Arama
Arama Sonuçları
"Sugözü Vadisi bölgenin en gözde kamp alanı olacak"
02 Kamp Kulübü tarafından düzenlenen doğa yürüyüşüne katılan Adıyaman Besni Kaymakamı Çağlar Partal, "Eşsiz doğası ve konumu ile Sugözü-Değirmen Çayı Vadisini bölgenin en gözde kamp alanı haline getirmek için çalışıyoruz" dedi.
Hem yürüyüş yaptı hem Düzce'yi anlattı
Düzce Valisi Selçuk Aslan, Korugöl Tabiat Parkı'nda üniversite öğrencileriyle 6 kilometrelik bir yürüyüş yaptı. Öğrencilerle sohbet eden Vali Aslan, parkur boyunca Düzce'yi anlattı.
Bursa'nın kurtuluşu coşkuyla kutlandı
Bursa’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 102’nci yıl dönümü, şehirde coşkuyla kutlandı.
Koruyucu aileler ve çocuklarla piknik yaptılar
Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, doğa yürüyüşü ve piknik etkinliğinde koruyucu aileler ile bir araya geldi. Mangal başına geçen Vali Özarslan, köfte ekmek dağıttı.
5 milyon bütçeli şenlikte kamu kaynağı kullanılmadı
Kırıkkale'nin Karakeçili ilçesinde bu yıl 30’uncusu düzenlenen Karakeçili Ertuğrul Gazi'yi Anma Uluslararası Kültür Şenliği’nde ata sporları, gelenek ve göreneklerin temsil edildiği etkinliklerde büyük coşku yaşandı. 5 milyon bütçesi olan ve kamu kaynağı kullanılmadan gerçekleştirilen şenlikte Ertuğrul Gazi ve atalarımız anıldı.
Karakeçili'deki festival coşkusu sürüyor
Kırıkkale’nin Karakeçili ilçesinde bu yıl 30'uncusu düzenlenen Ertuğrul Gazi'yi Anma ve Uluslararası Kültür Şenliği, büyük bir coşku ve katılımla başladı.
Türkiye’nin en yüksek festivali başladı
Hakkari'nin Yüksekova ilçesindeki 3 bin 400 rakımlı Sat Buzul Göllerinde düzenlenen 6. Cilo Fest başladı. Festivale katılan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Hakkari’de halkımızın yüzü gülüyor; ağıtlar yerine türküler yakılıyor. Biz kararlıyız! Yaylalarımız bugünkü gibi özgür olacak; derelerimiz, ırmaklarımız özgürce çağlayacak" dedi.
"Bu festival, birlik ve beraberliğimizi pekiştiriyor"
Sivas'ın İmranlı Kaymakamı ve Zara Kaymakam Vekili Yusuf Kaan Kırık, 27. Şerefiye Kültür ve Sanat Festivali'ne katıldı. Festival alanını gezen Kaymakam Kırık, "Bu festival, sadece kültür ve sanatın buluşma noktası değil, aynı zamanda birlik ve beraberliğimizi pekiştiren bir etkinlik" dedi.
"Gazze'deki zulme sadece aziz Türk milleti ses çıkarıyor"
"Gazze'nin sesi olmak için meydanlardayız" yürüyüşüne katılan Kütahya Valisi Musa Işın, "Bu zulme sadece aziz Türk milleti ses çıkarıyor. Eğer bugün İslam alemi birlik olsaydı, bu zulme karşı cesaret gösterseydi, bu zulmü yapamazlardı" dedi.
Mülki idare amirlerinden 15 Temmuz mesajları
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla mülki idare amirleri, mesajlar yayımladı. Yayımlanan mesajlarda birlik ve beraberlik vurgusu yapılarak, gazi ve şehitler anıldı.
Vali Usta, terörden arındırılan bölgeleri gezdi
Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, vatandaşlarla birlikte terörden arındırılan bölgeleri gezdi. Bölgedeki turizm potansiyelini artırmak istediklerini ifade eden Vali Usta, "Tüm Türkiye’ye sesleniyorum. Bingöl'le ilgili ne kadar algınız varsa yerle bir olacak" dedi.
Şanlıurfa'da kültürel şölen: Türkiye Kültür Yolu Festivali başlıyor!
Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Türkiye'nin uluslararası marka değerine katkıda bulunmak üzere düzenlenen Türkiye Kültür Yolu Festivali'nin ikinci durağı Şanlıurfa olacak. Şehir, 25 Mayıs-2 Haziran tarihleri arasında konserler, sergiler, söyleşiler ve her yaşa uygun etkinliklerle renklenecek. Kültür ve Turizm Bakanlığı Yaşayan Miras ve Kültürel Etkinlikler Genel Müdürü ve Türkiye Kültür Yolu Festivali Direktörü Selim Terzi festivalin Şanlıurfa’nın Türkiye’nin uluslararası marka değerine katkıda bulunacağını söyledi.
Doğa yürüyüşünde birlik ve beraberlik mesajları verildi
Hakkari Valisi Ali Çelik, 19 Mayıs etkinlikleri kapsamında düzenlenen doğa yürüyüşüne katıldı. Vali Çelik ve vatandaşlar, doğanın tadını çıkardı hem de birlik ve beraberlik mesajları verdi.
"Hepsi çakı gibi asker oldular"
Engelli gençlerin temsili yemin törenine katılan Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, "Birliklerine teslim olup tıraş oldular, bot bağladılar. Hepsi çakı gibi asker, Kahraman Mehmetçik oldular, tekmil verdiler" dedi.
