Arama
Arama Sonuçları
Vali Karadeniz, patlamada hayatını kaybeden işçinin cenazesine katıldı
Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz, makarna fabrikasında meydana gelen patlamada hayatını kaybeden fabrika çalışanı Mesut Şimay'ın cenaze törenine katıldı. Vali Karadeniz, acılı aileye baş sağlığı diledi.
"Uyuşturucu ile mücadele vatan görevidir"
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak öncülüğünde hayata kazandırılan Umuda Kapı Açıyorum Hayata Tutunuyorum Projesi birçok ilde örnek uygulama olarak değerlendiriliyor. Projenin öneminden bahseden ve her zaman gençlerin yanında olduklarını ifade eden Vali Şıldak, "Uyuşturucu ile mücadeleyi bir vatan görevi olarak görüyoruz" dedi.
Samsun'da okul çevrelerinde sıkı denetim başladı
Samsun Valiliği, 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı'nda geleceğin teminatı çocukların güvenliğini sağlamak için İl Emniyet Müdürlüğünce il genelinde geniş çaplı denetimlerin başlatıldığını duyurdu.
"Dilucu Şehitleri Anıtı" törenle açıldı
Iğdır'da, 2015 yılında PKK terör örgütünün bombalı saldırısı sonucu şehit olan 13 polis için 'Dilucu Şehitleri Anıtı' açıldı.
Yurt genelinde 2 milyon araç denetlendi
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 5-12 Eylül tarihleri arasında 2 milyon 667 bin 955 aracın denetlendiğini ve 475 bin 427 araca/sürücüye işlem yapıldığını açıkladı.
"Elazığ'ın huzuru için canla başla çalışıyoruz"
Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu, Huzur ve Güven Uygulamasına katıldı. Vatandaşlarla sohbet eden Vali Hatipoğlu, "4️ mahallemizde, 20 noktada, 41 ekip, 208 personel ve Mobil Göç Noktası ile denetimler yaptık. Elazığ'ın huzuru için canla başla çalışmaya devam edeceğiz" dedi.
"Trafikte kendimizi ve sevdiklerimizi koruyalım"
Kavak-Merzifon kara yolunda inceleme yapan Samsun Valisi Orhan Tavlı, trafik kurallarına dikkat çekti. Vali Tavlı, "Lütfen trafikte sorumluluk alalım, kendimizi ve sevdiklerimizi koruyalım" dedi.
Vali Şıldak, yunus timleri ve bekçilerle buluştu
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Motosikletli Polis Timleri ile Çarşı ve Mahalle Bekçileriyle bir araya geldi.
"Ardahan'da 886 kişi yakalandı"
Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek, kentte yaşanan suç ve güvenlik konularıyla ilgili bir verdi. Vali Çiçek, son 7 ayda haklarında arama kararı bulunan 886 kişinin yakalandığını açıkladı.
"Suçluların aramızda dolaşmasına izin vermiyoruz"
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, ağustos ayında yapılan çalışmalarda hapis cezası dolayısıyla aranmakta olan 228 hükümlünün yakalandığını belirterek, "Suçluların aramızda dolaşmasına izin vermiyoruz" dedi.
Hamile kadını kurtaran polise başarı belgesi verildi
Manisa'nın Akhisar Kaymakamı Murat Kütük tarafından hamile kadını sokak ortasında döven saldırganı etkisiz hale getiren polis memuru Ersin Çelik'e başarı belgesi verildi.
Bakan Yerlikaya, POMEM Mezuniyet Törenine katıldı
30'uncu Dönem POMEM Mezuniyet Töreni'ne katılan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Kahraman polislerimiz: Bu kutsal görevinizi ifa ederken rehberiniz hukuk, referansınız insan hakları olacaktır. Ve her zaman vicdanınıza kulak vereceksiniz" dedi.
Kazada yaralanan vatandaşları yalnız bırakmadı
Malatya Valisi Seddar Yavuz, yolcu otobüsünün Akçadağ ilçesinde şarampole yuvarlanması sonucu yaralanan ve hastanelere sevk edilen vatandaşları ziyaret etti.
"8 ayda 3 bin 500 yabancı uyruklu şahıs sorgulandı"
Tekirdağ Valisi Recep Soytürk, Mobil Göç Noktası'nı ziyaret etti. Çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Soytürk, 8 aylık süre zarfında 3 bin 500 yabancı uyruklu şahısın sorgulandığını ve gerekli işlemlerin yapıldığını ifade etti.
Adana'nın sorunlarını yazıp, Vali Köşger'den yardım istedi
Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, kendisine sosyal medyadan ulaşan bir sayfanın şikayetine kayıtsız kalmadı. Vali Köşger, "Hemşehrilerimiz müsterih olsunlar gereken yapılacak…" dedi.
