Arama
Arama Sonuçları
Başarılı olan öğrencilere ödül verdi
Çanakkale'nin Biga Kaymakamı Erdinç Dolu, LGS'de ilk 10'e giren öğrencilere ödül verdi.
"Öğrencilerin başarısı, mutluluğumuzu zirveye taşıdı"
LGS ile 2024 yılı İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavında önemli başarılara imza atan öğrencilerle bir araya gelen Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Yiğitbaşı, "LGS’de ve bursluluk sınavlarından gelen toplamda 10 Türkiye derecesi mutluluğumuzu zirveye taşıdı" dedi.
Çocuklar ve koruyucu aileler gönüllerince eğlendi
Erzurum Valiliği tarafından düzenlenen Koruyucu Aile Şenlikleri'nde koruyucu aileler ile koruma altındaki çocuklar bir araya gelerek gönüllerince eğlendi. Etkinliğe katılan Vali Yardımcısı Mustafa Berk Çelik de çocuklarla birlikte halat çekme yarışı yaptı.
Vali Balcı, gençlerle bilek güreşi yaptı
Yaz Spor Okullarının açılış programına katılan Van Valisi Ozan Balcı, "Gelecek nesiller bizim için çok önemli" diyerek gençlerle, hem masa tenisi oynadı hem de bilek güreşi yaptı.
"Hain emellerine ulaşamayacaklar"
Mardin'in Ömerli ilçesinde 37 yıl önce PKK'lı teröristlerce katledilen 16'sı çocuk, 6'sı kadın 30 kişi için anma töreni yapıldı. Törene katılan Vali Tuncay Akkoyun, "Bizler birlik ve beraberlik içerisinde omuz omuza verdiğimiz müddetçe Allah’ın izniyle hiçbir güç, hiçbir bölücü terör örgütü hain emellerine ulaşamayacak" dedi.
Zonguldak’ın düşmandan kurtuluşunun 103. yılı kutlandı
Zonguldak'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 103. yılı münasebetiyle kentte törenler düzenlendi. Törene Vali Osman Hacıbektaşoğlu da katıldı.
"Sulama kanalları, barajlar ve göletlere girmeyin"
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, sulama kanalı, baraj ve göletlerde yaşanan boğulma vakalarına dikkat çekerek, bu alanlarda suya girilmesinin yasak olduğunu ve tehlikeli olduğunu belirtti.
"36 kişi hayatını kaybetti"
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kurban Bayramı tatilinin ilk 5 gününde 696 trafik kazası meydana meydana geldiğini, 36 kişinin hayatını kaybettiğini belirterek, "Denetimlerimizin tek amacı var. Bayram tatiline giden vatandaşlarımızın sağ salim ailelerine kavuşması" dedi.
Kemer'de 'Mutlu Ailem Mutlu Okulum' projesi başladı
Antalya Kemer Kaymakamı Ahmet Solmaz, ilçede 'Mutlu Ailem Mutlu Okulum' projesinin başlatıldığını belirterek, "Okullardaki psikolojik danışman ve rehberlik öğretmenler aracılığıyla tespit edilen sorunlu ailelerle, bireysel olarak görüşmeye başladık" dedi.
5 bin öğrenci ailelerine mektup yazdı
Isparta Valisi Aydın Baruş, öğrencilerin tütün ve teknoloji bağımlısı ebeveynlerine mektupla seslendikleri "Beni dinler misiniz?" projesinin kapanış programın katıldı. 5 bin 300 öğrencinin mektup yazdığını belirten Vali Baruş, projede emeği geçenlere de teşekkür etti.
"4 milyon kitabı Van'a kazandırdık"
Kitap Van Projesi kapsamında en çok kitap okuyan öğrencilere ödül veren Van Valisi Ozan Balcı, "Kitap okuma alışkanlığını çocuklarımıza kazandıralım istedik. Kitap okuma kültürünün yaygınlaşması için hep beraber çalıştık ve 4 milyon kitabı ilimize kazandırdık" dedi.
"Zalimlere dur diyebilmek için çocuklarımızı iyi eğitmeliyiz"
Hakkari Ali Çelik, İl Müftülüğü tarafından düzenlenen 4-6 Yaş Kur’an Kursu kapanış programına katıldı. Filistin'de yaşanılan insanlık dramına dikkat çeken Vali Çelik, "Zalimlere gelecekte dur diyebilmek için muhakkak çocuklarımızın insanlığa değer sunacak şekilde iyi eğitilmesine ihtiyacımız var" dedi.
"ÖNEM Projesi ile evlatlarımızın hayatına dokunuyoruz"
ÖNEM Projesi kapsamında Darıca ilçesinde gerçekleştirilen Gala Programına katılan Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, "ÖNEM Projesi ile evlatlarımızın hayatında inanılmaz değişiklikler meydana getiriyoruz" dedi.
"Onlar yeni bir başlangıç için umuda kapı açtılar"
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, "Umuda Kapı Açıyorum Hayata Tutunuyorum" projesi sayesinde birçok insanın bağımlılıktan kurtulduğunu belirterek, "Onlar yeni bir başlangıç için umuda kapı açtılar… Bağımlılıktan kurtulmak istediler ve hayata tutunmaya karar verdiler" dedi.
