Arama
Arama Sonuçları
Uraloğlu: Ukrayna’nın bütünlüğü ve güvenliği bizim için çok önemli
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ukrayna Başbakan Yardımcısı ve Topluluklar, Bölgeler ve Altyapı Geliştirme Bakanı Oleksandr Kubrakov ile görüştü. Bakan Uraloğlu, "Türkiye-Ukrayna arasındaki kara yolu taşımacılığını serbestleştirdik ve 2024 sonuna kadar da uzattık. Ukrayna’nın bütünlüğü ve güvenliği bizim için kesinlikle çok önemli ki Cumhurbaşkanımız o noktada çok net bir irade ortaya koydu. İnşallah kısa sürede orada barış ve Ukrayna’nın bütünlüğü sağlanır” dedi.
Hafta sonu mesaisi
Hakkari Valisi Ali Çelik, hafta sonu mesaisinde Hakkâri içme suyu sorununun çözüm yollarını araştırmak için Berçelan yaylasına gitti.
Mustafa Maslak, Antakya Kaymakamlığına atandı
Muğla Köyceğiz Kaymakamı Mustafa Maslak, Hatay Antakya Kaymakamlığına görevlendirildi.
Kanser tedavisi gören Vali Atik, ameliyat oldu
Kanser tedavisi gören Denizli Valisi Ali Fuat Atik, İstanbul'da başarılı bir ameliyat geçirdi. Bugün taburcu olarak Denizli’ye dönen Vali Atik, “Unutmayın, kanserde erken teşhis hayat kurtarır!” dedi.
Kamu yatırımları artan bir hızla devam ediyor
Muğla Valisi Orhan Tavlı başkanlığında düzenlenen 2022 Yılı 2. İl Ekonomi Toplantısı’nda, ilin ekonomik durumu ve potansiyeli ile üretim ve istihdam konuları değerlendirilerek, Muğla ekonomisinin daha da gelişmesi için gerçekleştirilecek çalışmalar görüşüldü.
Köyceğiz, kano ve kürek takımlarının vazgeçilmez adresi oldu
Kano ve kürek takımları ve milli takımlar, elverişli imkânları nedeniyle kamp yapmak için Köyceğiz Gölü'nü tercih ediyor.
Mustafa Maslak
Antakya Kaymakamı