Arama
Arama Sonuçları
Küçük Hazal’ın hayalini gerçekleştirdi
Ankara Altındağ’dan Nevşehir Valiliği’ne CİMER üzerinden başvuru yaparak Kapadokya Bölgesini gezmek istediğini belirten 12 yaşındaki Hazal Ünal’ın hayalini Vali Ali Fidan gerçekleştirdi.
"Eskişehir'deki turizm potansiyelleri yüksek"
ETİ Arkeoloji Müzesi'nde düzenlenen açılış törenine katılan Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, "Eskişehir'de turizm potansiyelleri yüksek ve bunları belirli ölçüde harekete geçirmek gerekiyor" dedi.
Aspendos geleceğe miras bırakılıyor
Aspendos Geleceğe Miras Projesi Basın Lansmanı, dünyanın en önemli kültürel mirasları arasında yer alan Aspendos Antik Kenti’nde, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ve Vali Hulusi Şahin’in katılımı ile gerçekleştirildi.
Avrupa şampiyonu milli sporcuyu tebrik etti
Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, Romanya'da düzenlenen Avrupa Güreş Şampiyonası'nda kadınlar 72 kg.’da altın madalya kazanan milli sporcu Nesrin Baş'ı kabul etti.
“7/24 ilçemizin hizmetindeyiz”
Şanlıurfa Hilvan Kaymakamı Orhan Gazi Karakaş, ‘Halk Günü’nde vatandaşları ağırladı. Vatandaşların taleplerinin çözümü için gerekli girişimlerde bulunan Kaymakam Karakaş, “7/24 Hilvan ilçemizin hizmetindeyiz” dedi.
Öğrenciler atık yağları çevreci sabuna dönüştürüyor
İstanbul Şehit Ömer Halisdemir Kız Anadolu İmam-Hatip Ortaokulu öğrencileri kullanılmış kızartma yağlarını laboratuvarda sabuna dönüştürüp, atık yağların içme sularını kirletmesine engel oluyor.
Sinop'u hiç görmemiş öğrenciler kenti gezdi
"Sinop'umuzu Tanıyalım" projesi başladı. Proje sayesinde Durağan ilçesinde yaşayan ve Sinop'u daha önce görmemiş öğrenciler, rehber eşliğinde kenti gezdi.
Ağır ve özel misafir!
Düzce Çilimli Kaymakamı Furkan Alpay’ın bugün ‘özel ve ağır’ bir misafiri vardı. Babası Selami Alpay’ı ağırlayan Kaymakam Furkan Alpay, babasının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
LGS’de dereceye giren öğrencilere bisiklet
Bingöl Genç Kaymakamı Yusuf Kaptanoğlu, LGS’de başarı göstererek dereceye giren öğrencilere bisiklet hediye etti.
“Birlikteliğimiz daim olsun”
Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, Mevlana Celâleddin-i Rumi Camisi’nde kılınan Cuma namazının ardından vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti.
“Elleri öpülesi şehit aileleri ile aynı sofrayı paylaşmak bir onurdur”
Denizli Valisi Ali Fuat Atik ve eşi Fulya Atik, şehit aileleri ve gaziler onuruna Valilikçe düzenlenen iftar yemeği programına katıldı. Misafirlerine hitap eden Vali Atik, “Bu vatan, bu millet sizlere minnettar” dedi.
Yetim ve öksüz çocukların yüzünü güldürdü
Ordu Valisi Tuncay Sonel, eşi Handan Sonel ile birlikte Dünya Yetimler Günü münasebetiyle düzenlenen iftar programına katılarak orucunu yetim ve öksüz çocuklarla birlikte açtı.
Deprem bölgesine giden gönüllülere teşekkür
Sinop Erfelek’ten deprem bölgesine giden gönüllüler unutulmadı. Kaymakam Mustafa Düzgün, arama kurtarma ve diğer hizmetlere gönüllü olarak katılan vatandaşlara teşekkür belgesi ve plaket takdim etti.
Hayırsever, liseye konferans salonu yaptıracak
Hayırsever iş insanları Erol ve Erdal Gürsoy kardeşler tarafından Ordu Ulubey Anadolu Lisesi’ne 109 kişilik konferans salonu yapılacak.
Görme ve bedensel engelli öğrenciye telafi kahvaltısı
Konya Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde düzenlediği kahvaltıya davet edilmesi unutulan görme ve bedensel engelli öğrenciye ‘telafi kahvaltısı’ ısmarladı.
Urfa’dan Suriye'ye 7 tır insani yardım
Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, 10 Aralık Dünya İnsan Hakları günü münasebetiyle Valilik koordinesinde, İHH İnsani Yardım Vakfı tarafından Suriye'ye 7 tır insani yardım malzemesini göndermek için tertip edilen törene katıldı.
Kars-Ardahan-Iğdır Günleri, Ankara'da yoğun ilgi görüyor
24 Kasım’da başlayan Kars-Ardahan-Iğdır Tanıtım Günleri, Başkent Ankara’da yoğun ilgi görüyor.
Şehit polisin kızı Kübra öğretmeni misafir etti
İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, 24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında Van'da PKK'lı teröristlerin bombalı tuzağı sonucu şehit olan Polis Memuru Ferhat Arslan'ın kızı öğretmen Kübra Nur Yıldırım ve ailesini ağırladı.
Çameli’nden gelip Halfeti’yi gezdiler
‘'Siyah Güller Şehri Halfeti'yi Geziyorum'’ projesi kapsamında Denizli Çamelili öğrenciler Çameli Kaymakamı Kübra Eroğlu ile birlikte Şanlıurfa Halfeti’yi gezdi. Halfeti’ye hayran kalan Çameliler, misafirperverliği için Halfeti Kaymakamı Zikrullah Erdoğan’a teşekkür etti.