Arama
Arama Sonuçları
Osman Kurt
Yazıhan Kaymakamı
Tahir ARDAL
Gölpazarı Kaymakamı
Ali ÇALGAN
Çorum Valisi
İbrahim AKIN
Konya Valisi
TİD Yönetiminden iki isim Vali oldu
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan Valiler Kararnamesi ile Türk İdareciler Derneği'nde de (TİD) yönetim kurulunda olan 2 isme valilik verildi.
Emre Zafer
Ulaş Kaymakamı
Azerbaycan'dan, Kahramanmaraş'a okul desteği
6 Şubat depremlerinin ardından Azerbaycan Devleti tarafından Kahramanmaraş'a yaptırılan Haydar Aliyev İlkokulu’nun açılışı yapıldı. Açılışa katılan Vali Mükerrem Ünlüer, "Dost ve kardeş ülkemiz Azerbaycan Devleti de depremin ilk anlarından itibaren devletimiz ve milletimizin yanında oldu" dedi.
Sünnet şöleninde çocuklar doyasıya eğlendi
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Vakıflar Bölge Müdürlüğü’nün düzenlediği Sünnet Şölenine katılarak çocuklarla buluştu.
Halil Affan ERDOĞAN
Domaniç Kaymakamı
Muhammed Serkan Şahin
Haliliye Kaymakamı
Ahmet Faruk ÖKSÜZ
Saraydüzü Kaymakamı
Vali Musa Işın, değerlendirme toplantısı yaptı:
Kütahya Valisi Musa Işın başkanlığında İstişare ve Değerlendirme Toplantı yapıldı. Vali Işın, "İlimizdeki problemlerin çözümü noktasında hangi aşamadayız, kim ne yaptı, hangi kurum üzerine düşen vazifeleri yerine getirdi bunları ele alacağız" dedi.
Yusuf Kaan KIRIK
İmranlı Kaymakamı
Sağanak ve fırtına Osmaniye'yi yıktı geçti
Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, kentte etkili olan sağanak ve şiddetli rüzgar nedeniyle konteyner çarşıdaki birçok iş yerinin çatısının uçtuğunu belirterek, "Oluşan zararın giderilmesi için çalışmalara hemen başlanacak" dedi.
Vali Yardımcısı Dölek, Bişkek Büyükelçiliği'ne atandı
Ankara Vali Yardımcısı Abdullah Dölek, Bişkek Büyükelçiliği'ne İçişleri Müşaviri olarak atandı.
Bakırköy Kaymakamı Abdullah Köklü, Tokat Valisi oldu
Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile boş kalan Tokat Valiliği koltuğuna Bakırköy Kaymakamı Abdullah Köklü atandı. Vali Köklü, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve İçişleri Bakanımız Sayın Ali Yerlikaya ‘ya şahsıma tevdi ettikleri bu onurlu görev için şükranlarımı arz ediyorum" dedi.
Murat Zorluoğlu
Diyarbakır Valisi
Kahta'nın kahraman kaymakamı ilçeye veda etti
6 Şubat 2023 depremlerinde Adıyaman'ın Kahta Kaymakamı olarak görev yapan Selami Korkutata, deprem sırasında sahada fedakarca vatandaşın yardımına koştu. Kahta'nın kahraman kaymakamı, son yayımlanan kararname ile Antalya'nın Gazipaşa ilçesine atanınca ilçeye veda etti.
"Vatandaşlarımız, dere yataklarından uzak dursun"
Sağanağın etkili olduğu Ordu'da inceleme yapan Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanı Okay Memiş, "Dün ve bugün için Samsun ve Ordu’da yağışlarla ilgili olarak turuncu alarm verilmişti. Vatandaşlarımız, dere yataklarından uzak dursunlar" dedi.
Görevinden istifa edip, MHP'den aday adayı olmuştu
Adana Vali Yardımcılığı görevinden istifa edip, MHP'den Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Aday Adayı olan Huriye Küpeli Kan, yeniden mülki idare amirliği görevine döndü. Kan, yapılan son atamalarla Aydın’ın Nazilli ilçesine kaymakam olarak atandı.
Vali Yılmaz, dalından bamya topladı
Bamya hasadına katılan Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, üreticilerle birlikte bamya topladı.
Diyarbakır Valiliği'ne Çiftçi vekalet edecek
Diyarbakır Valisi Ali İhsan Su'nun emekli olmasının ardından boşalan valilik görevine yeni atama yapılana kadar Diyarbakır Vali Yardımcısı Abdullah Çiftçi vekalet edecek.
Gaziantep Valisi Çeber, rötarların sebebini açıkladı
Gaziantep Valisi Kemal Çeber, Gaziantep Havalimanı'nda yaşanan uçuş yönlendirme (divert) olayları ve rötarlarla ilgili açıklama yaptı.
Diyarbakır Valisi Ali İhsan Su, emekli oldu
Diyarbakır Valisi Ali İhsan Su, yaş haddinden dolayı emekliye ayrıldı. Veda mesajı yayımlayan Vali Su, "Kadim şehir Diyarbakır'da görev yapmaktan ve siz değerli halkımıza hizmet etmekten büyük bir memnuniyet ve onur duydum. Allah'a (cc) emanet olunuz" dedi.
"Olayların aydınlatılma oranı yüzde 96"
2024 yılı Mayıs ayı asayiş olayları hakkında bilgi veren Van Valisi Ozan Balcı, "Mayıs ayı içerisinde kolluk birimlerimizce yapılan çalışmalar neticesinde; toplam 1.299 olaya müdahale edilmiş olayların aydınlatılma oranı yüzde 96'dır" dedi.
Abdullah MELİKOĞLU
Sultanhanı Kaymakamı
Kaymakam adayları belli oldu
Kaymakam adaylarının meraklar beklediği o gün geldi. Yazılı sınav sonucunun ardından mülakata katılan 77 kaymakam adayı belli oldu.
Bakan Yerlikaya: 77 kaymakam adayımızı açıklıyoruz
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 2024 yılı için alımı planlanan kaymakam adaylığı yazılı ve sözlü sınav süreçlerinin tamamlandığını açıklayarak, "Sınavlarda başarılı olan 77 Kaymakam adayımızı açıklıyoruz" dedi.
Mersin'de mavi bayraklar göndere çekildi
Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Akdeniz'e 321 kilometrelik kıyısında 41 plajı bulunan Mersin'de turizm sezonunun başladığını belirtti ve mavi bayrakları göndere çekti.
AYM'den kaymakam adaylığı için kritik karar
Anayasa Mahkemesi, kaymakam adaylığına yönelik ikinci kritik kararını verdi.