Arama
Arama Sonuçları
Abdullah Çiftçi, 6 yıldır görev yaptığı Diyarbakır'a veda etti
İstanbul Bayrampaşa Kaymakamlığı'na atanan Abdullah Çiftçi, hem Diyarbakır’ın yeni Valisi Murat Zorluoğlu ile hem de vatandaşlarla vedalaştı. Çiftçi, "Diyarbakır’ı, Diyarbakırlı güzel insanları çok sevdik. Artık bir yanımız Diyarbakır oldu. Hoşça kal Diyarbakır" dedi.
Eğil’de turizm projesi başlıyor
Dicle kıyısında yer alan konumu ve coğrafi koşulları ile tarih boyunca önemli bir yerleşim yeri olan Diyarbakır Eğil’de, Eğil ve Dicle Nehri Çevre Düzenleme Projesi’nin lansmanı Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Gökhan Yazgı, Vali Ali İhsan Su ve Eğil Kaymakamı Volkan Hülür katılımıyla gerçekleşti.
Pervari’nin dağ köylerini havadan ve karadan inceledi
Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Dr. Kemal Kızılkaya, ilçe ziyaretleri programı kapsamında, Siirt, Şırnak ve Van üçgeninde yer alan Pervari ilçesine bağlı Yazlıca (Herekol) dağı eteklerinde bulunan Doğan, Yapraktepe (Yapraktepe/Güzelbağ Mezrası) Düğüncüler, Söğütönü ve Gökbudak köylerini ziyaret etti.
“Her ilçemizi, her köyümüzü yeniden ayağa kaldıracağız”
Sorunların yerinde tespiti ve çözümü için hızlı bir tempoyla çalışmalarını ve ilçe gezilerini sürdüren Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol, bugün de çeşitli ziyaret ve programlara katılmak üzere Samsat ilçesini ziyaret ederek, İlçe Kaymakamı Süleyman Bakan'dan ilçenin genel durumu, devam eden kamu yatırımları ve Samsat ilçesinde meydana gelen iki deprem ile Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından ilçenin imar ve inşa süreci ile yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Diyarbakır’da Fetih Yürüyüşü
Diyarbakır Valisi Ali İhsan Su, Diyarbakır'ın Fethi'nin 1384 yıl dönümü münasebetiyle düzenlenen etkinlikler kapsamında, Fetih Cami'nden Hz. Süleyman Cami'ne gerçekleştirilen Fetih Yürüyüşü'ne katıldı.
Sahabe türbesinde depremzedelere dua etti
Kahramanmaraş Halfeti Kaymakamı Zikrullah Erdoğan, İçişleri Bakanlığı tarafından geçici görevlendirme ile Adıyaman/Samsat ilçesindeki afet bölgesi koordinasyon çalışmalarını yürütmek için göreve başladı.
Sahabe türbesi ruhuna uygun bir ortama kavuşacak
Bitlis’in Hizan ilçesine bağlı Gayda Köyü’nde bulunan Sahabe Sultan Muhammed Türbesinin çevresi bakım ve onarıma alındı.
Sur’da 7 yıl sonra ilk iftar yemeği
Diyarbakır Sur'un terörden zarar gören 6 mahallesinde yer alan kaymakamlık binasının bahçesinde 7 yıl sonra şehit yakınları, kanaat önderleri, mahalle muhtarları, gazeteciler, STK temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, esnaf ve vatandaşlarla iftar yapıldı.