Arama
Arama Sonuçları
Vali Taşolar, bisiklet turunun startını verdi
Kurtuluş Yolu Bisiklet Turu’nun son etabı Çankırı’dan başladı. Vali Fırat Taşolar, tura katılan bisiklet sporcularını ziyaret ederek, Belediye Meydanından başlayan turun startını verdi.
Karakeçili'deki festival coşkusu sürüyor
Kırıkkale’nin Karakeçili ilçesinde bu yıl 30'uncusu düzenlenen Ertuğrul Gazi'yi Anma ve Uluslararası Kültür Şenliği, büyük bir coşku ve katılımla başladı.
"Kayseri su sporlarında bambaşka bir noktaya gidiyor"
Yamula Barajı kıyısına yapılan “Su Sporları Merkezi”nin açılışına katılan Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, "Kentimizde gerçekten muhteşem işler oluyor. Kayseri su sporlarında bambaşka bir noktaya gidiyor" dedi.
Salda Gölü'nü artık havadan da keşfedebilirsiniz
Burdur Valisi Dr. Türker Öksüz, dünyanın sayılı doğal harikalarından biri olan berrak suyu, beyaz kumsalları ve eşsiz turkuazın tonlarına sahip Salda Gölü’nde sıcak hava balon turizminin başladığını ifade etti.
Vali Çelik, heyecan dolu Off Road deneyimi yaşadı
Hakkari Valisi Ali Çelik, Çukurca 5. Foto Safari ve Doğa Sporları Festivalinin 3’üncü gününde düzenlenen Off Road etkinliğine katıldı. Şoför koltuğuna oturan Vali Çelik, Extreme Off Road aracı ile eğlenceli bir Off Road deneyimi yaşadı.
"Ödülle döneceğinize inanıyorum"
Karabük Bilim Şenliği'ne katılan Vali Mustafa Yavuz, "Teknofest başta olmak üzere, ulusal ve uluslararası düzeyde düzenlenecek proje yarışmalarında, bu projelerin ilimizi en iyi şekilde temsil edeceğine ve ödülle döneceğine inanıyorum" dedi.
Sağlık için pedal çevirdiler
‘Sağlığın Keyfini Birlikte Sürelim’ sloganı ile 81 ilde eş zamanlı 11. Geleneksel Yeşilay Bisiklet Turu düzenlendi. Bisiklet turuna valiler ve kaymakamlar da katılım sağladı.
"Spora kıymet veren bir valiyim"
Van Valisi Ozan Balcı, Akıl ve Zeka Oyunları Van Turnuvası'nın final yarışlarının startını verdi. Vali Balcı, "Spora kıymet veren bir vali olarak her çocuğun bir spor dalı ile uğraşmasını ya da bir spor dalının iyi bir izleyicisi olması gerektiğini belirterek spora tam destek verdik" dedi.
Şehit Kaymakam Safitürk anısına yamaç paraşütü yarışması
Mardin’in Derik ilçesinde 10 Kasım 2016’da terör örgütü PKK tarafından makamına bırakılan bombayla şehit edilen Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk anısına, yamaç paraşütü mesafe yarışması düzenlendi.
Çırav Dağı eteklerinde Türkiye Dağ Koşuları Şampiyonası
Türkiye Dağ Koşuları Şampiyonası ve İl Karmaları Ligi Birinci Etap yarışları Vali Dr. Kemal Kızılkaya’nın öncülüğünde Siirt'in Eruh ilçesinde gerçekleştirildi.
Mezopotamya’nın mistik atmosferi tanıtılacak
Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol, 1.Uluslararası KOMMAGENE Fotoğraf Zirvesi'nin başladığını belirterek, program sayesinde Mezopotamya’nın mistik atmosferinin tanıtılacağını ifade etti.
Kaymakamlıktan ‘Her Mahalleye 1 Kütüphane Projesi’
Kahramanmaraş Elbistan Kaymakamlığı koordinasyonunda her mahalleye bir kütüphane yapılması projesi başlatıldı.
"Boğa Koşusu"nun startını verdi
BTCTURK ev sahipliğinde ilk kez düzenlenen BtcTurk Boğa Koşusu 5 bin kişinin katılımıyla Üsküdar’da gerçekleşti. Koşunun startını İstanbul Valisi Davut Gül verdi.
Türkiye Enduro ve ATV şampiyonası başladı: “Tekerleğinize taş değmesin!”
Bilecik'te yapımı tamamlanan Endurobil 365 Ekstrem Park’ta, Türkiye Enduro ve ATV şampiyonasının startı verildi. 196 profesyonel sporcuyla son yılların rekor katılımıyla başlayan yarışta ciddi bir heyecan oluşurken, Türk bayraklı motoruyla sporculara öncülük eden Vali Şefik Aygöl, “Tekerleğinize taş değmesin inşallah” dedi.
5 asırlık gelenek 4 yıllık aranın adından yeniden…
Manisa Valisi Enver Ünlü, pandemi ve geçen yıl yaşadığımız deprem felaketi sebebiyle 4 yıldır gerçekleştirilemeyen ve bu yıl 484’üncüsü düzenlenecek Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali tanıtım toplantısına katıldı.
