Arama
Arama Sonuçları
Vali Çiçek, sporcularla bilek güreşi yaptı
Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, ilçe ziyaretleri kapsamında çeşitli temaslarda bulunmak ve Erdemlerimizle Varız (ERVA) projesi kapsamında, Yahyalı Kaymakamlığı tarafından yaptırılan ERVA Spor Okulu’nun açılışına katılmak üzere Yahyalı ilçesini ziyaret etti.
Nusaybin'de Ömer Özel İlkokulu ve Neriman Özel KETEM Merkezi açıldı
Mardin’in Nusaybin ilçesinde kırsal Yolbilen Mahallesinde Esnaf ve Sanatkârlar Odası ve İş İnsanı Ömer Özel tarafından yapılan "Yolbilen Ömer Özel İlkokulu"nun açılışı yapıldı.
Orucunu demir ve çeliğe hayat veren işçilerle açtı
Karabük Valisi Mustafa Yavuz, bugünkü iftarını Karabük Demir Çelik fabrikası (Kardemir) işçileriyle açtı.
Hafız adayı miniklerin iftar duasına ‘amin’ dediler
Çorum Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı ve İskilip Kaymakamı Ramazan Polat, hafız adayı öğrenciler ile iftarın bereketini paylaştı.
Huzurevi sakinleriyle iftar
Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan, 18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası münasebetiyle Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen iftar programında 75. Yıl Huzurevi sakinleriyle bir araya geldi.
“Mutlu yarınlara hep birlikte kavuşacağız”
Hatay Valisi Mustafa Masatlı, Defne Kaymakamlığı koordinesinde Defne ilçesindeki Uğur Mumcu Bulvarı’nda Türkiye Diyanet Vakfı tarafından kurulan İftar Çadırı’nda vatandaşlarla birlikte iftar yaptı.
Şehadete bir gül bahçesine girer gibi koşanların emanetleriyle iftar açtı
Antalya Kemer Kaymakamı Ahmet Solmaz’ın ev sahipliğinde Kemer Kaymakamlığı tarafından 18 Mart münasebetiyle şehit aileleri ve gaziler onuruna iftar programı düzenlendi.
Diyanet Gençlik Merkezi’nin açılışını yapan Vali, gençlerle langırt oynadı
Bayburt Valisi Mustafa Eldivan, İl Müftülüğü Diyanet Gençlik Merkezi’nin açılışını yaptıktan sonra merkezde gençlerle langırt ve masa tenisi oynadı.
İftar çadırında yemek dağıttı
Ramazanın bereketini Hataylılarla paylaşmaya devam eden Vali Mustafa Masatlı, Ramazanın 4. gününde Ovakent Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.
Ücret yok, randevu yok erken teşhis var
Batman Belediyesi Sağlık Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde kurulan Kanser Erken Teşhis Tarama ve Eğitim Merkezi (KETEM) Vali Ekrem Canalp ve Eşi Dr. Ayten Canalp ile Milletvekili Ferhat Nasıroğlu’nun katılımıyla törenle açıldı.
İlk iftarını Özel Harekat polisleri ile yaptı
Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Tuncay Akkoyun, Ramazan ayının ilk iftarını Mardin Özel Harekât Şube Müdürlüğünde görev başındaki Özel Harekât Polisleri ile yaptı.
Öğrencilerin iftar sofrasına konuk oldu
Ağrı Valisi Mustafa Koç ve eşi Neslihan Gül Koç, Ramazan ayının ilk iftarında öğrencilerin iftar sofrasına konuk oldu.
Ramazan’ın ilk günü iftarlıkları Vali dağıttı
Hatay Valisi Mustafa Masatlı, On Bir Ayın Sultanı Mübarek Ramazan Ayı'nın ilk iftarını, Vakıflar Bölge Müdürlüğü’nde kurulan İftar Çadırı'nda vatandaşlarla birlikte yaptı.
"Mutlu kadın, mutlu aile, mutlu toplum"
Kadın Yaşam Merkezi’nin açılışına katılan Iğdır Valisi Ercan Turan, "Mutlu kadın, mutlu aile, mutlu toplum...Kadınlar burada ücretsiz bir şekilde spor yapıp, her türlü sosyal faaliyetten faydalanacak" dedi.
Organlarını bağışladı
Amasya Gümüşhacıköy Kaymakamı Baha Büyükkaymakcı, organlarını bağışladı. Kaymakam Büyükkaymakcı, vatandaşları organ bağışına davet etti.
