Arama
Arama Sonuçları
Pehlivanlara er meydanında başarılar diledi
Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, Geleneksel Karakucak Güreşleri ve Keşkek Festivali'ne katıldı. Vali Özarslan, pehlivanlara er meydanında başarılar diledi.
Şehit Kaymakam Ersin Ateş'i unutmadılar
PKK terör örgütü tarafından 28 Nisan 1991 günü şehit edilen Bingöl Solhan Kaymakamı Ersin Ateş, ölüm yıldönümünde meslektaşları tarafından anıldı.
"Su ve toprak geleceğimizin emaneti"
Sivas Valisi Yılmaz Şimşek başkanlığında İl Su Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan Vali Şimşek, "Su ve toprak geleceğimizin emanetidir. Bu emanetlere sahip çıkarak, çocuklarımıza da güzel bir dünya bırakabiliriz" dedi.
"Muş Ovası çok bereketli topraklara sahip"
Muş Valisi Avni Çakır, yüzde 75 hibeyle çiftçilere yönelik fasulye ve nohut tohumu dağıtım törenine katıldı. Vali Çakır, "Muş Ovası çok bereketli topraklara sahiptir. Bir ilin kalkınmasındaki en büyük etken üretimdir" dedi.
Esnafın iftar sofrasına misafir oldu
Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, Erzurum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) tarafından düzenlenen iftar programına katıldı.
"Ahirette misli misli karşınıza çıkacak"
Tekirdağ Valisi Recep Soytürk, Süleymanpaşa ilçesinde okul yaptıran ve okul yapılması için arsa temin ederek eğitime katkı sağlayan hayırseverlerle birlikte iftar yaptı. Hayırseverlere teşekkür eden Vali Soytürk, "Bunun bir de ahiret kısmı var. Bir gün öbür tarafa gideceğiz ve bir hesap vereceğiz. İnanıyorum ki ahirette bunun misli misli karşınıza çıkacak" dedi.
Muş'ta sahnelenen operet büyük beğeni topladı
Muş'ta sahnelenen "Arşın Mal Alan Opereti" büyük beğeni topladı. Operetiyi izleyen Vali Avni Çakır, "Harika bir geceydi. Bundan sonra da bu gibi etkinliklerle şehrimize renk katmaya devam edeceğiz" dedi.
Batuhan Cevahir
Felahiye Kaymakamı
Kaymakam Çolak’a meslektaşlarından ‘hayırlı olsun’ ziyareti
111. dönem kaymakam adaylarından Mustafa Çolak, Kayseri İncesu Kaymakamlığına görevlendirildi. Çolak, 8 Mart 2024 tarihinde ilçedeki görevine başladı.
Özel öğrencilere özel ilgi
Bingöl Genç Kaymakamı Muhammet Güzel, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde yakın zamanda açılarak hizmet vermeye başlayan (I-II-III. Kademe) Özel Eğitim Uygulama Okulu’nu ziyaret ederek incelemelerde bulundu.
"Öğrencilerin ve öğretmenlerin konforu için çalışıyoruz"
Şanlıurfa Halfeti Kaymakamı Zikrullah Erdoğan, Meslek Yüksek Okulu'na tahsisi planlanan binayı gezdi. Kaymakam Erdoğan, "Öğrencilerimize ve öğretim üyelerimize daha rahat ve daha konforlu imkanlar sağlamak amacıyla çalışıyoruz" dedi.
Şanlıurfa eğitiminde yeni dönem başlıyor
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak’ın Şanlıurfa’da öncelik verdiği ilk konu olan eğitimdeki başarının temelini oluşturacak Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi’nin (BİGEP) Tanıtım Toplantısı yoğun katılımla gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan Vali Şıldak, “El birliği ile Şanlıurfa’mızda eğitimi çok daha iyi noktalara getireceğiz” dedi.
Genç sporcular Bingöl'ü temsil edecek
Bingöl Genç Kaymakamı Muhammet Güzel, Atletizm Türkiye Final Müsabakalarında Bingöl'ü temsil etmeye hak kazanan U-16 Atletizm kız takımı ile bir araya geldi.
Mehmetçiğin isim babası dualarla anıldı
Mehmetçiğin isim babası Seddülbahir Kahramanı Bigalı Mehmet Çavuş vefatının 60. yıl dönümünde dualarla anıldı.
“Hayır işi yapan insanlar çok şanslı”
Tekirdağ Valisi Recep Soytürk, Çerkezköy OSB içerisinde Yünsa Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Sürmegöz tarafından yaptırılan Yünsa Hz. İlyas Cami’nin açılışını yaptı.
Küçük Sanayi Sitesi müjdesi
Iğdır Valisi Ercan Turan, şehrin farklı bölgelerinde dağınık halde faaliyet gösteren keresteci, mermerci ve zahireci esnafını bir araya toplayacak yeni bir Küçük Sanayi Sitesi’nin yapılacağını açıkladı.