Mera ıslah projesine Ani’den start verdi
Kars Valisi Ziya Polat'ın katılımıyla “Mera Islah ve Amenajman Projeleri" kapsamında proje tanıtım ve korunga tohumu dağıtım töreni gerçekleştirildi.
Okul Sporları Tenis Türkiye Şampiyonası Düzce'de başladı
Düzce'nin ev sahipliğinde düzenlenen Okul Sporları Yıldızlar Tenis Türkiye Şampiyonası başladı. 27 farklı ilden 168 sporcu müsabakalara katılıyor.
Suruç Kaymakamlığı Koşusu şampiyonuna şilt takdim etti
27 Mart Çarşamba günü koşulan yarışın startı Şanlıurfa Hipodromu'nda saat 20.30'da verildi. 4 yaşlı safkan Arap atlarının katılımlarıyla gerçekleştirilen mücadele, 1900 metre mesafe kum pistte düzenlendi.
Yeni mezarlık için temeli attı
Batman Valisi Ekrem Canalp, yeni Kent Mezarlığı için düzenlenen temel atma törenine katıldı. Vali Canalp, mezarlık için çalışmaların hızlı şekilde yapılacağını ifade etti.
Zaferin 109. yıl dönümü coşkuyla kutlandı
18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 109. yıl dönümü açılış töreni Kale-i Sultaniye’de gerçekleştirildi. Etkinlikler kapsamında Vali İlhami Aktaş, protokol üyeleri ve vatandaşlar, ellerinde Türk bayraklarıyla halk yürüyüşü gerçekleştirdi.
Eline aldığı raketiyle kortta fırtına gibi esti
Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Tenis Turnuvası'na katıldı. Takım elbisesini çıkarıp, spor kıyafetlerini giyen Vali Pehlivan, eline aldığı raketiyle kortta fırtına gibi esti.
Van Kültür Yolu Festivali’ne hazırlanıyor
29 Haziran-9 Temmuz 2024 tarihleri arasında Van'da yapılacak olan 'Kültür Yolu Festivali'nin hazırlık toplantısı Vali Ozan Balcı başkanlığında yapıldı.
44. Uluslararası Maratonun startını vali verdi
Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, 44. Uluslararası Trabzon Yarı Maratonu ve Halk Koşusu’nun startını verdi.
Bisiklet yarışının startını Vali Şahin verdi
Türkiye Bisiklet Turizmi Derneği tarafından düzenlenen Türkiye Kış Bisiklet Yarış Serisi'nin ilkinin startını Antalya Valisi Hulusi Şahin verdi. 15 takım ve 158 sporcunun katıldığı CRI Kış Bisiklet Yarışı Serisi, Aspendos Antik Kenti Tiyatrosu'ndan başladı.
"Her şey daha yaşanılabilir bir Cizre için"
Şırnak'ın Cizre Kaymakamı Nazlı Demir, vahşi çöp depolama alanında rehabilitasyon çalışmalarının başladığını belirtti. Demir, "Vatandaşlarımızın rahatsızlıkları giderilmiş olacak. Her şey daha yaşanılabilir bir Cizre için" dedi.
“Paramız bereketlendi, harca harca bitmiyor”
1.5 yıldır Batman Belediye Başkan Vekili olarak görev yapan Vali Ekrem Canalp, “Batman Belediyesi olarak sosyal projelere öncelik veriyoruz ya vallahi paramız değerlendi, harca harca bitmiyor. Yani harcayacak yer arıyoruz” dedi. Vali Canalp, “Çünkü, biz halkımıza dağıttıkça, biz sosyal belediyeciliği uyguladıkça bizim paramız daha da artıyor. Bunun da tek bir izahı vardır; berekettir. Biz halkımıza dağıtacağız, dağıttıkça daha da çoğalacak” diye konuştu.
Şanlıurfa için genç aday
Miahaber Hukuk Danışmanı ve TİMBİR Başkan Vekili, Avukat Cüneyd Altıparmak, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye başkanlığı için aday adayı oldu. Hukukçu Cüneyd Altıparmak aday adaylığını sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile duyurdu.
“Karla mücadele ekiplerimize güveniyoruz”
28 bin 488 kilometrekare yüzölçümü, 10 bin kilometreye yakın yol ağı ile Türkiye’nin yüzölçümü bakımından en büyük 2. şehri olan Sivas, yaklaşan kış mevsimine ekipleri ile birlikte hazır.
Köyden şehre ders çalışmaya geliyorlar
Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek, ‘Ardahan’da Eğitimde Niteliğin Arttırılması Eylem Planı’ çerçevesinde hayata geçirilen ‘Destekleme ve Yetiştirme Kursları’ projesi kapsamında Şehit Ömer Halisdemir İmam Hatip Ortaokulunda sınavlara hazırlık kursları gören öğrencilerle buluştu.
100 Yılın Aşı damaklarda Binyılın Kardeşliği gönüllerde iz bıraktı
“100 Yılın Aşı Binyılın Kardeşliği” mottosuyla 20 Kasım’da açılışı yapılan Batman Gastronomi ve Kültür Sanat Festivali, bir haftada yüzbinlerce ziyaretçiyi ağırladı.