Arama
Arama Sonuçları
Vatandaşın derdini dinledi talimat verdi
Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan, “Halk Günü” toplantılarında vatandaşları dinlemeye devam ediyor. Vatandaşın derdini dinleyen Vali Aslan, çözüm için de ilgili birimlere talimat verdi.
"Kadınlarımız yeter ki üretsinler"
Çilek Fidesi dağıtım programına katılan Burdur Valisi Türker Öksüz, "Kadınlarımız yeter ki üretsinler, biz her zaman onlara destek vermeye devam edeceğiz" dedi. Vali Öksüz daha sonra da üreticilerle çilek ekti.
"Allah, gökten rahmetini eksik etmesin"
Yağmur duasına katılan Denizli Çivril Kaymakamı Hasan Akbulut, "Allah, gökten rahmetini eksik etmesin" dedi.
Vatandaşların sorunlarını bizzat dinledi
Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan, halk gününde vatandaşların sorunlarını ve taleplerini bizzat dinledi. Talepleri not alan Vali Arslan, ilgili birimlere talimat verdi.
Artuklu’da kardeşlik iftarı
Mardin Valiliği ve Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından Ramazan Ayı İlçe İftar Programları kapsamında Artuklu ilçesinde düzenlenen "Kardeşlik İftarı"na Mardin’in tüm renklerini yansıtacak şekilde Müslüman, Süryani ve Ezidi vatandaşlar büyük bir katılım gösterdi.
Sultan nine ve Süleyman dedeye misafir oldular
Amasya Göynücek Kaymakamı Mustafa Kartal, Damlaçimen Köyünde ikamet eden Sultan nine ve Süleyman dedeye misafir oldu.
"Hayatları da kendileri gibi aydınlık olsun"
Denizli'nin Çivril Kaymakamı Hasan Akbulut, kapanan köy okullarını tekrar canlandırmak amacıyla Savran Mahallesi'nde açılan anaokulunu ziyaret etti. Öğrencilerle bir araya gelen Akbulut, "Hayatları da kendileri gibi aydınlık olsun" dedi.
“Genç nüfusumuzu iyi değerlendirmeliyiz”
Haliliye ilçesinde Ziyaeddin Akbulut Ortaokulunu ziyaret ederek öğrencilerle bir araya gelen Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, öğrencilerden derslerine düzenli ve planlı çalışmalarını istedi.
Kravat tutkunu Bedir Beye yeni kravat sözü verdi
Van Gürpınar Kaymakamı Yasin Erdem, ilçeye 15 km uzaklıktaki Bedir Bey mezrasında yaşayan ve kravat tutkunluğu ile tanınan Bedir Akbulut’a yeni kravat sözü verdi.
"Cenab-ı Hak beterinden korusun!"
Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, Giresun’da aşırı sağanak yağışların neden olduğu taşkınların ardından bölgede incelemelerde bulundu.
Tirebolu’da afet şehitleri dualarla anıldı
Giresun’da 22 Ağustos 2020 tarihinde yaşanan ve birçok bölgeyi etkileyen sel afetinde hayatını kaybeden şehitler için anma programı düzenlendi.
‘‘Mesele memleketse yaşımız hep 19’’
Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 19 Mayıs 1919’da Samsun’a çıkarak başlattığı kurtuluş mücadelesinin 104. yıl dönümü ve 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Bartın’da da coşkuyla kutlandı.
Gölde inceleme
Beydilli Mahallesi’nde vatandaşların taleplerini dinleyen Denizli Çivril Kaymakamı Hasan Akbulut, Işıklı Gölü’nde de incelemelerde bulundu.
“69 Cemevine ayrım yapmadan katkıda bulunuyoruz”
Ordu Valisi Tuncay Sonel, Korgan ilçesinde bu yıl 30’uncusu düzenlenen Hıdırellez Festivali ve Bahar Etkinliklerine katıldı.
Depremzedelerin gönlüne taht kurdu
Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından yerle bir olan Hatay’da beslenme hizmetlerinden sorumlu koordinatör vali olarak 61 gün boyunca görev yapan Erzincan Valisi Mehmet Makas, depremzedelerin gönlüne taht kurarak Hatay’a veda etti.
