Arama
Arama Sonuçları
"Şeker fabrikası ilçemizin kalkınmasına katkı sağlıyor"
37. Dönem Şeker Pancarı Alım Kampanyasına katılan Van Erciş Kaymakamı Murat Karaloğlu, "İlçemizde tarımın öncüsü ve tarıma dayalı ilk sanayi kuruluşlarından olan Türkşeker Erciş Şeker Fabrikası ilçemizin kalkınmasından büyük katkı sağlamaktadır" dedi.
İzmir'in dağları yeniden yeşillenecek
İzmir Valisi Süleyman Elban, Karşıyaka'da yangından zarar gören alanların yeniden yeşillendirileceğini belirterek, "Yanan tüm alanı mart ayına kadar 1 milyon 100 bin fidan ile ağaçlandıracağız" dedi.
"Allah milletimizi erenlerin yolundan ayırmasın"
Pir Ahmet Efendi Kültür Festivali'ne katılan Kütahya Valisi Musa Işın, "Allah ülkemizi, milletimizi erenlerin yolundan ayırmasın. Onların edeplerini erkânlarını çocuklarımıza aktararak yaşatmaya devam edelim inşallah. Biz hepsine minnettarız" dedi.
Vali, okunu en uzağa atmak için yay gerdi
Mengücek Melik Gazi Büyükler Hava Koşusu Şampiyonası'nın açılışına katılan Erzincan Valisi Dr. Hamza Aydoğdu, okunu en uzağa atmak için yay gerdi.
Kaymakam, herkesi Gençlik Merkezi'ne davet etti
Gençlik Merkezi'ni ziyaret eden Van Çaldıran Kaymakamı Süleyman Bakan, merkezden birden fazla etkinlik yapıldığını belirterek, "Tüm hemşehrilerimizi Gençlik Merkezimize bekliyoruz" dedi.
Anneye son görev
Eski Sakarya Valisi, Mülkiye Başmüfettişi Çetin Oktay Kaldırım ve Erzurum'un Yakutiye Kaymakamı Tuncay Kaldırım'ın annesi Hamide Kaldırım, memleketi Bayburt'ta son yolculuğuna uğurlandı.
Cüneyd Altıparmak'ın acı günü
MİA Haber Hukuk Danışmanı, Star Gazetesi Yazarı ve TİMBİR Genel Başkan Vekili Av. Cüneyd Altıparmak'ın babası Emekli Öğretmen Ömer Faruk Altıparmak hayatını kaybetti.
Vali Toraman, Başpehlivanı tebrik etti
290. Geleneksel Tarihi Çardak Yağlı Güreşlerini izleyen Çanakkale Valisi Doç. Dr. Ömer Toraman, müsabakaları kazanan Başpehlivan Feyzullah Aktürk'ü tebrik ederek, altın kemeri verdi.
Vali Elban, yangın bölgelerinde inceleme yaptı
İzmir Valisi Dr. Süleyman Elban, Tire ilçesindeki yangın bölgelerinde inceleme yaptı. Mahalle sakinleriyle de bir araya gelen Vali Elban, "El birliğiyle bu zor günlerin üstesinden geleceğiz" dedi.
Bir kişiyi darbeden 3 şahıs gözaltına alındı
İzmir Valisi Süleyman Elban, sosyal medyada bir kişinin 3 kişi tarafından darp edildiği görüntülerin paylaşılması üzerine başlatılan inceleme kapsamında 3 şüphelinin gözaltına alındığını açıkladı.
Vali Özkan'dan TİMBİR'e teşekkür
İMEF ve TİMBİR tarafından düzenlenen Sivil Toplum Medya Buluşmaları için Konya'ya giden TİMBİR Başkanı Dr. Süleyman Basa, MİA Haber İmtiyaz Sahibi Cengiz Aksan ve İtibar Enstitüsü Başkanı Orhan Samast, Konya Valisi Vahdettin Özkan'ı makamında ziyaret etti. Vali Özkan, Sivil Toplum Kuruluşları ile medya iletişiminin güçlendirilmesine katkı sağlayan TİMBİR'e teşekkür etti.
"8 ayda 3 bin 500 yabancı uyruklu şahıs sorgulandı"
Tekirdağ Valisi Recep Soytürk, Mobil Göç Noktası'nı ziyaret etti. Çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Soytürk, 8 aylık süre zarfında 3 bin 500 yabancı uyruklu şahısın sorgulandığını ve gerekli işlemlerin yapıldığını ifade etti.
Adana'nın sorunlarını yazıp, Vali Köşger'den yardım istedi
Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, kendisine sosyal medyadan ulaşan bir sayfanın şikayetine kayıtsız kalmadı. Vali Köşger, "Hemşehrilerimiz müsterih olsunlar gereken yapılacak…" dedi.
"Eski Van şehrindeki 41 dükkan gün yüzüne çıkacak"
Van Valisi Ozan Balcı, eski Van şehrinin turizme kazandırılması için başlatılan restorasyon çalışmalarının devam ettiğini belirterek, "Burada 41 tane dükkan, gün yüzüne çıkacak" dedi.
