Arama
Arama Sonuçları
Ahıska Türkleri'nin evlerine misafir oldular
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Bitlis Valisi Erol Karaömeroğlu, Göç İdaresi Başkanı Atilla Toros ve Dünya Ahıska Türkleri Birliği Başkanı Ziyatdin Kassanov, Ahıska Türkleri'nin evlerine misafir oldular.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Malazgirt Zaferi’nin 953. yıl dönümü için Bitlis'e gitti
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malazgirt Zaferi’nin 953. yıl dönümü kutlamaları için Bitlis'e gitti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı, Vali Erol Karaömeroğlu ve il protokolü karşıladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve beraberindekiler, Ahlat Selçuklu Mezarlığı’nı ziyaret edip, dua etti.
Hitit Gastronomi Yürüyüşüne öncülük etti
Çorum İskilip Kaymakamlığı öncülüğünde Çorum Dağcılar Birliği Spor Kulübü tarafından ilçede Hiking etkinliği düzenlendi.
Babaannesini son yolculuğuna uğurladı
Hayatını kaybeden Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu'nun babaannesi, Bitlis İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Adem Aydoğdu'nun annesi Seyran Aydoğdu son yolculuğuna uğurlandı.
Bitlis'in tarihi mekanlarını gezdiler
Bitlis Valiliği tarafından hayata geçirilen "İlimizi Tanıyalım Projesi" kapsamında Ahlat ilçesinde yaşayan öğrenciler kent merkezine geldi. Öğrenciler ilk olarak Vali Erol Karaömeroğlu'nu ziyaret etti, ardından da kentin simge noktalarını gezdi.
Koruyucu aileleri unutmadı
Bitlis Valisi Erol Karaömeroğlu, eşi Filiz Karaömeroğlu ile birlikte Ahlat’ta inceleme ve temaslarda bulundu.
Anadolu'nun El Hamrası açılış için gün sayıyor
Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, Anadolu'nun El Hamrası olarak nitelendirilen Divriği Ulu Cami ve Darüşşifası'nda devam eden restorasyon çalışmalarının son aşamaya geldiğini belirterek, "Nisan veya mayıs ayında ziyaretçilerimize açmış olacağız" dedi.
'İlimizi tanıyalım'
Hizan ilçesindeki öğrenciler ‘İlimizi Tanıyalım Projesi’ çerçevesinde Vali Erol Karaömeroğlu ve eşi Filiz Karaömeroğlu’nun davetlisi olarak kadim kenti gezdi.
Kırsal bölgelerdeki öğrenciler Bitlis’i tanıyacak
Bitlis Valisi Erol Karaömeroğlu ve eşi Filiz Karaömeroğlu tarafından kırsal bölgelerdeki öğrencilerin şehri gezmesi için 'İlimizi Tanıyalım Projesi' başlatıldı.
"Eski Van şehri turizm merkezi olacak"
Birçok medeniyetin izini taşıyan Eski Van şehrinin ayağa kaldırılması için başlatılan çalışmalar sürüyor. Bölgede inceleme yapan Vali Ozan Balcı, "Burası turizm ve ticaret merkezi haline gelecek" dedi.
Davut Elmastaş
Hayrat Kaymakamı
Divriği Ulu Camii’nde kapsamlı restorasyon sürüyor
Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, ilçe gezilerine devam ediyor. Her fırsatta ilçelerde bir dizi temaslarda bulunan Vali Şimşek, Divriği’de kamu yatırımlarını yerinde inceledi.
Batuhan Bingöl Ahlat, Fikret Dağ Kırıkhan Kaymakamlığına atandı
Mersin Mut Kaymakamı Batuhan Bingöl, Bitlis Ahlat Kaymakamlığı’na, Ahlat Kaymakamı Fikret Dağ da Hatay Kırıkhan Kaymakamlığına görevlendirildi.
Ömer Hilmi Yamlı
Şehitkamil Kaymakamı
Bülent Tekbıyıkoğlu
Tunceli Valisi
Doç. Dr. Hamza Aydoğdu
Erzincan Valisi
Engelli gençler voleybol maçında ter döktü
3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinlikleri çerçevesinde Ahlat’ta yaşayan özel gereksinimli gençlerin katılım gösterdiği “Ahlat 1. Geleneksel Özel Sporcular Voleybol Dostluk Maçı” düzenlendi.
Ahlat, 1071 Ahlat Şenlikleri’ne hazır
Bitlis Valisi Oktay Çağatay, Malazgirt Zaferinin 951. yıldönümü dolayısıyla Ahlat’ta düzenlenecek olan 1071 Ahlat Şenlikleri öncesinde Ahlat’ta incelemelerde bulundu.
Terörün bitmesiyle Bitlis ihracatta ilk 6 ayda Türkiye 4.'sü oldu
Bitlis ihracatta ilk 6 ayda Türkiye 4.'sü oldu. Bitlis Valisi Oktay Çağatay, "Bölgede terörün yok olmasıyla beraber birçok firmadan kente yatırım aldık" dedi.
Vali Çağatay: Ahlat’a her şey yakışıyor
Bitlis Valisi Oktay Çağatay, ‘Kültürel Etkileşim ve Yöresel Yemekler ile Zanaatkar Eller Ahlat’ta’ etkinliğine katılarak, "Ahlat’a ve Bitlis’e her şey yakışıyor” dedi.
Ayşe'ye Vali Yılmaz sahip çıktı
Osmaniye’de üniversite sınavına gireceği sırada kimliğini unuttuğunu fark edince göz yaşlarına boğulan, polisin ‘anne babasını’ sorması üzerine ‘öldüler’ diyerek herkesi duygulandıran, sonunda sınava girmeyi başaran öğrenciye Vali Erdinç Yılmaz sahip çıktı.
Eyüp GÜRDAL
Saray Kaymakamı
Hacı Demirci
Akören Kaymakamı
Adnan Çakıroğlu
Eski Çiğli Kaymakamı
Batuhan BİNGÖL
Ahlat Kaymakamı
Ali İhsan SU
Diyarbakır Valisi
Muhammet Serdar Erdoğan
Çat Kaymakamı
Cafer KAYMAKÇI
Tercan Kaymakamı
Ökkeş Furkan KARAKURT
Çardak Kaymakamı
Fikret DAĞ
Kırıkhan Kaymakamı