Arama
Arama Sonuçları
2 vali Kırık Tünelinde inceleme yaptı:
Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi ve Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, Kırık Tünelinde inceleme yaptı. Vali Çiftçi ve Baydaş, tünel sayesinde Doğu Anadolu'nun Doğu Karadeniz'e bağlanacağını ve yolculuk sürelerinin kısalacağı belirttiler.
"Lokmalarımızı canlarla paylaştık"
Ankara'nın Beypazarı Kaymakamı Vedat Yılmaz, Karaşar Cemevi’nde düzenlenen iftar programına katıldı. Kaymakam Yılmaz, "Muharrem ayı nedeniyle bugün lokmalarımızı canlarla paylaştık" dedi.
Vali Şıldak, mülki idare amirleriyle bir araya geldi
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile görev yerleri değişen vali yardımcıları ve kaymakamlarla bir araya geldi.
Mülki idare amirleri, öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu
Milli Eğitim Bakanlığına bağlı ilk ve ortaöğretim okullarındaki 20 milyonu aşkın öğrenci, bugün karne alarak yaz tatiline girdi. Okullarda ise karne heyecanı vardı. Vali ve kaymakamlar, okullardaki karne törenlerine katılarak, öğrencilerin heyecanına ortak oldu.
111. dönem koordinatör kaymakamların ilçeleri belli oldu
Deprem bölgelerinde koordinatör kaymakam olarak görev yapan 111. dönem kaymakam adaylarının kaymakamlık yapacakları ilk ilçeleri belli oldu.
"Muş Ovası çok bereketli topraklara sahip"
Muş Valisi Avni Çakır, yüzde 75 hibeyle çiftçilere yönelik fasulye ve nohut tohumu dağıtım törenine katıldı. Vali Çakır, "Muş Ovası çok bereketli topraklara sahiptir. Bir ilin kalkınmasındaki en büyük etken üretimdir" dedi.
Vali Gül’den 50 noktaya bayram ziyareti
İstanbul Valisi Davut Gül, Ramazan Bayramı boyunca İstanbul’da 50 ayrı noktaya ziyaret gerçekleştirerek hem incelemelerde bulundu hem de İstanbullularla bayramlaştı.
Yüksek lisansını başarıyla tamamladı
111. dönem kaymakam adayı N. Cengiz Yamakoğlu, yüksek lisansını başarıyla tamamladı. Kaymakam Yamakoğlu, desteği için eşine, danışman hocasına ve hocalarına teşekkür etti.
Tıp Bayramında doktorlarla iftarda buluştu
Karaman Valisi H. Engin Sarıibrahim 14 Mart Tıp Bayramı vesilesiyle ilde görev yapan doktorlarla Karaman Polisevinde düzenlenen iftar programında bir araya geldi.
Ara mülki idare kararnamesi yayımlandı
Bugünkü Resmi Gazete’de ara mülki idare amirleri kararnamesi yayımlandı. Çoğunluğu görevlendirme ile vekaleten kaymakam ve vali yardımcısı olarak görev yapan 127 ilçenin kaymakamı ve 20 ilin vali yardımcısı asaleten atandı.
Öğretmenlerin konseri tam not aldı
Muş'un Bulanık ilçesinde 32 öğretmenden oluşan Öğretmenler Korosu, Türk Halk Müziği konseri düzenledi. Konseri dinleyen Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Oğuzhan Ocak, "Korodaki bütün hocalarımıza teşekkür ederim. Büyük bir ilgiyle izledim" dedi.
“Bir şiir de bizim hissemize düştü”
Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, Beyaz Karanfil Derneğinin Rize İsmail Kahraman Kültür Merkezi'nde düzenlediği Cumhuriyetin 100. yılında kültür, sanat etkinlikleri kapsamında, “Her kız çocuğu adına şiirler yazılası birer Seraye’dir” mottosuyla gerçekleştirilen şiir gecesine katıldı.
İçme suyu problemi için talimat verdi
Hakkari Valisi Ali Çelik, Hakkari'de içme suyu probleminin giderilmesi için toplantı yaptı. Vali Çelik, iş ve işlemlerin hızlandırılması için talimat verdi.
