Arama
Arama Sonuçları
"Olimpiyat ikincisi Alican, gençlerimize ilham oluyor"
Karabük Valisi Mustafa Yavuz, Paris 2024 Paralimpik Oyunları’nda olimpiyat 2.’si olan milli tekvandocu Alican Özcan ile bir araya geldi. Vali Yavuz, Özcan'ı tebrik ederek, "Alican Özcan, azmi ve kararlılığıyla gençlerimize ilham oluyor" dedi.
Buzul tırmanışı dağcılarına Hakkari'yi anlattı
Hakkari Valisi Ali Çelik, buzul tırmanışı dağcılarıyla bir araya geldi. Vali Çelik, dağcılara Hakkari’nin dağcılık ve doğa sporlarına elverişli yapısı hakkında bilgiler verdi.
Vali Balcı, gençlerle bilek güreşi yaptı
Yaz Spor Okullarının açılış programına katılan Van Valisi Ozan Balcı, "Gelecek nesiller bizim için çok önemli" diyerek gençlerle, hem masa tenisi oynadı hem de bilek güreşi yaptı.
Validen 'dijital bağımlılığa' karşı 'spor' önerisi
"Okullar Sporla Daha Da Güzel” projesinin tanıtım lansmanına katılan Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, çağımızın hastalığı dijital bağımlılığa karşı sporun önemine vurgu yaparak, öğrencilere "spor yapın" tavsiyesinde bulundu.
"Sizler gerçek birer kahramansınız"
Hakkari Valisi Ali Çelik, yol kenarında donma tehlikesi geçiren kuzuları okula taşıyan öğretmenlere teşekkür ederek, "Sizler gerçek birer kahramansınız. İyi ki varsınız" dedi.
"Onların güler yüzleri hiç solmasın"
Down Futsal Milli Takım sporcularıyla bir araya gelen Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, "Daha önce kazandıkları maçımızın rövanşında yine gönlümüzü fethettiler. Onların güler yüzleri hiç solmasın" dedi.
Erzincanlı şampiyon kızlar havaalanında karşılandı
Avrupa Büyükler Badminton Şampiyonası'nda ülkemize bronz madalya kazandıran Erzincanlı milli sporcular Bengisu Erçetin ve Nazlıcan İnci; Vali Hamza Aydoğdu, Gençlik ve Spor İl Müdürü Volkan Burak Mumcu, sporcuların aileleri ve arkadaşları tarafından karşılandı.
“Biz büyük bir aileyiz”
Muş ASP Spor Kulübü oyuncuları, valilik tarafından kendilerine sağlanan spor malzemeleri için Vali Avni Çakır’a teşekkür ziyaretinde bulundu.
Amatör spor kulüplerine 10 milyon liralık destek
Edirne'de Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından il ve ilçe spor kulüplerine toplamda 10 milyon lira nakdi yardım yapıldı. Bu önemli destek Edirne Spor Salonu'nda gerçekleştirilen törenle duyuruldu.
Huzurevi sakinleriyle bocce oynadı
Zonguldak Çaycuma Kaymakamı Mehmet Göze, Çaycuma Huzurevi Müdürlüğü'nün düzenlemiş olduğu Bocce etkinliğine katıldı. Kaymakam Göze, huzurevi sakinleriyle bocce oynadı.
600 öğrenci Sarıkamış’ta kayak öğrendi
Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ziya Polat, ‘Karın Yıldızları Sarıkamış’ta Projesi’ kapsamında, uzman antrenörleri koordinesinde kayak öğrenen çocuklarla bir araya geldi.
Valinin en 'özel' rakibi
Bitlis Valisi Erol Karaömeroğlu, "Bitlis'te Özelim Projesi" kapsamında özel çocuklarla bir araya geldi. Vali Karaömeroğlu, hem eğlenen hem de öğrenen özel çocukların çalışmalarını izledi.Ardından bir öğrenciyle masa tenisi oynadı.
“Her yerde İstiklal Marşımızı okutması dileğiyle”
Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, Çin’de düzenlenen organizasyonda Para Badminton Dünya Üçüncüsü olan milli sporcu Halime Yıldız’ı kutladı.
Milli takımın en özel sporcularını ağırladı
Down Sendromlu Basketbol Milli Takımı sporcuları, Trabzon Valisi Aziz Yıldırım'ı ziyaret etti. Vali Yıldırım, Trisome Games 2024’e katılacak olan sporculara başarılar diledi.
Hakkari’de Kar Festivali heyecanı
Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik beraberindeki heyet ile birlikte; Hakkari Valiliği, Hakkari Belediyesi ve Vakıfbank katkılarıyla düzenlenen Hakkari Mergabütan Kayak Merkezi’nin 5’inci Kar Festivali Açılış Törenine ev sahipliği yaptı.