Pendik'te İETT otobüsü iş yerine girdi, binanın kolunu ağır hasar aldı
İstanbul Valisi Davut Gül, Pendik'te meydana gelen İETT otobüsü kazasıyla ilgili incelemede bulundu. Kolunu hasar alan binanın yıkılacağını ifade eden Vali Gül, bina sakinlerini bilgilendirdi.
Kağıt fabrikasında çıkan yangın, çevredeki tesislere yayıldı
Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, Yıldırım ilçesinde, kağıt fabrikası ve geri dönüşüm tesisinde çıkarak çevredeki tesislere yayılan yangının söndürüldüğünü, soğutma çalışmalarının ise devam ettiğini belirterek, "Bölgedeki 7 tesis yangından zarar gördü" dedi.
Operasyonda yaralanan polisi ziyaret etti
Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, uyuşturucu operasyonunda yaralanan ve tedavisi devam eden polis memuru Hasan Keskin'i ziyaret etti.
Tunceli'de polis evinin yıkımı yapıldı
Tunceli Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, depreme dayanıksız olduğu tespit edilen polis evinin yıkıldığını ifade etti.
Bakan Yerlikaya: 3 bin 626 litre sahte alkol ele geçirildi
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Çengel-7" operasyonlarında 3 bin 626 litre kaçak/sahte alkol ele geçirildiğini, 50 şüphelinin de yakalandığını bildirdi.
Kağıt fabrikasında çıkan yangın 3 gündür devam ediyor
Aydın'ın Söke ilçesinde, 3 gün önce kağıt fabrikasında çıkan yangına müdahale devam ediyor. Söndürme çalışmalarını yerinde inceleyen Vali Yakup Canbolat, "Toplam 258 personel ve 81 araçla yangına müdahale ediliyor" dedi.
Vali Gökmen Çiçek, öfkeli kalabalığı sakinleştirmeye çalıştı
Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde Suriye uyruklu bir şahsın 5 yaşındaki çocuğu taciz etmesi nedeniyle kentte olaylar çıktı. Olayların büyümesi üzerine bölgeye giden Vali Gökmen Çiçek, vatandaşları sakinleştirmeye çalıştı. Bir evin balkonuna çıkan Vali Çiçek, "Allah rızası için herkes evlerine gitsin. Arkadaşlar ben şimdi aşağı iniyorum, aranıza geleceğim ve sohbet edeceğiz. Ben sizleri anladım" dedi.
Yangınlara karşı polisler de denetimde
Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, orman yangınlara karşı polis teşkilatının da sahada denetim yaptığını belirtti.
"Olayların aydınlatılma oranı yüzde 96"
2024 yılı Mayıs ayı asayiş olayları hakkında bilgi veren Van Valisi Ozan Balcı, "Mayıs ayı içerisinde kolluk birimlerimizce yapılan çalışmalar neticesinde; toplam 1.299 olaya müdahale edilmiş olayların aydınlatılma oranı yüzde 96'dır" dedi.
"Teröristlerin hiçbirine göz açtırmayacağız"
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bayram tatili boyunca DEAŞ terör örgütüne yönelik gerçekleştirilen 'Bozdoğan-46' operasyonlarında 31 şüphelinin yakalandığını belirterek, "Teröristlerin hiçbirine göz açtırmayacağız" dedi.
Şanlıurfa'da son 4 yılın en yüksek uyuşturucu miktarı ele geçirildi
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, polis ekiplerinin durdurdukları bir araçta 30 kilo 650 gram metamfetamin maddesi ele geçirdiğini belirterek, "Bu rakam son 4 yılda tek seferde ele geçirilen en yüksek miktar" dedi.
"36 kişi hayatını kaybetti"
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kurban Bayramı tatilinin ilk 5 gününde 696 trafik kazası meydana meydana geldiğini, 36 kişinin hayatını kaybettiğini belirterek, "Denetimlerimizin tek amacı var. Bayram tatiline giden vatandaşlarımızın sağ salim ailelerine kavuşması" dedi.
"Gençlerimizi bağımlılığın hiçbir türüne teslim etmeyeceğiz"
Bağımlılık ile Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı'nda konuşan Samsun Valisi Orhan Tavlı, "Türkiye yüzyılının en büyük hazinesi ve teminatı olarak gördüğümüz gençlerimizi önleyici tedbirlerle koruyarak bağımlılığın hiçbir türüne teslim etmeyeceğiz" dedi.
Hırsızları suçüstü yakalayan kahraman polisi ödüllendirdi
Bilecik Valisi Şefik Aygöl, izinli olduğu gün hırsızları yakalayan kahraman polis memuru Mustafa Şener'e başarı belgesi verdi.
5 bin öğrenci ailelerine mektup yazdı
Isparta Valisi Aydın Baruş, öğrencilerin tütün ve teknoloji bağımlısı ebeveynlerine mektupla seslendikleri "Beni dinler misiniz?" projesinin kapanış programın katıldı. 5 bin 300 öğrencinin mektup yazdığını belirten Vali Baruş, projede emeği geçenlere de teşekkür etti.