Arama
Arama Sonuçları
Hakkari’nin turizm potansiyeli çalıştayda masaya yatırıldı
Hakkâri Öğretmen Evinde düzenlenen çalıştay programına Vali ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik ile birlikte; Vali Yardımcısı, kamu ile özel kurumların müdürleri ve temsilcileri, Hakkâri Üniversitesi ve çevre illerimizdeki üniversitelerden öğretim üyeleri, doğa, spor ve kültürel faaliyet kooperatiflerinden temsilciler, basın mensupları ve sosyal medya içerik üreticileri olmak üzere birçok alandan temsilciler katılım sağladı.
Pazar esnafıyla tanıştı
Kırşehir'in Akpınar ilçesinde göreve başlayan 108. dönem kaymakamlarından Ahmet Sami Meram, ilçede salı günleri kurulan halk pazarını ziyaret ederek, pazar alışverişi yaptı.
Halk Pazarı’ndan alışveriş yaptı
Muğla Valisi İdris Akbıyık ile eşi Sevim Akbıyık, Menteşe Halk Pazarı esnafını ziyaret ederek pazar alışverişi yaptı.
Yerel esnaftan alışveriş yaptı
Sivas Valisi Yılmaz Şimşek ve Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, "Alışverişini Yerel Esnaftan Yap, Esnafına Sahip Çık Sivas" etkinliğine katılarak, yerel esnaftan alışveriş yaptı.
Yaklaşan Kurban Bayramına hazırlık
Bartın Valisi Nurtaç Arslan, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi hayvan pazarları ile tarım ve hayvancılık alanlarında devam eden projeleri yerinde inceledi.
Yaşlıların temizlik ve kişisel bakımlarını valilik yaptırıyor
Nevşehir'de 'Bir Medeniyetin İzinden Hayata El Ver' Vefa Projesi çerçevesinde merkeze bağlı köy ve beldelerde yaşayan 85 yaşlı vatandaşın başta sağlık olmak üzere temizlik ve kişisel bakım gibi temel ihtiyaçları düzenli aralıklarla karşılanıyor. Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, "Projeyi büyütme hedefindeyiz. Geri dönüşler de son derece iyi, bu geri dönüşleri gördükçe sayıyı artırarak daha çok kişiye ulaşmayı hedefliyoruz" dedi.