Arama
Arama Sonuçları
"Şemdinli için el ele vererek, çevre temizliği yaptık"
Çevre temizliği etkinliğine katılan Hakkari'nin Şemdinli Kaymakamı Ali Ekber Ateş, "Daha Yaşanılabilir bir Şemdinli İçin projesi kapsamında el ele vererek çevre temizliği yaptık" dedi.
Anız yakanlar hakkında suç duyurusunda bulunulacak
Batman'ın Kozluk Kaymakamı Ekrem Güngör başkanlığında anız yangınları ile mücadele toplantısı gerçekleştirildi. Kaymak Güngör, "Anız yakanlar hakkında cumhuriyet savcılıklarına suç duyurusunda bulunulacak" dedi.
"Toprağımıza sahip çıkalım, anız yakmayalım"
Yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte Türkiye'nin birçok noktasından yangın haberleri de peş peşe gelmeye başladı. Valiler ve kaymakamlar da vatandaşları bir kez daha uyararak, anız yakılmaması çağrısında bulundu.
Mülki idare amirleri, öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu
Milli Eğitim Bakanlığına bağlı ilk ve ortaöğretim okullarındaki 20 milyonu aşkın öğrenci, bugün karne alarak yaz tatiline girdi. Okullarda ise karne heyecanı vardı. Vali ve kaymakamlar, okullardaki karne törenlerine katılarak, öğrencilerin heyecanına ortak oldu.
2300 rakımlı yaylada piknik yaptılar
Hakkari'nin Şemdinli Kaymakamı Ali Ekber Ateş, Kur'an kursu öğrencilerinin 2300 rakımlı Meydan Yaylası'nda düzenlediği pikniğe katıldı.
"Sıfır Atık, örnek bir proje"
15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Parkı'nda düzenlenen sıfır atık temalı “Atma Kazandır" sergisine katılan Mardin Valisi Tuncay Akkoyun, "Sıfır Atık Projesi, tüm vatandaşlarımızın, kurumlarımızın ve sivil toplum kuruluşlarımızın sahip çıktığı, sonuçları itibariyle sadece ulusal anlamda değil uluslararası anlamda örnek olan bir projedir" dedi.
Öğrencilerin mezuniyet heyecanına ortak oldu
Gümüşhane Kelkit Kaymakamı Kadir Algın, ilçede bulunan 3 yüksekokulun mezuniyet törenine katıldı. Öğrencilerin heyecanına ortak olan Kaymakam Algın, "Yolunuz ve bahtınız açık olsun. Bu vatan toprağına nice güzel hizmetler yapmak sizlere nasip olsun" dedi.
4 köyü ziyaret etti, sorunları yerinde dinledi
Bingöl Genç Kaymakamı Muhammet Güzel, ilçeye bağlı 4 köyü ziyaret etti. Vatandaşlarla bir araya gelen Kaymakam Güzel, onların sorunlarını, taleplerini dinledi.
"Aysima günümüze neşe kattı"
Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı başkanlığında halk toplantısı yapıldı. Toplantıya ailesiyle birlikte gelen Aysima ile yakından ilgilenen Vali Yiğitbaşı, "Halk toplantımızın misafiri olan Aysima günümüze neşe kattı" dedi.
Gençlik haftasında bisiklet sürdüler
Çorum'un İskilip ilçesinde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı ile Gençlik Haftası kutlamaları kapsamında Kral Kaya Mezarlarının bulunduğu alanda kaya tırmanışı gösterisi ve şehir içi bisiklet turu düzenlendi.
Kaymakam Korkutata, engellilerin eğlencesine eşlik etti
Adıyaman’ın Kahta ilçesinde 10-16 Mayıs Dünya Engelliler Haftası kutlamalarında Kahta Kaymakamı Selami Korkutata, engellilerin günlerini kutlayarak birlikte halay çekti.
“Milletimiz size 5 yıl yetki verdi. Hep birlikte huzur içinde saygıyla çalışalım”
Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri sonucunda muhtarlığa seçilen köy ve mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.
Sorun ve talepleri yerinde dinledi
Mardin Kızıltepe Kaymakamı Abdullah Şahin, Çetinler Mahallesi'ni ziyaret etti. Vatandaşlarla bir araya gelen Kaymakam Şahin, onların talep ve sorunlarını yerinde dinledi.
"Hakkari'de operasyonlar yüzde 133 oranında arttı"
Hakkari Valisi Ali Çelik, asayiş toplantısında ilgili birim yöneticileriyle bir araya geldi. Vali Çelik, "Hırsızlık olayları yüzde 8️0 oranında, dolandırıcılık olayları yüzde 25 oranında azaldı. Kaçakçılık ve organize suçlar kapsamındaki başarılı operasyonlar yüzde 133 oranında arttı" dedi.
Birlikte pedal çevirdiler
Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’ın himayesinde ve Bingöl Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen “Bingöl Deprem Çalıştayı” kapsamında üniversite kampüsünde düzenlenen bisiklet turu etkinliğine katıldı.