İhtiyaç sahipleri için İyilik Çarşısı
Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, İl Müftülüğünün girişimleri ve hayırsever vatandaşların destekleri ile ihtiyaç sahiplerinin kullanımına sunulmak üzere kurulan Hayır Çarşısı’nın açılış törenine katıldı.
Valilik tahkikat başlattı
Diyarbakır Valiliği, Kulp Kaymakamı ve ilçede görev yapan bir cami imamı arasında yaşanan olaya ilişkin adli ve idari tahkikat başlattı.
Kozluk’a 20 dönümlük mesire alanı
Bir dizi açılış ve incelemelerde bulunmak üzere Kozluk ilçesini ziyaret eden Batman Valisi Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp, Kaymakamlık tarafından Alıçlı Köyü’nde 20 dönüm arazi üzerine kurulan mesire alanı ile Şehit Ali Şengül anısına yapılan mescidin açılışını gerçekleştirdi.
Hasköy tamamlandı, sırada Varto var
Muş Valisi Avni Çakır, doğalgaz bağlama törenine katıldı. Törende konuşan Vali Çakır, "Hasköylü hemşehrilerimize hayırlı olsun. Varto ilçesi de kısa sürede doğalgaza kavuşacak" dedi.
“Allah huzur içinde ibadet etmeyi nasip etsin”
Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya ve Eruh Kaymakamı İbrahim Engin Şenay, Eruh Belediyesi tarafından Fatih Mahallesi’nde yapımı tamamlanan “Eruh Belediye Camii ve Taziye Evi” açılış törenine katıldı.
Özçekim noktası olacak
Sinop Valisi Mustafa Özarslan, Hamsilos Tabiat Parkı’nda hizmete açılan ‘Yürüyüş Yolu ve Asma Köprü’de incelemelerde bulundu. Vali Özarslan, “Bence, köprümüz; misafirlerimizin sevdikleriyle özçekim noktası olacak” dedi.
6 gölet orta vadede 60’a çıkacak
Van’da 6 gölet bulunduğunu, orta vadede bunu 60 gölete çıkarmak istediklerini belirten Vali Ozan Balcı, “Van’daki sulanabilir bütün alanları 10 yıl içinde sulu tarıma açmamız lazım” dedi.
Valilikten Gazze için ‘hayır çarşısı’
Erzurum Valiliği tarafından, MNG Alışveriş ve Yaşam Merkezinde, Filistin’e destek için “Hayır Çarşısı” açıldı.
İlk kadın bağımlılıkla mücadele merkezi
Türkiye'de bir ilk olan Hasanbeyli Kadın Bağımlılıkla Mücadele Merkezi’nin açılışını yapan Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, “Burası, bu illetle mücadelede Türkiye'de adından söz ettirecek önemli bir merkez olacak” dedi.
10 bin metrekarelik yeni parka 'Türkiye Yüzyılı Cumhuriyet Parkı' adı verildi
Nusaybin’i güzelleştirme çalışmalarına ara vermeden devam eden Kaymakam Ercan Kayabaşı, 8 Mart Mahallesi Dicle Caddesi üzerinde 10 bin metrekarelik alan üzerine yeni inşa edilen park ve mesire alanına "Türkiye Yüzyılı Cumhuriyet Parkı" adını verdi.
Pedallar Cumhuriyet için döndü
Iğdır’da düzenlenen “Cumhuriyet Doğa Yürüyüşü ve Bisiklet Turu”na katılan Vali Ercan Turan, “Atatürk'ün kurduğu Cumhuriyet sonsuza kadar yaşayacak” dedi.
Bozkurt Kaymakamlığı, yeni görüntüsüne kavuştu
Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde yaşanan selde yaklaşık 7 metre rüsubatla kaplanan Türk Tarih Meydanı ve Bozkurt Kaymakamlığı hizmet binası yeni görüntüsüne kavuştu.
Bir ilçeye daha okçuluk kursu kazandırdı
Adana Karaisalı Kaymakamı Mert Kumcu, ilçede faaliyete başlayan Geleneksel Türk Okçuluk Kursu’nu ziyaret ederek, ok attı.
"Her kim Erzincan’ımıza katkı koyduysa hepsinden Allah razı olsun"
Yapımı tamamlanan Erzincan Müzesi ve Erzincan İl Halk Kütüphanesi, düzenlenen törenle hizmete açıldı.
Konteyner kentte yaşam başladı
Kahramanmaraş Nurhak Kullar Mahallesi'nde bulunan konteyner kentte yaşam başladı.