Arama
Arama Sonuçları
Hayırsever şehri Alanya’dan Kahramanmaraş’a eğitim yuvası
Antalya Alanya Kaymakamlığı, Alanya Hamdullah Emin Paşa Vakfı ve Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile depremle sarsılan Kahramanmaraş iline Alanya adını taşıyan ilkokul yaptırılıyor.
Okul inşaatlarında teftiş yaptı
Antalya Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer, Kargıcak Anaokulu ve Emine Gümrükcüler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi inşaatını ziyaret ederek, incelemelerde bulundu
Alanya’da yerleşik yabancılar iftar sofrasında buluştu
Antalya Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer Alanya Belediyesi ve Alanya Müftülüğü tarafından düzenlenen Geleneksel Yerleşik Yabancılarla iftar programına katıldı.
Alanya’da ikili eğitimi bitirecek iki önemli adım
Antalya Alanya’da ikili eğitim sistemi sona erdirecek iki okuldan biri açılırken diğerinin de temeli atıldı. Açılış ve temel atma törenlerine katılan Vali Hulusi Şahin, Alanya’da 1 yıl hatta daha kısa bir sürede ikili eğitimin bitireceklerini söyledi.
"Geç Kalma Hayatta Kal Alanya"
Antalya Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer başkanlığında "Geç Kalma Hayatta Kal Alanya" projesi için protokol imzalandı. Kaymakam Ürkmezer, "Kanserde erken teşhisin önemine dikkat çekmek, bu konuda öğrenci ve velilerimizi bilinçlendirmek ve farkındalık yaratmak istiyoruz" dedi.
Öğrencilere spor malzemesi dağıttı
Antalya Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer, spor malzemeleri dağıtım törenine katıldı. Kaymakam Ürkmezer, "Gençlerimizin spora da yönelerek kendilerini geliştirmelerini istiyoruz" dedi.
Öğrencileri motive etti
Antalya Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer, Avsallar Ortaokulu ve Avsallar İmam Hatip Ortaokulunu ziyaret ederek öğrenci ve öğretmenlerle bir araya geldi.
Yaşar Artar
Sinanpaşa Kaymakamı
"Düzensiz göçle mücadeleye devam ediyoruz"
Antalya Vali Hulusi Şahin, Mobil Göç Noktası'nı ziyaret etti. Düzensiz göçmenlere karşı ciddi tedbirler aldıklarını ifade eden Vali Şahin, "Hep birlikte büyük bir kararlılıkla düzensiz göçle mücadele etmeye devam edeceğiz" dedi.
Alanya, 2024 Akdeniz Spor Başkenti seçildi
Avrupa Spor Başkentleri ve Şehirleri Federasyonu tarafından Alanya’ya verilen 2024 Akdeniz Spor Başkenti ödülünü, Brüksel’de düzenlenen törenle Alanya Kaymakamı Fatih Ürkmezer ve Belediye Başkanı Adem Murat Yücel teslim aldı.
Çöken 3 katlı binada inceleme
Tadilat çalışmaları sırasında çöken 3 katlı binada incelemelerde bulunan Antalya Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer, “Kaymakamlığımız ve belediye olarak vatandaşımızın yanında olacağız” dedi.
Pedallar start verince dönmeye başladı
58. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun ilk etabı olan Alanya-Antalya parkuru, Vali Hulusi Şahin ile Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya’nın start vermesiyle başladı.
Koray Yanıktepe
Feke Kaymakam V.
Yeni üniversitelileri karşıladı
Antalya Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer, Alanya Otogarında üniversiteli öğrenciler için oluşturulan karşılama stantlarını ziyaret ederek, ilçedeki üniversitelerde okuyacak yeni öğrencileri karşıladı.
Alanya’da turizm 12 aya yayılacak
Antalya Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer, Alanya’da faaliyet gösteren Corendon Tur ve turizm işletmecileri ile birlikte Alanya turizmiyle ilgili istişare ve bilgilendirme toplantısına katıldı.
İsmail Yüksel
Başçiftlik Kaymakamı
Antakya’da görev değişimi
Kırıkkale Vali Yardımcısı iken Hatay Vali Yardımcılığına görevlendirilen Miraç Topaloğlu, Antakya Kaymakamlığını da vekaleten yürütecek.