"Vatandaşımızı hayatını düzene koyma mücadelesinde yalnız bırakmayacağız"
Halk günü toplantılarında vatandaşın derdini dinleyen Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol, "Hiçbir vatandaşımızı ne acısında ne hayatını yeniden düzene koyma mücadelesinde ne de geleceğini yeniden inşa etme gayretinde asla yalnız bırakmayacağız" dedi.
"Engelleri birlikte aşalım, çünkü birlikte daha güçlüyüz"
Şanlıurfa Viranşehir Kaymakamı Önder Koç, Dünya Engelliler Haftası dolayısıyla düzenlenen etkinliğe katıldı. Kaymakam Koç, "Engelleri birlikte aşalım, çünkü birlikte daha güçlüyüz" dedi.
"Sizlerin derdini çözmeye gayret ediyoruz"
Engelliler Haftası programına katılan Van Valisi Ozan Balcı, "Engelli çocuklar ve ailelerinin sıkıntılarını biliyoruz, sizlerin her zaman yanındayız. Derdinizi çözmeye gayret ediyoruz" dedi.
"Vatan sevgisi kalpten kalbe taşınan bir bayraktır"
Bedelli erlerin yemin törenine katılan Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, "Askerlik, bir zaman dilimiyle sınırlı olabilir ama vatan sevgisi bir ömür boyu süren, kalpten kalbe taşınan bir bayraktır" dedi.
"Aile kurumuna bizim kadar sahip çıkan başka bir topluluk yok"
Aile Haftası dolayısıyla düzenlenen etkinliklere katılan Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, "Aile kurumuna bizim kadar sahip çıkan, aile bireylerini bir arada tutmak için uğraşan bir başka bir topluluk yok" dedi.
5 engelli gence asker kınası yakıldı
Kütahya'da Türkiye Sakatlar Derneği tarafından düzenlenen etkinlikte 14 engelli çocuk için sünnet düğünü, 5 engelli genç için ise asker eğlencesi yapıldı. Vali Yardımcısı Hasan Erkal'ın da katıldığı etkinlikte gençlere asker kınası yakıldı.
Satranç Şöleni'nde ilk hamle validen
Gençlik Haftası Valilik Satranç Şöleni'ne katılan Çorum Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, başlama açılışını yaparak, "Satrancı önemsiyoruz, çocuklarımızın zihinsel gelişimine önemli katkı sağlıyor" dedi.
"Önemli olan zihinlerdeki engelleri kaldırmak"
"Engelliler Haftası" programına katılan Burdur Valisi Türker Öksüz, "Her şeyden önemlisi; zihinlerdeki engelleri kaldırarak, toplum olarak engelli kardeşlerimizi kucaklamaktır" dedi.
Kaymakam Korkutata, engellilerin eğlencesine eşlik etti
Adıyaman’ın Kahta ilçesinde 10-16 Mayıs Dünya Engelliler Haftası kutlamalarında Kahta Kaymakamı Selami Korkutata, engellilerin günlerini kutlayarak birlikte halay çekti.
Şanlıurfa’da bağımlılıkla mücadele hassasiyeti sürüyor
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak başkanlığında gerçekleştirilen 'Uyuşturucu İle Mücadele' toplantısında ‘Umuda Kapı Açıyorum Hayata Tutunuyorum’ projesinin ilk sonuçları değerlendirildi.
Bağımlılığa karşı "Bağımsızlık Türküsü" söyleyecekler
Amasya Valisi Yılmaz Doruk, cezalarını tamamlayan ve denetimli serbestliğe tabi olan hükümlülere yönelik ‘Bağımsızlık Türkünü Söyle Projesi’ni hayata geçirdiklerini belirterek, "Projemizden faydalanan kardeşlerimizin su sesi ve müzikle terapi yöntemiyle buluşmaları sağlanarak, 'bedensel, ruhsal ve zihinsel' olarak yenilenmelerini amaçlamaktayız" dedi.
Vali Çiçek, sporcularla bilek güreşi yaptı
Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, ilçe ziyaretleri kapsamında çeşitli temaslarda bulunmak ve Erdemlerimizle Varız (ERVA) projesi kapsamında, Yahyalı Kaymakamlığı tarafından yaptırılan ERVA Spor Okulu’nun açılışına katılmak üzere Yahyalı ilçesini ziyaret etti.
Vali Yavuz: Hiçbir çocuğumuzu kaybedemeyiz
Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, eşi Selda Yavuz ile birlikte Özel Nedenlerin Engelleriyle Mücadele (ÖNEM) projesi kapsamında Ormanya’da düzenlenen etkinliğe katıldı.
Talasemili çocukları ağırladı
Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya ve eşi Nurten Kızılkaya, 8 Mayıs Talasemi Farkındalık Günü dolayısıyla talasemili çocuklar ve aileleri ile bir araya geldi.
"Kurallar konusunda ailenizi uyarın"
Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, Trafik Haftası dolayısıyla kurulan stantları gezdi. Öğrencilere trafik kurallarına uyulmasının öneminden bahseden Vali Aksoy, ailelerini de bu kurallara uymaları konusunda uyarmalarını söyledi.
Vali Şıldak'tan çağrı: Su hayattır can almasın!
Havaların ısınması ile birlikte olası boğulma vakaları için çağrıda bulunan Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, özellikle ailelere seslenerek “Su Hayattır Can Almasın” diyerek gerekli bilinçlendirmenin çocuklara yapılmasını istedi.