Kanser tedavisi gören Vali Atik, ameliyat oldu;

Kanser tedavisi gören Vali Atik, ameliyat oldu

Kanser tedavisi gören Denizli Valisi Ali Fuat Atik, İstanbul'da başarılı bir ameliyat geçirdi. Bugün taburcu olarak Denizli’ye dönen Vali Atik, “Unutmayın, kanserde erken teşhis hayat kurtarır!” dedi....


DEPREMZEDELERİ YALNIZ BIRAKMADI

Kahramanmaraş merkezli depremde Hatay'a koordinatör vali olarak atanan ve 63 gün görev yapan Denizli Valisi Ali Fuat Atik, boynuna asılı olan kemoterapi şişesiyle buradaki görevine devam etmişti.

Kolon kanseriyle mücadele ederken deprem bölgesinde yaraları sarmaya devam eden Vali Atik, görevinin sona ermesinin ardından tedavi için gittiği İstanbul'da Maslak Acıbadem Hastanesi’nde ameliyat oldu.

Resim

TABURCU OLDU

Başarılı geçen ameliyatın ardından Vali Atik, taburcu oldu.

Tedavi sürecini en güçlü şekilde yürütmeye gayret gösterdiğini vurgulayan Atik, “Şifa dileklerini ileten arkadaşlarıma, dostlarıma, Denizlili hemşehrilerime, Hataylı vatandaşlarımıza ve ülkemizin dört bir yanından ulaşan ilgisini ve duasını esirgemeyen herkese şükranlarımı sunuyorum. Hastalık gelmeden önce sağlığın kıymetini bilmek, insana sayısız derdi unutturacak kadar büyük bir zenginlik. Unutmayın, kanserde erken teşhis hayat kurtarır” dedi.

EŞİ FULYA ATİK'E TEŞEKKÜR ETTİ

Vali Atik, “Bu süreçte bana büyük desteği olan eşim Fulya Atik'e, aileme, her an yanımda olup bizleri yalnız bırakmayan çalışma arkadaşlarıma, ayrıca tedavi sürecini birlikte planladığımız, ameliyatımı sorunsuz gerçekleştiren Prof. Dr. Oktar Asoğlu hocama ve kıymetli ekibine teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum