Arama
Arama Sonuçları
40 vatandaşın derdini tek tek dinledi
Erzincan Valisi Doç. Dr. Hamza Aydoğdu, Halk Günü toplantısında 40 vatandaşı ağırlayarak sorun ve taleplerini dinledi. Vatandaşlarla tek tek görüşen Vali Aydoğdu, "Her adımda hemşehrilerimizin yanında olmaya kararlıyız" dedi.
QR kodunu okut, Sinop'u değerlendir
Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan'ın talimatlarıyla hayata geçirilen Memnuniyet Anketi örnek oluyor. Proje sayesinde Sinoplu vatandaşların, QR kod okutup aldıkları hizmeti değerlendirme imkanı bulduğunu ifade eden Vali Özarslan, "Lütfen, QR kodunu okutunuz ve karnemizi veriniz. Gayemiz: Sizlere güler yüzlü, hızlı ve kaliteli bir kamu hizmeti vererek, yaşamınızı kolaylaştırmaktır" dedi.
Burdur'un ilk kadın valisi göreve başladı
19 Eylül 2024 tarihinde yayımlanan Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Burdur Valisi olarak atanan Vali Tülay Baydar Bilgihan görevine başladı.
Sevilen Vali Abdullah Erin, göreve başladı
Şanlıurfa’da daha önce görev yapan, başarılı çalışmalarıyla tanınan ve sevilen Vali Abdullah Erin, atandığı Isparta'da görevine başladı. Vali Erin, "Isparta'nın güzelliklerine güzellik katmaya gayret edeceğiz. Hiçbir zaman tartışmaların, polemiklerin tarafında bulunmayacağız. Şehirdeki bütün taraflarla iş birliği içerisinde çalışacağız. Boşa harcayacak zamanımız yok" dedi.
Vatandaşların derdine derman oldu
Halk Günü Toplantısı düzenleyen Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek, vatandaşların taleplerini tek tek dinleyip, ilgili birimlere talimat verdi.
"Bu proje, tarımsal üretim potansiyelini artıracak"
Tıbbi ve Aromatik Bitkiler İle Araziler Taçlanıyor "TABİAT KARABÜK" Projesi Değerlendirme Toplantısı'nda konuşan Vali Mustafa Yavuz, "Bu proje, ilimizin tarımsal üretim potansiyelini artırarak hem üreticilerimize hem de ülkemizin milli ekonomisine katkılar sağlayacak" dedi.
Sinop'ta yangınlar artınca eğitim seferberliği başlatıldı
Sinop Valisi Mustafa Özarslan, kentte meydana gelen yangınların artmasından dolayı eğitim seferberliği başlattı. Vali Özarslan, "Geçen sene 13 olan orman yangını sayımız bu sene 40 oldu. Geçen sene 25 olan ahşap yapılı konutlardaki yangın sayımız bu sene 27 oldu" dedi.
Özbekistan Fahri Konsolosluğu Trabzon’da açıldı
Özbekistan Trabzon Fahri Konsolosluğu'nun açılış törenine katılan Vali Aziz Yıldırım, "Türkiye ile Özbekistan tarihi ve kültürel bağlarla birbirine sıkı sıkıya bağlı iki kardeş ülkedir" dedi.
"Diyarbakır annelerinin ızdırabını anlatan bir proje"
Çocukları dağa kaçırılan Diyarbakır annelerinin dramını anlatan ‘Sesler ve Yüzler’ filminin gösterimine katılan Van Valisi Ozan Balcı, "Evlatları dağa kaçırılan ailelerin dertlerini, ızdırabını dile getirmiş. Toplumsal duyarlılık oluşturacak bir proje" dedi.
"Iğdır'ın potansiyelini ortaya çıkarmamız gerek"
Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu’nun destekleriyle ilgili yapılan toplantıda konuşan Iğdır Valisi Ercan Turan, bu desteklerin yatırım için çok önemli olduğuna dikkat çekerek, "Şehrimizin potansiyelini ortaya çıkarmamız gerek" dedi.
Kaymakam, okul müdürlerinin taleplerini dinledi
Mardin'in Kızıltepe Kaymakamı Abdullah Şahin, okul müdürleriyle toplantı yaptı. Yeni eğitim-öğretim dönemi için talepleri dinleyen Kaymakam Şahin, hep birlikte koordineli bir şekilde çalışılacağını belirtti.
Yurtta 30 Ağustos coşkusu
30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 102. yıl dönümü dolayısıyla birçok kentte kutlamalar başladı. Valilikler tarafından hazırlanan programlar ile vatandaşlar Büyük Zafer'in 102'nci yılını coşkuyla kutladı. Mülki idare amirleri de kutlama programlarına katılarak, Atatürk anıtlarına çelenk koydu.
Kaymakam, kurumları teftiş etti
Şanlıurfa'nın Viranşehir Kaymakamı Kemal Ülkü, kamu kurumlarını ziyaret ederek, inceleme yaptı.
Hatay'da yeni eğitim-öğretim dönemi için hazırlıklar başladı
Hatay Valisi Mustafa Masatlı başkanlığında "2024-2025 Eğitim -Öğretim Yılı Okul Yöneticileri Değerlendirme Toplantısı" gerçekleştirildi. Toplantıda yeni eğitim-öğretim dönemi başlamadan atılması gereken adımlar konuşuldu.
"Birlikte aşılamayacak hiçbir engel yok"
Halk günü toplantısında vatandaşın derdini dinleyen Erzincan Valisi Dr. Hamza Aydoğdu, "Birlikte aşılamayacak hiçbir engel yoktur, yeter ki aynı yürekle dinleyelim, konuşalım" dedi.
Vatandaşın derdini dinledi
Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan, halk günü toplantılarında vatandaşın derdini dinledi.
Emniyet Genel Müdürlüğüne atanan Vali Demirtaş, Bursa'ya veda etti
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın atama kararları ile Emniyet Genel Müdürlüğüne atanan Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, hem Bursalılara hem de mesai arkadaşlarına veda etti.
Asırlık tabyalar için talimat verdi
Kentte bulunan asırlık tabyaları inceleyen Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, tarihi yapıların bakımı ve korunması için talimat verdi.
17 köyün muhtarını tek tek dinledi
Hakkari Valisi Ali Çelik, Yüksekova ilçesindeki köy muhtarları ile bir araya geldi. Vali Çelik, 17 köyün muhtarı ile toplantı yaparak, talepleri tek tek dinledi.
Erzurum'un huzuru için talepleri tek tek not aldı
Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi başkanlığında Huzur Toplantısı yapıldı. Mahalle muhtarlarının taleplerini tek tek not alan Vali Çifti, vatandaşın huzuru ve güvenliği için gerçekleştirilecek uygulamalar hakkında gerekli mercilere talimat verdi.
"Olası depremlere karşı hazırlıklı olmalıyız"
Hakkari Valisi Ali Çelik başkanlığında, "Depreme Hazır Bir Hakkari" için yapılan eğitimler ile çalışmalar hakkında toplantı gerçekleştirildi. Vali Çelik, "Gelecekteki olası depremlere karşı hazırlıklı olmak, can kayıplarını en aza indirmede kritik bir rol oynayacak" dedi.
Vali Musa Işın, değerlendirme toplantısı yaptı:
Kütahya Valisi Musa Işın başkanlığında İstişare ve Değerlendirme Toplantı yapıldı. Vali Işın, "İlimizdeki problemlerin çözümü noktasında hangi aşamadayız, kim ne yaptı, hangi kurum üzerine düşen vazifeleri yerine getirdi bunları ele alacağız" dedi.
Geri Gönderme Merkezi'nde önce inceleme sonra toplantı yaptı
Çanakkele Valisi Doç. Dr. Ömer Toraman, Ayvacık Göç İdaresi Müdürlüğü Geri Gönderme Merkezi'nde inceleme yaptı, ardından da toplantı gerçekleştirdi.
Edirne'de en çok harcama ulaştırma ve haberleşmeye yapıldı
İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı'nda konuşan Edirne Valisi Yunus Sezer, "İl genelinde 305 projenin 68 tanesi bitirildi, 171'i devam ediyor, 66 proje ise ihale ve proje aşamasında. Dönem sonu itibariyle en çok harcama 895 milyon TL ile ulaştırma-haberleşme sektöründedir" dedi.
Halk gününde vatandaşın derdini dinledi
Halk günü programında vatandaşın derdini dinleyen Artvin Valisi Cengiz Ünsal, "Vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz" dedi.
Bartın'da tarım-orman yatırımları ilk sırada yer alıyor
Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan başkanlığında 2024 Yılı İl Koordinasyon Kurulu 3. Toplantısı yapıldı. Yatırımlar hakkında bilgi veren Vali Arslan, "Yatırımları, tahsis edilen ödenekten yapılan harcama miktarlarına göre sektörel değerlendirdiğimizde; 1 milyar 159 milyon TL ile ilk sırada tarım-orman sektörü yer alıyor" dedi.
Sinop'ta sel ve taşkın riski en aza iniyor
9 adet paletli ekskavatörün dere ıslahları için çalışmaya başladığını ifade eden Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, "9 iş makinesi ile 8 ilçemizde 21 derede yaklaşık 150 km dere yatağında 1,5 milyon metreküp rüsubat temizliği yapılacak. Bu yıl çalışmalar tamamlandığında sel ve taşkın baskınıyla ilgili ciddi risk azaltma faaliyeti gerçekleştirmiş olacağız" dedi.
"Valiliğimizin kapısı herkese açık"
Halk Günü toplantısında vatandaşın sorun ve taleplerini dinleyen Batman Valisi Ekrem Canalp, "Valiliğimizin kapısı herkese açık. İstedik ki vatandaşlarımız sorun, sıkıntı ve taleplerini bize iletsinler" dedi.
"Hedefimiz, yeni yatırımlara imza atmak"
Yatırım Değerlendirme Toplantısı'nda konuşan Karabük Valisi Mustafa Yavuz, "Hedefimiz, ilimizin kalkınmasına katkıda bulunacak yeni yatırımlara imza atmak ve mevcut yatırımların en verimli şekilde tamamlanmasını sağlamak" dedi.
Sinop'ta çıkan yangında 6 ev küle döndü
Sinop'un Boyabat ilçesinde meydana gelen yangında 6 ev kullanılmaz hale geldi. Bölgedeki çalışmaları koordine eden Vali Dr. Mustafa Özarslan, hasar, zarar ve hak sahipliğine ilişkin tespit çalışmalarının en kısa zamanda tamamlanacağını belirtti.