Arama
Arama Sonuçları
Kuzuların anneleriyle buluşmasını izledi
Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, Yıldızeli ilçesinde koyun sürüsünü otlatan çobanları görünce aracından indi. Çobanlarla sohbet eden Vali Şimşek, daha sonra kuzuların anneleri ile buluşmalarına da şahitlik etti.
Kırşehirli çoban söyledi, Vali Buhara dinledi
Kırşehir Valisi H. Mete Buhara, köy ziyaretleri sırasında karşılaştığı Taburoğlu Köyü'nde çobanlık yapan İlyas Aydemir'in sesiyle mest oldu.
Ertuğrul Gazi türbesine saygı sürüşü
Bilecik Valisi Şefik Aygöl, Bilecik Motosiklet Derneği üyeleriyle birlikte şehrin tarihi ve manevi kıymetlerinden Ertuğrul Gazi’nin türbesini ziyaret etmek için oluşturulan motosiklet konvoyuna eşlik etti.
Ehliyetlerin son değiştirme tarihi 31 Aralık 2024
İçişleri Bakanlığı, kimlikler için herhangi bir değiştirme tarihi bulunmadığını, ancak ehliyetler için son değiştirme tarihinin 31 Aralık 2024 olduğunu açıkladı.
Zorlu parkurda Off-Road heyecanına ortak oldu
Erzurum'un Yakutiye Kaymakamı Tuncay Kaldırım, yüksek rakımlı ve zorlu parkurda Off-Road sürüşü yaptı.
Vali Çelik: Bilgiye ulaşmaya ihtiyacımız var
Hakkari Üniversitesi’nin Akademik Açılış törenine katılan Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, "Bilgiye ulaşmaya ve bilgiyi kullanmaya Hakkari olarak çok ihtiyacımız var" dedi.
‘100. Yılda Şehitlere Saygı Sürüşü’
Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, Cumhuriyeti'mizin kuruluşunun 100'üncü yıldönümünde 12. Çanakkale Bisiklet Turu kapsamında Çanakkale Bisiklet Platformu Gönüllüleri tarafından düzenlenen Şehitlere Saygı Sürüşünün startını verdi ve bisikletçilere bisiklet sürerek eşlik etti.
Yaralı öğrencileri yalnız bırakmadı
Hatay İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, okul servisi ile kamyonun çarpışması sonucu dün meydana gelen kazada yaralanan öğrencileri tedavi gördükleri hastanede ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti.
Çataklı'dan Reuters'e tepki!
İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, Reuters’in PKK’yı Kürt silahlı grubu olarak göstermesine sert tepki gösterdi.
Abant’ta artık ziyaretçiler Kaymakamlığın faytonuyla gezecek
Bolu Mudurnu Kaymakamı Fatih Çevik, Abant Milli Parkı'nda hizmet verecek olan elektrikli faytonun ilk deneme sürüşünü göl çevresinde gerçekleştirdi.
Öğrenciler 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için pedal çevirdi
Ankara Beypazarı Kaymakamı Oktay Erdoğan, Cumhuriyet Bayramı kapsamında düzenlenen bisiklet sürüşünde gençleri Kaymakamlık önünde karşılayarak, bayramlarını kutladı.
Kar yokken Hasan Dağı'nda kayak yarışması düzenlenecek
Dünya Yer Çekimi ve Kaykay Federasyonu (WGSF-World Gravity Sports Federation) tarafından düzenlenen Dünya Kaykay ve Hız Kızağı Şampiyonası, 30 ülkeden 130 sporcu katılımı ile Aksaray Hasan Dağı’nda gerçekleştirilecek.
Koyunları kurt saldırısında telef olan köylüye yardım eli
Tokat'ın Almus ilçesine bağlı Ataköy beldesi Çambulak Mahallesinde yaşayan Tuncay Salman'ın kurt sürüsü nedeniyle telef olan 72 koyununu telafi için Almus Kaymakamı Tarık Buğra Seyhan seferber oldu.
Tünelden makam arabasıyla ilk geçişi yaptı
Sivas Valisi Dr. Yılmaz Şimşek, yapımı tamamlanma aşamasına gelinen Yağdonduran tünelini kendi kullandığı makam aracı ile geçti.