"Kurslar sayesinde yeteneklerini sergiliyorlar"
Hakkari'nin Çukurca Kaymakamı Mert Kumcu, "Çukurca 7'den 70'e Spor Yapıyor" projesi çerçevesinde başlatılan jimnastik kursunu ziyaret etti. Kaymakam Kumcu, "Kurslar sayede her bir öğrenci, farklı spor dallarında yeteneklerini sergiliyor" dedi.
Çocuklarla kızak keyfi
Bitlis’te Çocuk Evleri Sitesi'nde kalan çocuklar, Vali Erol Karaömeroğlu ve eşi Filiz Karaömeroğlu ile birlikte yarıyıl tatilinde El-Aman Hanı Kayak Merkezi'nde eğlenceli bir gün geçirdi.
Ümitler Türkiye Judo Şampiyonası Konya’da
Konya Valisi Vahdettin Özkan, Konya’nın ev sahipliğinde düzenlenen 2024 Spor Toto Ümitler Türkiye Judo Şampiyonası açılış seremonisine katıldı. Vali Özkan, ‘‘Konya kültür, sanayi ve tarım şehri olmasının yanında bir spor şehridir” dedi.
“Gençlerimizin elinden sımsıkı tutalım”
Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Süper Amatör Spor Kulüpleri Toplantısı’na katıldı. Vali Yavuz, “Gençlerimizin ellerinden sımsıkı tutalım ve onları kucaklayalım” dedi.
30 öğrenciye dalış eğitimi verilecek
Isparta Valisi Aydın Baruş, Spor Lisesi'nde eğitim gören 30 öğrenciye donanımlı dalış eğitimi verilmesi için protokol imzaladı. Eğitimler 22 Ocak'ta başlayacak.
Şampiyon kızları tebrik etti
Mardin Nusaybin Kaymakamı Ercan Kayabaşı, Mardin İl Şampiyonu olan Nusaybin Belediye Spor Kız Basketbol Takımı ile bir araya geldi. Şampiyon kızları tebrik eden Kaymakam Kayabaşı, bölge şampiyonasında başarılar diledi.
Türkiye üçüncüsü folklor ekibini ağırladı
Hakkari Valisi Ali Çelik, Yıldızlar-Gençler Halk Oyunları Türkiye Şampiyonasında 3’üncü olan Hakkari Mehmet Akif Ersoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Folklor ekibini makamında ağırladı.
Ustalar ve gençler voleybolda buluştu
Muş Valisi Avni Çakır ile Vali yardımcıları Hasan Taş, Cihat Abukan, Mustafa Batuhan Alpboğa, Olimpik Kadın Voleybol Takımı ile maç yaptı.
Özel şampiyonu ödüllendirdi
Muğla Valisi İdris Akbıyık, özel sporcular Türkiye Yüzme Şampiyonu Elif Oral'ı altın ile ödüllendirerek başarılarının devamını diledi.
Özel şampiyona tebrik
Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan Türkiye Özel Sporcular Atletizm Şampiyonası'nda 100 metre ve 200 metre erkekler mozaik kategorisinde Türkiye Şampiyonu olan özel sporcu Arda Yirmibeş’i tebrik etti.
“Başarılarınız daim olsun”
Çeşitli branşlarda ulusal ve uluslararası müsabakalarda dereceye giren ve milli takımda forma giyen sporcularla bir araya gelen Antalya Kemer Kaymakamı Ahmet Solmaz, “Başarılarınız daim olsun” dedi.
Gençlerle masa tenisi antrenmanı
Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, Merkez Masa Tenisi Spor Salonu’nda çocukların ve gençlerin masa tenisi antrenmanlarını izledi.
Bilardocu sporculara malzeme desteği
Diyarbakır Yenişehir Belediyesi ilçede yerel sporcuların yeteneklerinin geliştirilmesi ve sporun yaygınlaştırılması amacıyla sporcu ve antrenörlere destek olmaya devam ediyor.
Gözleme açıp pişirdi
Sakarya Karapürçek Kaymakamı Kübra Baka Kılıç, köy yaşam merkezinde kursiyer bayanlarla birlikte gözleme açarak pişirdi.
“Üstesinden gelemeyeceğiniz hiçbir konu yok”
Tüm okullarda faaliyete geçirilecek spor kulüplerine beden eğitimi öğretmenlerinden destek isteyen Rize Valisi İhsan selim Baydaş, “Sporu hayatın içine bir türlü sokamıyor, eğitim ve spor faaliyetini bir araya getirmek de zorluk yaşıyoruz” dedi.