“Allah şehitlerimizden ve onları bu millete armağan eden ailelerinden razı olsun”
Malatya Valisi Ersin Yazıcı’nın eşi Hanife Yazıcı, Yeşilyurt Kaymakamı Kutsal Baytak, Battalgazi Kaymakamı Erkan Savar’ın eşi Esma Sağar ve İl Emniyet Müdürü Arif Çankal’ın eşi Feray Çankal, birlikte vatan ve bayrak uğruna canlarını feda eden kahraman şehitlerin en kıymetli emanetleri olan ailelerini ziyaret etti.
Oğuzhan'ın, Müge Anlı hayalini gerçekleştirdi
Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret eden Bilecik Valisi Şefik Aygöl, merkezde eğitim alan Oğuzhan'ın, Müge Anlı ile tanışma hayalini gerçekleştirdi. Vali Aygöl, Müge Anlı'yı telefondan arayarak, Oğuzhan ile konuşturdu.
Cumhuriyeti yaşatanlarla buluştu
Muğla Valisi İdris Akbıyık, Cumhuriyet'in 100. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla, "Cumhuriyeti Yaşatanlarla Buluşma" programında şehit yakınları ve gazilerle bir araya geldi.
Sezonun ilk Divle obruk peyniri gün yüzüne çıktı
Karaman Valisi H. Engin Sarıibrahim, Ayrancı İlçesi Divle köyünde yerin 36 metre derinliğinde ve 250 metre uzunluğunda obrukta doğal ortamda üretilen ve dünyanın sayılı peynirlerinden “Divle Obruk Peyniri” için düzenlenen sezon açılışı programına katıldı.
Armağan Yazıcı'ya ‘hayırlı olsun’ ziyareti
Malatya Valisi Ersin Yazıcı, Burdur Kemer Kaymakamı iken Elazığ’a Vali Yardımcısı olarak atanan Armağan Yazıcı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
“Vatandaşımızın sorununu birinci ağızdan dinliyoruz”
Vatandaş ve esnaf ziyaretlerine devam eden Muş Bulanık Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Oğuzhan Ocak, çay sohbetleri eşliğinde ihtiyaç ve talepleri dinledi.
Futbol hakemlerine pastalı sezon açılışı
Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Mersin Şubesi ile İl Hakem Kurulu’nun ortaklaşa düzenlediği 2023-2024 Futbol Hakemlerinin Sezon açılış törenine katıldı.
Vali Şıldak Barış Pınarı bölgesinde
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Barış Pınarı Harekâtıyla terörden arındırılan Telabyad’da incelemelerde bulundu.
Bulanıklı çiftçilere makine ve ekipman desteği
Muş Bulanık Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Oğuzhan Ocak, çiftçilere makine ve ekipman dağıtımına katılarak, “Malzemeler bütün üreticilerimize hayırlı olsun” dedi.
Futbol öğrenen çocuklara spor ayakkabı hediye etti
Muş Bulanık Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Oğuzhan Ocak, gençlik spor kurslarında futbol eğitimi alan öğrencilere spor ayakkabı hediye etti.
Okul inşaatlarında son durumu yerinde gördü
Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan, deprem güçlendirme ve yapım çalışmaları devam eden okullarda incelemelerde bulundu.
Kitap okuma şenliğinde öğrencileri yalnız bırakmadı
Muş Bulanık Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Oğuzhan Ocak, kitap okuma şenliğinde öğrencilere eşlik etti.
Edebük Şehitleri dualarla anıldı
Erzincan’ın Tercan ilçesine bağlı Edebük köyünde 15 Mayıs 1994 tarihinde bölücü terör örgütü PKK tarafından şehit edilen 9 sivil vatandaş, şehadetlerinin 29. yılında kabirleri başında anıldı.
Şehit ailesini yalnız bırakmadı
Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, dün akşam geçirdiği trafik kazasında şehit olan Jandarma Uzman Onbaşı Oğuzhan Kabayel için JAKEM Komutanlığı’nda düzenlenen törene katılarak, şehidin ailesini teselli etti.
Bayramda gönüllere dokundular
Sinop Valisi Erol Karaömeroğlu ve Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, Hatay’da çadır ve konteyner kentlerde bulunan depremzedeleri ziyaret ederek, bayramlarını tebrik etti.
Hasan Öztürk
Kartepe Kaymakamı
Konteyner kent alanları için "geçici el koyma" kararı
Hatay Valiliği, depremzedelerin barınma ihtiyaçlarına yönelik konteyner kent alanları oluşturulması amacıyla ücreti daha sonra ödenmek üzere bazı parsellerde geçici olarak el koydu.