Erzurum'da sağanak yağış, felakete yol açtı
Erzurum'un Oltu ilçesine bağlı 3 mahallede sel felaketi yaşandığını ifade eden Vali Mustafa Çiftçi, bölgelerde inceleme yaptı. Vali Çiftçi, "Gerekli hasar tespit çalışmaları tamamlandı" dedi.
İzmir'deki orman yangınları devam ediyor
İzmir Valisi Süleyman Elban, Urla ilçesindeki yangınların henüz kontrol altına alınamadığını belirterek, tahliyelerin yapıldığını ifade etti. Vali Elban, "Çok şükür bir can kaybımız veya yaralımız yok ama orman varlığımızda ciddi bir kayıp var" dedi.
İzmir'deki orman yangınları kontrol altına alındı
İzmir Valisi Süleyman Elban, Gaziemir ve Buca ilçeleri arasında çıkan orman yangınlarının ekiplerin havadan ve karadan müdahalesiyle kontrol altına alındığını açıkladı.
Sabaha kadar çalışan ekibe teşekkür etti
Erzincan Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Emre Canpolat, kentte etkili olan sağanak nedeniyle yaşanan su taşkınlarında sabah saatlerine kadar kanal açma ve temizlik çalışmaları yapan ekibe teşekkür etti.
"Kentin tarihi güzelliklerini ortaya çıkarıyoruz"
Restorasyon çalışmaları tamamlanan Başçavuş Çifte Hamamı’nda inceleme yapan Yozgat Valisi Valisi Mehmet Ali Özkan, "Kentin tarihi güzelliklerini ortaya çıkarmaya çalışıyoruz" dedi.
Mia Haber'in kurucularının da arasında olduğu TİMBİR'den Türkiye'de bir ilk
Mia Haber'in kurucularının da arasında olduğu, Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) bünyesinde teşekkül eden ve TOBB UYUM’un işbirliği ile faaliyete geçecek olan Güvenli İnternet Medya Merkezi (GİMMER) kuruldu. Uzun bir süredir çalışmaları devam eden GİMMER için ilk kurucu işbirliği protokolü imzalandı.
Sınırın en uç noktasından teşekkür
Hakkari Valisi Ali Çelik, İran-Irak-Türkiye sınırlarının kesiştiği en uç noktada yer alan Fidan Tepe Askeri Üs Bölgesi’ni ziyaret etti. Vali Çelik, sınır güvenliğini sağlayan kahraman Mehmetçiğe teşekkür etti.
6 muhtarın sorun ve taleplerini dinledi
Tekirdağ Valisi Recep Soytürk, 6 mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek, mahallelerin mevcut sorunlarını ve muhtarların taleplerini dinledi.
Mersin, "Altın Renkli Yenidünya" üretiminde ilk sırada
'Altın Renkli Yenidünya’ meyvesinin üreticileri ile bir araya gelen Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, "Mersin, yenidünya üretiminde de ilk sırada yer alıyor" dedi.
"Eski Van şehrini ayağa kaldırıyoruz"
Tarihî Horhor Cami'nde incelemelerde bulunan Van Valisi Ozan Balcı, "İlimizin imarına, inşasına katkılarımız devam ediyor. Eski Van şehrini ayağa kaldırıyoruz" dedi.
Kaymakam Sak, Kastamonu’ya damat oldu
Ankara'nın Haymana Kaymakamı Osman Sak, Kastamonu’da düzenlenen düğünle dünya evine girdi. Kastamonu'ya damat olan Kaymakam Sak'ın nikah şahitliğini de Kastamonu Valisi Meftun Dallı yaptı.
Erzurum Valisi Çiftçi, Hafız Kal Yarışması'nda Türkiye birincisi oldu
Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, Diyanet İşleri Başkanlığınca düzenlenen 'Hafız Kal Yarışması'nda Türkiye finalinde 15 cüz kategorisinde birinci oldu. Erzurum Valisi Çiftçi, plaketini eşi Azime Çiftçi ile Erzincan Valisi Aydoğdu'dan aldı.
İliç’te iki işçi daha toprağa verildi
Erzincan İliç'teki maden sahasında meydana gelen toprak kayması sonucu hayatını kaybeden ve bugün cesetlerine ulaşılan işçiler Ramazan Çimen ve Kenan Öz için cenaze töreni düzenlendi.
Şehit Kaymakam Safitürk anısına yamaç paraşütü yarışması
Mardin’in Derik ilçesinde 10 Kasım 2016’da terör örgütü PKK tarafından makamına bırakılan bombayla şehit edilen Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk anısına, yamaç paraşütü mesafe yarışması düzenlendi.
Festivalde 7 ton mesir macunu halka saçıldı
484. Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali Geleneksel Kortej Yürüyüşü yapıldı. Vali Enver Ünlü'nün de katıldığı programda 7 ton mesir macunu halka saçıldı.
Dünyaya nam salmış Kemalpaşa Kirazı'nı topladı
İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde yetişen ve dünya çapında tanınan bir lezzet olan Kemalpaşa Kirazı'nda sezonun ilk hasadı yapıldı. Kiraz toplayan Vali Süleyman Elban, toplanan ilk kirazların Katar'a ihraç edileceğini belirtti.