Arama
Arama Sonuçları
Şehit kabirleri mevsim çiçekleri ile süslendi
Düzce’de medfun bulunan tüm şehitlerin kabirlerinin bakım ve temizlikleri bayram öncesinde valilik ve kaymakamlıklarca yapıldı.
Nusaybin çarşılarında bayram hareketliliği
Mardin Nusaybin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ercan Kayabaşı, Ramazan Bayramı münasebetiyle Tarihi Nusaybin Çarşısı ve Giyimciler Çarşısında vatandaşlar ve esnaflarla bir araya gelerek Ramazan Bayramlarını tebrik etti.
Arefe günü şehitlere kabirleri başında dua
Ülke genelinde vali ve kaymakamlar, şehit yakınları ve gaziler ile bilikte Ramazan Bayramı arifesinde, şehitlikleri ziyaret ederek, şehit kabirleri başında dua etti.
Trafik kazalarının bilançosu ağır
Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Başkanlığı'nın 2022 Haziran ayına dair kaza bilançosu çarpıcı sonuçlar ortaya çıkardı. Buna göre Türkiye genelinde ilk 6 ayda meydana gelen 226 bin 793 kazada 920 kişi hayatını kaybederken, 127 bin 619 kişi yaralandı. Geçtiğimiz haziran ayında ise vuku bulan 39 bin 747 kazada 25 bin 276 kişi yaralandı, 192 kişi hayatını kaybetti.
Arefe günü şehitler dualarla anıldı
Kurban bayramı arefesinde ülke genelinde vali, kaymakam ve protokol üyeleri tarafından şehitlikler ziyaret edildi. Şehit aileleriyle birlikte şehitlere dualar edilirken, mezarlara karanfiller bırakıldı.