Emekli Vali Karahisarlı’nın anne acısı
Emekli Vali Saim Saffet Karahisarlı'nın annesi, Emekli Vali Muammer Muşmal'ın kayınvalidesi Güler Karahisarlı vefat etti.
“Büyük bir özveriyle örnek bir mücadele ortaya koydular”
İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Aktaş, Türk İdareciler Derneği tarafından düzenlenen Avrupa Devlet Taşra Temsilcileri Birliği 29. Avrupa Günleri’nin açılışını yaptı. Programa Avrupa Devlet Taşra Temsilcileri Birliği Dönem Başkanı Saffet Arıkan Bedük, İzmir Valisi Dr. Süleyman Elban ve İller İdaresi Genel Müdürü Mehmet Emin Bilmez, valiler ve mülki idare amirleri katıldı.
50 vatandaşın derdiyle dertlendi
Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, vatandaşların sorunlarını ve taleplerini doğrudan dinlemek amacıyla düzenlediği "Halk Günü" toplantılarını devam ettiriyor.
Barış Heyeti barıştırdı
Batman’ın Kozluk ilçesinin Tuzlagözü Köyünde yaşayan ve aralarında 2021 yılından bu yana husumet bulunan Sönmezsoy ve Durmaz aileleri Vali Ekrem Canalp’ın desteği ve Kaymakam Ekrem Güngör’ün koordinasyonunda kurulan Kozluk Barış Heyeti ile aile büyüklerinin bir araya gelmesi sonrası barış ile sonuçlandı.
"Devlet yarına bırakır ama yanına bırakmaz"
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul'da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde uyarıları dinlemeyip Taksim Meydanına ilerlemeye çalışan ve polis ekiplerine saldıran 210 kişinin gözaltına alındığını açıkladı.
Seyyid türbeleri ve çevresine düzenleme
Hakkari Şemdinli Kaymakamı Ali Ekber Ateş, kurum amirleriyle beraber Bağlar Köyü’nde vatandaşlarla bir araya gelerek, talep ve ihtiyaçları dinledi.
Çiftçiler şenlikte ata tohumlarını takas yaptı
Ata tohumlarının yaşamasını ve geleceğe aktarılmasını sağlamak amacıyla Ordu Fatsa Kaymakamlığı, Fatsa Belediyesi, Fatsa Ziraat Odası ve Organize Yaşam Bölgesi tarafından 4. Tohum Takas Şenliği düzenlendi.
Akçakoca Aktaş Şelalesi cazibe merkezi olacak
Düzce Valisi Selçuk Aslan, Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından "Eko-Turizm Alanı ve Yürüyüş Parkuru" ilan edilen ve İl Özel İdaresi ekipleri tarafından 3.1 km'lik yolunun yapımı tamamlanan ilin önemli turizm alanlarından biri olan Aktaş Şelalesinde incelemelerde bulundu.
Bakan Yardımcısı Turan imza gününde okuyucularıyla buluştu
İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan, geçen sene yayımlanan "Durup Düşününce" adlı deneme ve makalelerden oluşan kitabının imza gününde okuyucularıyla buluştu.
"Güzel şeyler çabuk bitermiş"
Kaymakam Halil İbrahim Okumuş, 20 ay görev yaptığı Manisa'nın Selendi ilçesine, “Güzel şeyler çabuk bitermiş” diyerek veda etti.
Polateli’nin yeni halk kütüphanesi hizmete girdi
Kilis Polateli Kaymakamlığı öncülüğünde Polateli Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Köylere Hizmet Götürme Birliği arasında ilçedeki öğrencilerinin sosyal, kültürel, bilişsel, çevresel, dil ve zihinsel gelişimlerini geliştirmek amacıyla imzalanan Çalışma ve İş Birliği Protokolü kapsamında yapımı tamamlanan İlçe Halk Kütüphanesinin açılışı yapıldı.
Öğrenciler için ‘Tam Otomasyonlu Modern Sera’
Antalya Finike Kaymakamı Musa Kazım Çelik, Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan ile birlikte Finike Meslek Yüksek Okulunda hayırsever iş insanlarının katkılarıyla inşa edilen “Tam Otomasyonlu Modern Sera” açılışını gerçekleştirdi.
Hakkari’nin gurur günü kutlandı
Hakkari’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 106. yıl dönümü törenle kutlandı.
Fırtına nedeniyle 244 konutun çatısı uçtu
Kastamonu Valisi Meftun Dallı, kentte 2 gündür etkili olan fırtına nedeniyle 244 konutun çatısının uçtuğunu belirtti.
Yemek yarışmasında jüri üyeliği yaptı
Malatya Kale Kaymakamı Mustafa Aksoy, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü koordinesinde gerçekleştirilen 14-22 Nisan Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında Kale Turizm ve Otel İşlemeciliği Meslek Yüksekokulu’nu ziyaret ederek düzenlenen etkinliğe katıldı.