Yerleşik yabancılarla iftar
Antalya Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer, Alanya Belediyesi, Alanya Göç İdaresi ve Alanya Müftülüğü tarafından düzenlenen Yerleşik Yabancılarla iftar programına katıldı.
Emirhan Arıkan
Taşlıçay Kaymakamı
Deplasman dönüşü kaza
Antalya Valisi Ersin Yazıcı, Ofspor deplasmanının dönüş yolunda meydana gelen trafik kazası sonucu yaralanan Alanya Kestelspor futbolcusu Emre Tosun’u tedavi gördüğü hastanede ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.
‘Gönül Mağazaları’ otellerdeki depremzedelere kıyafet taşıyor
Antalya Valisi Ersin Yazıcı, Özgecan Aslan Gençlik Merkezi’ni ziyaret ederek depremzede vatandaşlar için toplanan yardımları ve yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Otel ve misafirhanelere doğru yola çıkan “Gönül Mağazaları”nı yolcu etti.
Bağış depoları defalarca doldu
Antalya Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer, depremzedeler için bağışların toplandığı Alanya Gençlik Merkezi'ni ziyaret etti. Yardım getiren başta çocuklar olmak üzere vatandaşlarla sohbet eden Kaymakam Ürkmezer, “Bu felaketi birlikte atlatacağız” dedi.
Deniz yoluyla gelen depremzedeleri karşıladı
Antalya Alanya Kaymakamı Fatih Ürkmezer, İskenderun Limanı’ndan kalkan ve içerisinde depremzedelerin bulunduğu gemiyi Alanya Limanı’nda karşıladı.
40 bin depremzede Antalya’ya yerleşti
Antalya Valisi Ersin Yazıcı, Antalya’da misafir olan depremzede vatandaşlarla buluşarak acil ihtiyaçları konusunda taleplerini dinledi.
Depremde zarar gören ailelere 10 bin lira yardım
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, depremin merkez üssü Kahramanmaraş’ta depremzedeleri ziyaret etti. Erdoğan, depremde vefat edenlerin sayısını 8 bin 574 olarak açıklarken, depremzede ailelere 10 biner lira yardım yapılacağını söyledi.
“Ülkemizin gelişmesinde Mülki İdare Amirlerimizin payı büyük”
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Türk İdareciler Derneği tarafından Gölbaşı Vilayetler Evi'nde düzenlenen "10 Ocak İdareciler Günü Kutlama Programı"na katılarak, mülki idare amirlerinin İdareciler Günü'nü kutladı.
Ayak Tenisi Dünya Şampiyonası Alanya’da başladı
Antalya Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer, Alanya ev sahipliğinde gerçekleştirilen Ayak Tenisi Dünya Şampiyonası açılış seremonisine katılarak, takımlara başarılar diledi.
Ders kitapları ve yardımcı kaynaklar öğrencileri bekliyor
Antalya Valisi Ersin Yazıcı, yeni eğitim-öğretim yılında öğrencilere ücretsiz dağıtılmak üzere Milli Eğitim Bakanlığı tarafından gönderilen ders kitabı ve yardımcı kaynakların bulunduğu kitap deposunda incelemelerde bulundu. Vali Yazıcı, tüm gayelerinin çocukları geleceğe en iyi şekilde hazırlamak olduğunu söyledi.
Vali Yazıcı: Esnaf kalkınırsa ülke kalkınır
Antalya Valisi Ersin Yazıcı, Alanya’ya düzenlediği çalışma gezisi kapsamında Alanya Bakkallar ve Bayiler Odası, Alanya Esnaf ve Sanatkârlar Odası ile Alanya Turistik İşletmeciler Derneği’ni ziyaret etti. Sorun ve talepleri dinleyen Vali Yazıcı, “‘Esnaf kalkınırsa ülke kalkınır’ mottosuyla toplumumuzun temel direği olan esnafımızın her zaman yanındayız.” dedi.
Trabzon Valisi: Arap düşmanlığını şiddetle kınıyoruz
Doğu Karadeniz Bölgesi'nin en fazla turist çeken noktalarından olan Trabzon'un Çaykara ilçesindeki Uzungöl'de Arap turistler üzerinden yapılan olumsuz sosyal medya paylaşımlarına Vali İsmail Ustaoğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu tepki gösterdi.