Arama
Arama Sonuçları
Vali Pehlivan yaralıları ziyaret etti
Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu'nda meydana gelen ve 10 kişinin öldüğü, 40 kişinin de yaralandığı kazanın ardından yaralıları hastanede ziyaret etti.
"Mardin dünyaya çok güzel örnek oluyor"
Mardin Valisi Tuncay Akkoyun, kentte yaşayan Süryanilerin Paskalya Bayramı'nı kutladı. Kırklar Kilisesi'nde gerçekleştirilen ayine katılan Vali Akkoyun, "Hoşgörünün, kardeşliğin en güzel örneği olan Mardin, dünyaya çok güzel örnek oluyor" dedi.
Artuklu’da kardeşlik iftarı
Mardin Valiliği ve Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından Ramazan Ayı İlçe İftar Programları kapsamında Artuklu ilçesinde düzenlenen "Kardeşlik İftarı"na Mardin’in tüm renklerini yansıtacak şekilde Müslüman, Süryani ve Ezidi vatandaşlar büyük bir katılım gösterdi.
Minik Zümra İstiklal Marşı’nın tamamını ezbere okudu
12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Gününde Sergen Şinoforoğlu, Esra Şinoforoğlu ve 4 yaşındaki kızları Zümra, Van Erciş Kaymakamı Murat Karaloğlu’nu ziyaret etti.
"Şehitlerimiz ve gazilerimiz, milletimizin medarı iftiharıdır"
Van Erciş Kaymakamı Murat Karaloğlu, gaziler ve şehit ailelerinin onuruna düzenlenen yemek programına katıldı. Kaymakam Karaloğlu, "Ülkemizin her karış toprağında, vatanını ve bayrağını korumak için canlarını ortaya koymaktan çekinmeyen aziz şehitlerimiz ve kahraman gazilerimiz, milletimizin medarı iftiharıdır" dedi.
Mehmet Soğukpınar Toroslar'a, Çağlar Tekin Zile’ye atandı
Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Mehmet Soğukpınar Mersin Toroslar, Mülkiye Müfettişi Çağlar Tekin ise Tokat Zile Kaymakamlığına atandı.
Yaşam merkezini köylülerle açtı
Tokat Valisi Numan Hatipoğlu ve eşi Ayfer Hatipoğlu, Zile'nin Çiftlik köyünde oluşturulan Köy Yaşam Merkezi'nin açılış törenine katıldı.
7,2’lik depremin 12. yıldönümü
23 Ekim 2011 tarihinde Van’da yaşanan 7,2 şiddetindeki depremde hayatını kaybeden vatandaşlar, kabirleri başında dualarla anıldı. Van'da 23 Ekim ve 9 Kasım 2011'de meydana gelen 7,2 ve 5,6 büyüklüğündeki iki deprem ardında büyük acılar bıraktı. 644 kişi hayatını kaybettiği depremde 2 bin 200'den fazla ev ve iş yeri yıkıldı. Aradan geçen 12 yılda kentin büyük bölümü adeta baştan inşa edildi. Depremi yaşayanların acıları ise hala taze.
Öğrencilerin ders heyecanına ortak oldu
Van Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Karaloğlu, İncesu, Topraklı ve Deredam ilkokullarını ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi.
41 yıl önce Tunceli'de şehit olan polisin ismi Zile'de yaşayacak
1982 yılında Tunceli'de şehit olan Tokat Zileli polis Niyazi Petek’in ismi Vali Numan Hatipoğlu'nun da katıldığı törenle memleketi Tokat'ın Zile ilçesinde Polis Merkezi Amirliğine verildi.
“Elim ayağım tutuyor” diyerek bakım hizmeti istemiyor
Köy ziyaretlerine ve köylerdeki ihtiyaç sahiplerine ziyaretlerini sürdüren Konya Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin, 55 yaşındaki engelli kızına ve 80 yaşındaki engelli eşine bakan 74 yaşındaki Kezban teyzeye misafir oldu.
Sedat Sezik ve Murak Akyüz, Gaziantep Vali Yardımcılığına atandı
Rize Vali Yardımcısı Sedat Sezik ile Ankara Evren Kaymakamı Murat Akyüz, Gaziantep Vali Yardımcılığına görevlendirildi.
Muğla bisiklet sporunda hedef yükseltti
Dünya şampiyonluğu hedefiyle azim ve kararlılıkla çalışmalarını sürdüren Muğla’nın başarılı bisikletçileri Vali Orhan Tavlı ile bir araya geldi.
Köylerin ihtiyaçlarını yerinde tespit etti
Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan, ihtiyaç ve taleplerini yerinde tespit etmek için ziyaret ettiği köylerde, köylülerle bir araya geldi.
Nusaybinli SMA hastası Ali bebek için kermes
Nusaybin Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Ercan Kayabaşı, eşi Nigar Karakuş Kayabaşı, Cumhuriyet Başsavcısı Furkan Öztürk ve eşi Ayşenur Öztürk SMA Tip 1 hastası Ali Akyüz için düzenlenen kermese katıldı.
“Kadına yönelik şiddete hiçbir şekilde tavizimiz yoktur”
Kadınlara yönelik her türlü şiddetle mücadeledeki kararlı tavırlarıyla dikkat çeken Mardin Nusaybin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ercan Kayabaşı, ‘Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele’ toplantısına katılarak, “Bu konuda çok hassasız, hiçbir şekilde tavizimiz yoktur” dedi.
Sezar’ın mirası tarihi Zile Kalesi, yeni çevre düzenlemesiyle ziyaretçilerini bekliyor
Görkemi, ihtişamı ve gösterişiyle binlerce yıldır dimdik ayakta duran, Anadolu'nun en güzel eserlerinden Zile Kalesi'nin çevresi yeniden düzenlendi. Tokat'ın en fazla turist alan yeri olan Zile Kalesi, doğal taş yürüyüş yolları, temaşa alanları ve yeni çevre düzenlemeleriyle yeni ziyaretçilerini bekliyor.
Cübbe giyip kep takarak okuma yazma belgesi aldılar
Milyonlarca öğrenci karne veya diploma sevinci yaşarken, Samsun'da daha önce okuma-yazma bilmeyen yaşları 40-63 arasında değişen 13 kadın, okuma-yazma öğrenerek belge aldı.
Vali Özkan’dan şehit kızına doğum günü sürprizi
Konya Valisi Vahdettin Özkan, Şehit Polis Memuru İsmail Yalçın’ın 7 yaşına giren kızı Ahsen Ebrar Yalçın’a doğum günü sürprizi yaptı.
Mehmet Ali Akyüz
Tarsus Kaymakamı
Murat Akyüz
Gaziantep Vali Yardımcısı