Köy konağında sohbet
Denizli Çivril Kaymakamı Hasan Akbulut, Kocayaka Mahallesi'ndeki iftar programında vatandaşlarla bir araya geldi. Mahalle sakinleri ile birlikte orucunu açan Kaymakam Akbulut, “Allah tuttuğumuz ve tutacağımız oruçlarımızı kabul etsin” dedi.
Komandoları deprem bölgesine uğurladı
Erzincan Valisi Mehmet Makas, 6 bin 957 kişinin hayatını kaybettiğini deprem bölgesine destek vermek üzere 91 komandoyu Hatay’a yolcu etti.
Eller yağmur için semaya kalktı
Denizli Çivril Kaymakamı Hasan Akbulut, ilçenin Kavakköy Mahallesindeki yağmur duasına katıldı.
Hanelere misafir oldu
Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan, her fırsatta gerçekleştirdiği aile ziyaretleri kapsamında bugün de Okulak Mahallesinde ikamet eden Öztamur ailesine misafir oldu.
‘Askıda kitap’ projesi ile ücretsiz kitap
Erzincan Üzümlü Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen Askıda Kitap projesi törenle açıldı.
Emekli öğretmenleri unutmadı
Ülke genelinde 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamaları gerçekleştirilirken, Giresun Piraziz Kaymakamı Kezban Yerlikaya, emekli öğretmenleri unutmadı.
“ŞURKAV seneye, bu seneden daha iyi olacak”
Şanlıurfa İli Eğitim Kültür Sanat ve Araştırma Vakfı (ŞURKAV) 2. Olağan Genel Kurul Toplantısı, Vakfın kurucu Valisi T. Ziyaeddin Akbulut’un da katılımıyla gerçekleştirildi. ŞURKAV Başkanı Salih Ayhan, “ŞURKAV’ın bugünü dünden iyi, inşallah yarını da bugünden iyi olacak. Bu yıl geçen yıldan iyi, seneye de bu seneden daha iyi olacağına söz veriyorum” dedi.
Alabalık diyarı Keban’a veda vakti
Elazığ Keban Kaymakamlığı’ndan Denizli Çivril Kaymakamlığı’na atanan Hasan Akbulut, 2 sene görev yaptığı Keban’a veda etti. Akbulut, “Şimdilik Alabalık diyarı Keban’a veda zamanı. Sizleri gönülden seviyorum. Hakkınızı helal edin, Allah’a emanet olun” dedi.
Bozkır Kaymakamı Deniz, Sinop Vali Yardımcılığına atandı
Konya Bozkır Kaymakamı Ahmet Berkay Deniz, Sinop Vali Yardımcılığı’na, Çanakkale Vali Yardımcısı Tolga Turan ise Bozkır Kaymakamlığı’na atandı.
‘Erzincan Üzümlü Sarucu’ Coğrafi İşaret Tescil Belgesi aldı
Üzümlü Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından başvurusu yapılan ve KUDAKA Teknik Destek projesi kapsamında sağlanan danışmanlık süreci neticesinde “Erzincan Üzümlü Sarucu” Türk Patent ve Marka Kurumunca onaylanarak tescillendi.
Karabük İdman Yurdu’na maç öncesi moral
Karabük Valisi Fuat Gürel, şehri Bölgesel Amatör Lig’de (BAL Liginde) temsil edecek olan Karabük İdman Yurdu Spor Kulübünü ziyaret ederek Başkan Adem Aydım, Teknik Heyet ve futbolcularla bir araya geldi.
Ayçiçeği hasadında bereketli bir yıl bekleniyor
Edirne Valisi H. Kürşat Kırbıyık, merkeze bağlı Küçükdöllük köyünde yapılan ayçiçeği hasadına katıldı. Vali Kırbıyık, TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu (KEFEK) Başkanı Edirne Milletvekili Fatma Aksal ile biçerdövere binerek ayçiçeği hasadı yaptı.
Çatak çayının kenarına oturan Vali: Güzel işler yapacağız
Van Valisi Dr. Ozan Balcı, Çatak’ın Türkiye’nin ve Van’ın incisi olduğunu, devlet olarak her alanda kalkınması için destek vereceklerini söyledi. 'Yapacağımız güzel işler var' diyen Vali, Çatak'ı birlikte kalkındıracaklarını belirtti.
Hasan AKBULUT
Çivril Kaymakamı
Mehmet Erdem AKBULUT
Üzümlü Kaymakamı