"Aile kurumuna bizim kadar sahip çıkan başka bir topluluk yok"
Aile Haftası dolayısıyla düzenlenen etkinliklere katılan Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, "Aile kurumuna bizim kadar sahip çıkan, aile bireylerini bir arada tutmak için uğraşan bir başka bir topluluk yok" dedi.
İtecik Dağı'nın al duvağını yerinde inceledi
Uşak Valisi Dr. Turan Ergün, İtecik Dağı'nın al duvağı "İtecik Lalesi"ni, yerinde inceleyerek, "Bu eşsiz doğa harikasını herkes gelip incelemeli" dedi.
"Muş muhteşem doğasıyla sizleri bekliyor"
Doğa harikası Kızılağaç Kanyonu'nda doğa yürüyüşü yapan Muş Valisi Avni Çakır, "Muş muhteşem doğasıyla sizleri bekliyor" dedi.
Akdeniz'in suyunu Ege Denizi'ne döktüler
Muğla'nın Datça ilçesinde geleneksel 'Akdeniz’den Ege’ye Dostluk ve Doğa Yürüyüşü'nün 23’üncüsü düzenlendi. Akdeniz sınırından testilere doldurulan su, 14 kilometrelik yürüyüşün ardından Ege Denizi'ne döküldü.
Mevlana’nın 22'nci kuşaktan torununu karşıladı
Hazreti Mevlana ve ailesinin Konya’ya gelişlerinin 796. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Uluslararası Mevlana Vakfı tarafından düzenlenen 6. Uluslararası Sevgi ve Barış Yürüyüşü sonrası Vali Vahdettin Özkan ve il protokolünün katılımıyla temsili karşılama töreni gerçekleştirildi.
Taksim Meydanı'nda 1 Mayıs kutlaması yapılmayacak
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde Taksim Meydanı'nda kutlama yapılmayacağını belirterek, "Taksim Meydanı, belirlenen kutlama yerleri ve güzergahları arasında değil" dedi.
Ihlara Vadisi’nde büyülü doğa yürüyüşüne öncülük etti
Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünün ‘Turizm Haftası’ nedeniyle tertip ettiği etkinlikleri kapsamında, il protokolü, lise ve üniversiteli gençler ve vatandaşlarla birlikte ‘Geleneksel Ihlara Vadisi Yürüyüşü’ne iştirak etti.
"Yörük ve Türkmenler merhametli insanlardır"
Aydın'ın Söke ilçesinde Yörük kültürüne ilişkin çalıştay ve konser etkinliği düzenlendi. Etkinliğe katılan Kaymakam Ali Akça, "Yörük ve Türkmenler, insan haklarına saygılı, yüksek ahlak ve adalet anlayışına sahip, merhametli insanlardır" dedi.
“Sabırla ve azimle zulme karşı duranlar olacağız!”
Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, Belediye Başkanı Rahmi Metin ve Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Yılmaz, Tıp Fakültesi öğrencileri ve sağlık çalışanlarının İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını protesto etmek amacıyla düzenledikleri sessiz yürüyüşe katıldı.
Van ve Bitlis’te gösteri yürüyüşü ve açık hava toplantıları 15 gün süreyle yasaklandı
Van Valiliğinden yapılan açıklamada, kent genelinde 3 Nisan'dan geçerli, 17 Nisan da dahil olmak üzere 15 gün süreyle Valilik ve Kaymakamlık makamlarınca uygun görülenler hariç olmak üzere, 2911 sayılı Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanunu hükümlerine göre düzenlenecek gösteri yürüyüşü, açık hava toplantıları ve kapalı yer toplantılarının yasaklandığı belirtildi.
"Herkes kadar farklı, herkes kadar aynıyım"
Dünya Otizm Farkındalık Günü dolayısıyla düzenlenen yürüyüşe katılan Bingöl Valisi Vali Ahmet Hamdi Usta, "Herkes kadar farklı, herkes kadar aynıyım aslında... Çocuklarımızın eğitim ve sağlık hizmetlerinden en iyi şekilde faydalanabilmeleri için birlikte mücadele edeceğiz" dedi.
Makam aracıyla çocukları gezdirdi
Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ziya Polat, Faikbey Caddesi’nde akşam yürüyüşüne çıktı. Vali Ziya Polat, cadde boyunca esnafları ziyaret ederek, hayırlı işler ve bereketli kazançlar dileklerini iletti.
Valiyi sahura davul çalıp mani söyleyen öğretmenler kaldırdı
Uşak İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ritimde Öğretmenler Müzik ve Dans Topluluğu bünyesindeki 30 öğretmen, mani söyleyip davul, darbuka ve bendir çalarak vatandaşları sahura uyandırdı.
Zaferin 109. yıl dönümü coşkuyla kutlandı
18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 109. yıl dönümü açılış töreni Kale-i Sultaniye’de gerçekleştirildi. Etkinlikler kapsamında Vali İlhami Aktaş, protokol üyeleri ve vatandaşlar, ellerinde Türk bayraklarıyla halk yürüyüşü gerçekleştirdi.
Hitit Gastronomi Yürüyüşüne öncülük etti
Çorum İskilip Kaymakamlığı öncülüğünde Çorum Dağcılar Birliği Spor Kulübü tarafından ilçede Hiking etkinliği düzenlendi.
Kars caddelerinde hafta sonu yürüyüşü
Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ziya Polat, hafta sonu yürüyüşünde şehrinde caddelerini adımladı.