Sarız’a Kerem Albayrak, Başçiftçilik’e İsmail Yüksel atandı
Kayseri Sarız Kaymakamlığına 111. dönem kaymakam adaylarından Kerem Albayrak, Tokat Başçiftlik Kaymakamlığına ise İsmail Yüksel görevlendirildi.
"Utanç Çığlığı" sergisi için öğrencileri tebrik etti
Bayburt Valisi Mustafa Eldivan, üniversite öğrencileri tarafından düzenlenen “Utanç Çığlığı” isimli serginin açılışına katıldı. Vali Eldivan, Filistin’de yaşanan soykırıma yönelik farkındalık oluşturmayı hedefleyen öğrencileri tebrik etti.
İslam Turizm Başkent’inde ‘sanat ve kültür’ sempozyumu
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, 2023 Şanlıurfa İslam Dünyası Turizm Başkenti Sanat ve Kültür Şehri konulu sempozyumun açılış törenine katıldı. Vali Şıldak, “Çok özellikli bir şehirde ve coğrafyada bulunuyoruz. Bunun kıymetini bileceğiz ve çok daha fazla çalışacağız” dedi.
Şehitler ve merhum gazileri mevlit ve dualarla andılar
Ankara Çankaya Kaymakamı Murat Duru, Türkiye Muharip Gaziler Derneği’nin şehitler ve vefat etmiş gaziler için düzenlediği mevlitte edilen dualara “Amin” dedi.
BAE Ankara Büyükelçiliği Gölbaşı'nda sınıf kurdu
Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Ankara Büyükelçiliği tarafından Deniz Feneri Derneği'nin desteğiyle Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesindeki Şehit Mikdat Sümer Ortaokulu ve Gazi İlkokulu'nda eğitim gören öğrenciler için bilgisayar sınıfı kuruldu.
Su kaynaklarının korunması için toplandılar
Diyarbakır Valisi Ali İhsan Su başkanlığında Tarımsal Kuraklık İl Kriz Merkezi Değerlendirme Toplantısı yapıldı. Toplantıda su kaynaklarının korunması, tasarruflu kullanılması ve kuraklıkla ilgili önemli konular ele alındı.
Sonbahar - kış yarış sezonu start aldı
Şanlıurfa Hipodromu 2023 Sonbahar - Kış Yarış Sezonu Vali Şıldak'ın katıldığı açılış töreni ile başladı. Sezonun ilk yarışının ardından düzenlenen seremonide Vali Şıldak kazasız bir sezon dileklerinde bulundu.
Şehidin adı çocuk parkına verildi
Şehit Uzman Çavuş Uğurcan Cirnooğlu'nun adını yaşatmak için memleketi Kilis'te yapılan parkın açılışı gerçekleştirildi. Açılışa Vali Tahir Şahin de katıldı.
Niğde şehidini uğurladı
Suriye Cerablus Basufan üs bölgesinde yaralanmasının ardından dün Cinderes Devlet Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit düşen Niğdeli P. Söz. Er Onur Özbek, memleketi Yıldıztepe Kasabası’nda düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.
“Köyüme Dönmek İçin Bir Sürü Nedenim Var”
Kastamonu genelinde küçükbaş hayvan yetiştiriciliğinin yaygınlaşması, kırsal alanda gelir kaynaklarının arttırılması, köyden kente göçün önlenmesi amacıyla uygulanacak olan "Köyüme Dönmek İçin Bir Sürü Nedenim Var" projesinin imzaları atıldı.
Çanakkale Savaşları'nın ilk şehitleri anıldı
Çanakkale Deniz Savaşı öncesinde 3 Kasım 1914'te, İngiliz ve Fransız donanmalarına ait gemilerden açılan ateş sonucu şehit düşen 5 subay ve 81 er, törenle anıldı.
Depremzedeler için 5 milyon TL toplandı
6 Şubat’ta meydana gelen ve 11 ili etkileyen Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından kurulan Kocaeli Üreten ve Yöneten Kadınlar Platformu üyeleri tarafından yardım kampanyası düzenlendi. Vali Seddar Yavuz'un da katıldığı ve destek verdiği kampanyada 5 milyon TL yardım toplandı.
“Hoş geldin oğlum, hoş geldin Cumhuriyet”
Burdur Kemer Kaymakamı Ali Emre Tekin’in bugün Yusuf Mahir ismini verdikleri bir çocuğu dünyaya geldi. Kaymakam Tekin, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda çifte bayram yaşadı.
Diyarbakır'da 500 öğrenci hafız oldu
Diyarbakır’da müftülüklere bağlı Kur'an kurslarında öğrenimlerini tamamlayan 300 erkek ve 200 kadın hafız öğrenci için "İcazet Merasimi" düzenlendi. Programa katılan Diyarbakır Valisi Ali İhsan Su, öğrencileri tebrik etti.