Arama
Arama Sonuçları
Vali Canalp, sel bilançosunu açıkladı
Batman'da sel sonrası 4 kişinin öldüğünü, 3 kişinin yaralandığını ve 140 kişinin de kurtarıldığını belirten Vali Ekrem Canalp, "Yapılan hasar tespit çalışmaları sonucunda; az hasarlı 37 bina, ağır hasarlı 4 bina, yıkık vaziyette de 4 binanın olduğu tespit edilmiştir" dedi.
Sivas’ta baraj trafosu patladı, 1 kişi öldü
Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, 1 kişinin öldüğü 3 kişinin yaralandığı Kılıçkaya Barajı’nın trafosunda meydana gelen patlama alanında incelemede bulunarak olayın kontrol altında olduğunu, ikinci bir patlama olmaması için çalışıldığını söyledi.
Maden faciasında 22 kişi hayatını kaybetti
Bartın'ın Amasra ilçesindeki maden ocağında meydana gelen patlamada 22 kişi hayatını kaybetti. Sağlık Bakanı Koca, yaralılardan 8’inin tedavisinin yoğun bakımda sürdüğünü açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan da, Diyarbakır programını iptal ederek Amasra'ya gideceğini açıkladı.
Ankara sele teslim
Ankara'da bir haftadır aralıklarla devam eden ani sağanak yağışlar sonrasında meydana gelen sel sonrasında dört kişi hayatını kaybetti. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Ankara Valisi Vasip Şahin, selin vurduğu Akyurt ilçesinde incelemelerde bulundu.