Öğrenciler 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için pedal çevirdi;

Öğrenciler 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için pedal çevirdi

Ankara Beypazarı Kaymakamı Oktay Erdoğan, Cumhuriyet Bayramı kapsamında düzenlenen bisiklet sürüşünde gençleri Kaymakamlık önünde karşılayarak, bayramlarını kutladı....

Beypazarı İlçe Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen Cumhuriyet Bayramı kutlamaları çerçevesinde bisiklet sürüşü gerçekleştirildi.

ResimTÜRK BAYRAĞI GETİRDİLER

İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Yılmaz’ın startını verdiği bisikletçiler, Ilıman mevkiinden başladıkları bisiklet sürüşüne, Milli Egemenlik caddesi, Bankalar caddesi ve Alparslan Türkeş bulvarı geçilerek Kaymakamlık binası önüne geldi.

Bisikletçileri Beypazarı Kaymakamı Oktay Erdoğan, Belediye Başkanı Tuncer Kaplan ve kurum müdürleri karşılarken, burada bisikletçilerin taşıdığı Türk bayrağı Kaymakam Erdoğan’a sunuldu.

Kaymakam Oktay Erdoğan, bisikletçilerden bayrağı öperek alırken, gençlere teşekkür etti.

ResimDAHA NİCE 100 YILLARA

Erdoğan, “Cumhuriyetimizin 99. yılında, yani 100. yılına gireceğimiz bu son günlerde, daha nice 100 yıllar görmenizi Allah’tan temenni ediyorum. Hepinize bu güzel etkinliği katılmanız dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Kazasız belasız inşallah bu sporu da bu şekilde devam ettiririz” dedi.

Kaymakam Erdoğan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları dolayısıyla bisikletli gençlere teşekkür ederek, Cumhuriyet bayramlarını kutladı.

Kaynak:

Etiketler :
, , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum