Arama
Arama Sonuçları
Çökmelerin olduğu Yusufeli T14 Tüneli, trafiğe kapatıldı
Artvin Valisi Cengiz Ünsal, Yusufeli T14 Tüneli’nin trafiğe kapatılması sonrası trafik akışının yönlendirildiği ve T14 tüneline alternatif olarak yapılan servis yolunda inceleme yaptı.
Vali Çelik, heyecan dolu Off Road deneyimi yaşadı
Hakkari Valisi Ali Çelik, Çukurca 5. Foto Safari ve Doğa Sporları Festivalinin 3’üncü gününde düzenlenen Off Road etkinliğine katıldı. Şoför koltuğuna oturan Vali Çelik, Extreme Off Road aracı ile eğlenceli bir Off Road deneyimi yaşadı.
YİMER 157, 15 bin 552 kişinin kurtarılmasını sağladı
İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Başkanlığı bünyesindeki Yabancılar İletişim Merkezi (YİMER 157 Çağrı Merkezi), insan ticareti ve göçmen kaçakçılığıyla ilgili acil yardım ihbarında bulunan 15 bin 552 kişinin kurtarılmasını sağladı.
Hakkari Belediye Başkanı görevinden uzaklaştırıldı
İçişleri Bakanlığı, Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Sıddık Akış'ın PKK Bölücü Terör Örgütüne yönelik faaliyetlerinden dolayı görevinden uzaklaştırıldığını açıkladı. Hakkari Belediye Başkan Vekili olarak Vali Ali Çelik görevlendirildi.
Mersin, "Altın Renkli Yenidünya" üretiminde ilk sırada
'Altın Renkli Yenidünya’ meyvesinin üreticileri ile bir araya gelen Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, "Mersin, yenidünya üretiminde de ilk sırada yer alıyor" dedi.
"Allah bu şehri ilelebet devletimize, milletimize yar etsin"
İstanbul'un fethinin 571. yıl dönümü kutlamalarına katılan İstanbul Valisi Davut Gül, "Allah bu şehri ilelebet devletimize, milletimize yar etsin" dedi.
Öğrencilerle masa tenisi ve langırt oynadı
Özel Eğitim Meslek Lisesi'ni ziyaret eden Van Valisi Ozan Balcı, işaret dili ile iletişim kurduğu öğrencilerle masa tenisi ve langırt oynadı.
"Maden sahasında hareketlilik tespit edildi"
Kütahya Valisi Musa Işın, su baskını nedeniyle kapanan Seyitömer yolunda incelemelerde bulundu. Vali Işın, "Yapılan incelemelerde maden sahası içerisinde pasa sahasında kütle hareketi olduğu ve bu hareketin gölette bulunan suyun yer değiştirmesine neden olduğu değerlendirildi" dedi.
"Sosyal medyanın esiri olmayın"
"Geleceğin Teknoloji Yıldızları Yetişiyor" adlı tiyatro gösterisini izleyen Hakkari Valisi Ali Çelik, "Teknolojiyi bilinçli kullanmak, sosyal medya esiri olmamak, bol bol kitap okumak, araştırmak ve çevre sorunlarına duyarlı olmak çok önemli" dedi.
Hatay'da 2 ilçede okullar tatil edildi
Hatay Valisi Mustafa Masatlı, kentte etkili olan sağanak nedeniyle Antakya ve Defne ilçelerinde okulların 1 gün tatil edildiğini açıkladı.
"Bu başarının ardından 41 yıllık bir emek var"
"Hafız ol, Hafız Kal" yarışmasında 15 cüz (300 sayfa) kategorisinde "Türkiye Birincisi" olan Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, "Elde ettiğim derecenin ardında, 41 yıllık bir emek ve gayret var" dedi.
"Mersin, dünyanın en verimli topraklarına sahip"
"Üretim Planlamasında Turunçgil Yol Haritası” Temalı Turunçgil Çalıştayı'na katılan Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, "Mersin, Çukurova’mız dünyanın en verimli topraklarına sahiptir. Burada yetişmeyen ürün yok" dedi.
14 yaşındaki oğlunu kaybeden esnafı cenazede yalnız bırakmadı
Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, 14 yaşında mide kanamasından oğlunu kaybeden şehrin tanınmış esnaflarından Ferhat Biçer’i cenazede yalnız bırakmadı. Esnaf oğlunun tabutunu taşıyan Vali Makas, merhum için dua etti.
Ağrı Dağı’nın eteklerinde vatandaşı dinledi
Ağrı Dağı’nın eteğinde bulunan Yenidoğan köyünü Iğdır Valisi Ercan Turan, vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi.
Su verimliliğini resmeden öğrencileri tebrik etti
Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, "Ulusal Su Verimliliği” ilkokullar arası resim yarışmasında dereceye giren öğrencileri tebrik ederek, ödüllerini verdi.
Gökyüzünden denize pedal çevirdiler
Antalya Kemer Kaymakamı Ahmet Solmaz, Kemer’de bu yıl ikincisi düzenlenen Sky To Sea (Gökyüzünden Denize) Dağ Bisikleti yarışlarına katıldı.
"Balıkesir güçlü bir turizm profiline sahip"
IV. Ulusal / I. Uluslararası Balıkesir Turizm Kongresi'nin açılışında konuşan Vali İsmail Ustaoğlu, "Balıkesir; Marmara ve Ege’de uzanan kıyıları ile güçlü bir turizm profiline sahiptir" dedi.
218 bin öğrenci, Çanakkale’yi gezecek
Gaziantep'te yaşayan 218 bin 327 öğrenci, "Gaziler Diyarından Şehitler Diyarına” projesi kapsamında Çanakkale’yi ziyaret edecek.
Önce uyardı, sonra leblebi ikram etti
Çorum Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, Ramazan Bayramı öncesi Samsun ve Ankara yolunda uygulama noktasında görev yapan güvenlik güçlerini ziyaret ederek, denetimlere katıldı. Vatandaşları uyaran Vali Dağlı, daha sonra onlara Çorum leblebisi ikram etti.
43 ilin kesişim noktasında trafik denetimi
Emniyet Genel Müdürü Vali Erol Ayyıldız ve Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, 43 ilin kesişim noktası olan Kırıkkale’de yol kontrol noktalarını ziyaret ederek, yapılan denetimler hakkında yetkililerden bilgi aldı.
"Güvenlik korucuları canı pahasına görev yapıyor"
Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ozan Balcı, güvenlik korucularına iftar yemeği verdi. Vali Balcı, "Güvenlik korucuları, vatan ve millet için canı pahasına görev yapıyor. Sizlere devlet millet adına müteşekkiriz" dedi.
Kaymakam Toğan, eğitim yatırımlarını denetledi
İstanbul Silivri Kaymakamı Tolga Toğan, ilçede inşaatı devam eden ve geçici kabulü yapılan eğitim yatırımlarını yerinde inceledi. Okulların son durumunu kontrol eden Kaymakam Toğan, yeni eğitim yatırımlarının ilçe eğitimine katkı yapacağını belirtti.
"Bingöl'de yaşadığım ilklerden biriydi"
Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, aralarındaki husumeti sonlandıran Atabakar ve Kaymaz ailelerinin barış törenine katıldı. Vali Usta, "Bingöl'de yaşadığım ilklerden biriydi. Bu durumdaki diğer ailelere de örnek olması temennisiyle barışları kalıcı olsun inşallah" dedi.
Vatandaşların dertlerini evlerinde dinledi
Bolu Valisi Erkan Kılıç, vatandaşları evlerinde ziyaret edip, sorunlarını dinledi.
"Teyzemizin mutluluğu mutluluğumuz oldu"
Balıkesir Erdek Kaymakamı Atakan Atasoy, tek başına yaşayan Nimet teyzenin evinde iftar yaptı. Kaymakam Atasoy, "Nimet teyzemizin mutluluğu mutluluğumuz oldu" dedi.
Rize'nin karlı vadileri dünya şampiyonasına aday
2024 Yılı Türkiye Dağ Kayağı Şampiyonası ve Uluslararası Açık Dağ Kayağı Yarışması” Rize'de başladı. Yarışları izleyen Vali İhsan Selim Baydaş, "İnşallah önümüzdeki yıllarda burada Dünya Dağ Kayağı Dünya Şampiyonasına ev sahipliği yapmaya aday olacağız" dedi.
"Bu işlerde emeği eksiltmemek lazım"
Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, Özel Eğitim ve Uygulama Okulu’ndaki Müzik Atölyesinin açılışına katıldı. Okulda eğitim veren öğretmenlere teşekkür eden Vali Çelik, "İşinizi çok güzel yapıyorsunuz, bu işlerde emeği eksiltmemek lazım" dedi.
Boğazlıyan’a Ali Serttaş, Akdağmadeni’ne Furkan Nezir atandı
Yozgat Boğazlıyan Kaymakamlığına 111. dönem kaymakamlarından Ali Serttaş, Akdağmadeni Kaymakamlığına Furkan Nezir görevlendirildi.
Buzla kaplı Çıldır Gölü'nün tadını çıkardı
Çıldır Gölü'ne giden Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek, buz üzerinde atlı kızakla gezinti yaptı ve herkesi Çıldır Gölü'ne davet etti.
Devlet Bahçeli’den kaymakama destek: Kaymakamımızın tertemiz alnından öpüyorum
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Meclis’teki grup konuşmasının önemli bir bölümünü Diyarbakır’ın Kulp ilçesinde yaşanan olaya ayırdı. Bahçeli, “Huzurlarınızda Kulp Kaymakamımız Burak Akellerin tertemiz alnından öpüyor, onu yetiştiren anasına, babasına şükranlarımı sunuyor, Müslüman Türk duruşundan dolayı tebrik ediyor, başarılar diliyorum” dedi.