Arama
Arama Sonuçları
Çocuklar ve koruyucu aileler gönüllerince eğlendi
Erzurum Valiliği tarafından düzenlenen Koruyucu Aile Şenlikleri'nde koruyucu aileler ile koruma altındaki çocuklar bir araya gelerek gönüllerince eğlendi. Etkinliğe katılan Vali Yardımcısı Mustafa Berk Çelik de çocuklarla birlikte halat çekme yarışı yaptı.
Tunceli'de MotoFest heyecanı başladı
Tunceli Motofest heyecanına ortak olan Vali Bülent Tekbıyıkoğlu, "Tunceli Motofest 1. günü çok keyifliydi" diyerek bugün festivalin 2. günü olduğunu belirterek, herkesi davet etti.
Doğa harikası Çıldır Gölü için talimat verdi
Doğa harikası Çıldır Gölü'nde inceleme yapan Kars Valisi Ziya Polat, gölde yaz aylarında su sporları aktiviteleri yapılabilmesi için talimat verdi.
Şanlıurfa'da kültürel şölen: Türkiye Kültür Yolu Festivali başlıyor!
Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Türkiye'nin uluslararası marka değerine katkıda bulunmak üzere düzenlenen Türkiye Kültür Yolu Festivali'nin ikinci durağı Şanlıurfa olacak. Şehir, 25 Mayıs-2 Haziran tarihleri arasında konserler, sergiler, söyleşiler ve her yaşa uygun etkinliklerle renklenecek. Kültür ve Turizm Bakanlığı Yaşayan Miras ve Kültürel Etkinlikler Genel Müdürü ve Türkiye Kültür Yolu Festivali Direktörü Selim Terzi festivalin Şanlıurfa’nın Türkiye’nin uluslararası marka değerine katkıda bulunacağını söyledi.
Kamplarda hem eğleniyorlar hem öğreniyorlar
Akdeniz Gençliği Deniz Kampında düzenlenen etkinliğe katılan Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, "Gençlik Kamplarımızda 600 gencimizi gruplar halinde misafir ediyoruz. Gençlere hem eğitimler veriliyor hem de kültür, sanat, müzik, spor içerikli faaliyetler yapılıyor" dedi.
Bugün günlerden Kümbetli Köyü
Kars Valisi Ziya Polat, her hafta yaptığı köy ve okul ziyaretlerine devam ediyor.
“Futbol hayalin gerçekleşiyor” projesi kapsamında çocuklarla maç yaptı
Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Mersin Valiliği himayesinde ve Yenişehir Kaymakamlığı, Yenişehir Belediyesi ve İnter Akademi iş birliği içerisinde genç sporculara hizmet veren Inter Futbol Okulu’nda, “Futbol Hayalin Gerçekleşiyor” projesi kapsamında düzenlenen etkinlikte çocuklarla futbol oynadı.
Koyun yetiştiren kadın üreticiyi tebrik etti
Köy ziyaretlerine devam eden Kars Valisi Ziya Polat, Subatan Köyü’ne misafir oldu. Cuma Namazını köy sakinleriyle birlikte kılan Vali Polat, vatandaşlarla bir araya gelerek, sorun ve taleplerini dinledi.
Kur’an kursları arası kardeşlik futbol turnuvası
Rize Müftülüğü tarafından il genelinde faaliyet gösteren 38 Kur’an kursunda hafızlık eğitimi gören gençlerin fiziksel ve ruhsal gelişimlerine katkı sağlaması, öğrencilerin birbirleriyle kaynaşmalarına vesile olması, dini ve ahlaki değerleri sporla bir araya getirerek çevresindeki gençlere örnek olması amacıyla Kur’an kursları arası futbol turnuvası düzenlenecek.
Her şey daha güvenli bir gelecek için
Samsun İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, daha güvenli bir gelecek inşa etmek için AFAD eğitimlerine devam ediyor.
Yetim ve öksüzlerle iftar sofrasında buluştu
Diyarbakır Ergani Kaymakamı Ahmet Karaaslan, ilçedeki öksüz ve yetim çocuklarla iftar sofrasında buluştu.
Daha yeşil bir Batman için ilk çivi çakıldı
Batman'da, yeşil alan ve dinlenme bölgesi olacak Yaşar Kemal Kent Ormanı'nın inşasına başlandı.
Motor tutkunları ve ekstrem spor sevenlere müjde
Bilecik Valiliği İl Özel İdaresi ve Bilecik Belediyesi ekiplerince yapımı devam eden Endurobil Extrem Park alanında çalışmalar sona yaklaştı.
"Geç Kalma Hayatta Kal Alanya"
Antalya Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer başkanlığında "Geç Kalma Hayatta Kal Alanya" projesi için protokol imzalandı. Kaymakam Ürkmezer, "Kanserde erken teşhisin önemine dikkat çekmek, bu konuda öğrenci ve velilerimizi bilinçlendirmek ve farkındalık yaratmak istiyoruz" dedi.
Okul pansiyonunda öğle yemeği
Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ziya Polat, okul ziyaretleri kapsamında Gülahmet Aytemiz Güzel Sanatlar Lisesi Pansiyonu’nu ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı.
