gerekiyor" dedi.
Yörük çadırında samimi sohbet
Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, 2.300 rakımda, Sarıpınar meralarında küçükbaş hayvancılık yapan Yörükleri ziyaret etti. Vali Pehlivan, dumanı tüten çadırlarda vatandaşlarla hem sohbet etti hem de destekler, hibeler ve teşvikler hakkında bilgi verdi.
Hamile kadını kurtaran polise başarı belgesi verildi
Manisa'nın Akhisar Kaymakamı Murat Kütük tarafından hamile kadını sokak ortasında döven saldırganı etkisiz hale getiren polis memuru Ersin Çelik'e başarı belgesi verildi.
YİMER, 15 bin 619 hayatın kurtarılmasını sağladı
Göç İdaresi Başkanı Atilla Toros, Yabancılar İletişim Merkezi (YİMER) 157’nin insan ticareti, aile içi şiddet ve göçmen kaçakçılığı da dahil olmak üzere çeşitli suçlardan mağdur olanlara yönelik acil yardım ve ihbar hattı olarak da hizmet verdiğini belirterek, faaliyete geçtiği günden bu yana 15 bin 619 kişinin, bu merkez aracılığıyla kurtarıldığını bildirdi.
Vali Demirtaş, Emniyet Genel Müdürü oldu
Resmi Gazete'de yeni atamalar yayımlandı. Emniyet Genel Müdürlüğüne Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, Bursa Valiliğine ise Emniyet Genel Müdürü Erol Ayyıldız atandı.
Adana'nın sorunlarını yazıp, Vali Köşger'den yardım istedi
Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, kendisine sosyal medyadan ulaşan bir sayfanın şikayetine kayıtsız kalmadı. Vali Köşger, "Hemşehrilerimiz müsterih olsunlar gereken yapılacak…" dedi.
"Olası depremlere karşı hazırlıklı olmalıyız"
Hakkari Valisi Ali Çelik başkanlığında, "Depreme Hazır Bir Hakkari" için yapılan eğitimler ile çalışmalar hakkında toplantı gerçekleştirildi. Vali Çelik, "Gelecekteki olası depremlere karşı hazırlıklı olmak, can kayıplarını en aza indirmede kritik bir rol oynayacak" dedi.
Vali Musa Işın, değerlendirme toplantısı yaptı:
Kütahya Valisi Musa Işın başkanlığında İstişare ve Değerlendirme Toplantı yapıldı. Vali Işın, "İlimizdeki problemlerin çözümü noktasında hangi aşamadayız, kim ne yaptı, hangi kurum üzerine düşen vazifeleri yerine getirdi bunları ele alacağız" dedi.
Özel kıyafetleri giyip, bal hasadına katıldı
Kayseri'nin Özvatan Kaymakamı Mine Kurt, coğrafi işaretli Özvatan Çiçek Balı'nın hasadına katıldı. Özel kıyafetlerini giyen Kaymakam Kurt, arı kovanlarından bal hasat etti.
Vali Davut Gül, "Saçma sapan hareketler" deyip uyardı
İstanbul Valisi Davut Gül, asker uğurlama konvoyu ile trafik akışını engelleyenleri uyardı. Vali Gül, "Bu saçma sapan hareketlerinin videosunu çeken herkese, sadece idari para cezası vermekle yetinmeyip aynı zamanda adli makamlara suç duyurusunda bulunacağız" dedi.
Delegelerin torunları Erzurum'da bir araya geldi
Erzurum Kongresi'nin 105. yıldönümü dolayısıyla kongre delegelerinin torunları Erzurum’da bir araya geldi.
Vali yardımcısının yeğenleri son yolculuğuna uğurlandı
Nevşehir Vali Yardımcısı Mehmet Mücahit Öztürk'ün, denize girdikleri Şile Doğancılı Plajı'nda boğularak hayatını kaybeden yeğenleri Üzeyir İlhan Öztürk ve Olgun Öztürk son yolculuğuna uğurladı.
Vali yardımcısının, 2 yeğeni boğularak hayatını kaybetti
Nevşehir Vali Yardımcısı Mehmet Mücahit Öztürk'ün yeğenleri Üzeyir İlhan Öztürk ve Olgun Öztürk, denize girdikleri İstanbul Şile Doğancılı Plajı'nda boğularak hayatını kaybetti.
"Bu eğitimler insanlığa fayda sağlayacak"
Arama kurtarma alanında eğitim alan görevlilerle bir araya gelen Düzce Valisi Selçuk Aslan, "Bu eğitimlerde kazanılan tecrübeler sadece Düzce'ye değil ülkeye ve insanlığa da fayda sağlayacak" dedi.