Buzla kaplı gölde Eskimo usulü balık tuttu
Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ziya Polat, buz tutan Çıldır Gölü'nü ziyaret ederek, gölün vazgeçilmez aktiviteleri olan atlı kızak, kar motoru ve Eskimo usulü balık avcılığını deneyimledi.
Mardin 1. Kitap Fuarı kapılarını açtı
Mardin Valiliği ve Büyükşehir Belediyesinin iş birliğinde gerçekleştirilen Mardin 1. Kitap Fuarı’nın açılışı yapıldı. Açılışta konuşan Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Tuncay Akkoyun, "İnşallah bu fuar alanı ve bugün düzenleyeceğimiz kitap fuarı daha çok okumaya vesile olur" dedi.
Valilikten LGS şampiyonlarına 3 bin liralık burs
İstanbul Valiliği, LGS’de 500 tam puan alan öğrencilere burs verecek. Türkiye Yüzyılı Çocukları programında Vali Davut Gül, “Ocak’tan başlayarak sizlere aylık 3 bin TL burs vereceğiz. Türkiye Yüzyılı’nı siz gençlerimiz inşa edecek. Hayatınız boyunca yanınızdayız” dedi.
Hakkari’de Kar Festivali heyecanı
Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik beraberindeki heyet ile birlikte; Hakkari Valiliği, Hakkari Belediyesi ve Vakıfbank katkılarıyla düzenlenen Hakkari Mergabütan Kayak Merkezi’nin 5’inci Kar Festivali Açılış Törenine ev sahipliği yaptı.
İstanbul’un büyük ilçelerinde Etüt Merkezleri açılacak
İstanbul Valisi Davut Gül başkanlığında, mülki idare amirleri ve il müdürlerinin katılımı ile “Büyük İlçeler Güven ve Dönüşüm Projesi Toplantısı” gerçekleştirildi.
"Bu proje gelişimlerine katkı sağlayacak"
Gaziantep'in Şehitkamil Belediyesi tarafından anaokulu öğrencilerinin geleneksel çocuk oyunlarını öğrenmesi amacıyla proje başlatıldı. Proje kapsamında okulları ziyaret eden Kaymakamı Ömer Hilmi Yamlı, "Bu proje, çocukların sadece eğlenceli zaman geçirmelerine değil aynı zamanda gelişimlerine de katkı sağlayacak" dedi.
615 bin kişi Kapadokya'yı kuş bakışı izledi
Nevşehir Valisi Ali Fidan, UNESCO Dünya Mirası Listesi’nde yer alan Kapadokya’yı, 2023 yılında 615 bin 63 yerli ve yabancı turistin kuş bakışı izlediğini ifade etti.
Kayak severleri Erzincan'a davet etti
Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, Türkiye'nin en uzun kayak pistlerinden birine sahip Ergan Dağı Kayak Merkezi'nin 2. etap kayak pistinin açıldığını belirterek, tüm kayak severleri Erzincan'a davet etti.
“Hızlı hareket etmeliyiz”
Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, Vali Yardımcıları, Kaymakamlar ve kurum müdürlerinin katılımıyla düzenlenen toplantıda ildeki çalışmalar değerlendirildi. Vali Baydaş, çalışmaların hızlı bir şekilde yürütülmesini istedi.
Özel çocuklar sporla hayata tutunacak
Bitlis Valisi Erol Karaömeroğlu ve eşi Filiz Karaömeroğlu’nun himayesinde hazırlanan ve çeşitli kurumların desteğiyle uygulamaya konulan 'Bitlis'te Özelim Projesi' başladı.
Alanya, 2024 Akdeniz Spor Başkenti seçildi
Avrupa Spor Başkentleri ve Şehirleri Federasyonu tarafından Alanya’ya verilen 2024 Akdeniz Spor Başkenti ödülünü, Brüksel’de düzenlenen törenle Alanya Kaymakamı Fatih Ürkmezer ve Belediye Başkanı Adem Murat Yücel teslim aldı.
KYK yurdunda akşam yemeği
Üniversite öğrencilerini kaldıkları yurtlarda ziyaret eden Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, akşam yemeğini sıraya girerek aldı ve öğrencilerle birlikte yedi. Yemeğin ardından Vali Kumbuzoğlu, öğrencilerin taleplerini dinledi.
Ders arasında öğrencilerle top oynadı
Cumhuriyet İlkokulu-Ortaokulu'nu ziyaret eden Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ziya Polat, ders arasında öğrencilerin oyununa eşlik etti.
Zirvede bayrak açtı
Niğde Valisi Cahit Çelik, Cumhuriyetin 100. kuruluş yıl dönümü kapsamında 100 dağcı ile Aladağların en güzel zirvelerinden olan Emler Zirvesinde şanlı bayrağımızı dalgalandırdı.
Çocuklar doyasıya eğlendi
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nin Ergani Kaymakamlığı ve Belediyesi ile birlikte düzenlediği “Mahallemde Şenlik Var" etkinliğinde çocuklar, doyasıya eğlendikleri keyifli bir gün geçirdi.