Arama
Arama Sonuçları
"ORKÖY; orman köylüsünün yol arkadaşı"
Orman ve Köy İlişkileri Tanıtım ve Teslim Töreni'ne katılan Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, "265 köylümüze 40.000.000TL ferdi kredi desteği sağlanmıştır. ORKÖY; orman köylüsünün yol arkadaşı, sen olduğun sürece orman köylümüz hep güvende" dedi.
Vali Gökmen Çiçek, öfkeli kalabalığı sakinleştirmeye çalıştı
Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde Suriye uyruklu bir şahsın 5 yaşındaki çocuğu taciz etmesi nedeniyle kentte olaylar çıktı. Olayların büyümesi üzerine bölgeye giden Vali Gökmen Çiçek, vatandaşları sakinleştirmeye çalıştı. Bir evin balkonuna çıkan Vali Çiçek, "Allah rızası için herkes evlerine gitsin. Arkadaşlar ben şimdi aşağı iniyorum, aranıza geleceğim ve sohbet edeceğiz. Ben sizleri anladım" dedi.
Bursa Valisi Demirtaş: Yangının ilerlemesi durduruldu
Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, çıkan orman yangınının kısmen kontrol altına alındığını belirterek, "Yangının ilerlemesi durduruldu ve tehlike geride kaldı" dedi.
Diyarbakır Valiliği'ne Çiftçi vekalet edecek
Diyarbakır Valisi Ali İhsan Su'nun emekli olmasının ardından boşalan valilik görevine yeni atama yapılana kadar Diyarbakır Vali Yardımcısı Abdullah Çiftçi vekalet edecek.
Bakan Yerlikaya: 77 kaymakam adayımızı açıklıyoruz
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 2024 yılı için alımı planlanan kaymakam adaylığı yazılı ve sözlü sınav süreçlerinin tamamlandığını açıklayarak, "Sınavlarda başarılı olan 77 Kaymakam adayımızı açıklıyoruz" dedi.
"Ödülle döneceğinize inanıyorum"
Karabük Bilim Şenliği'ne katılan Vali Mustafa Yavuz, "Teknofest başta olmak üzere, ulusal ve uluslararası düzeyde düzenlenecek proje yarışmalarında, bu projelerin ilimizi en iyi şekilde temsil edeceğine ve ödülle döneceğine inanıyorum" dedi.
"ÖNEM Projesi ile evlatlarımızın hayatına dokunuyoruz"
ÖNEM Projesi kapsamında Darıca ilçesinde gerçekleştirilen Gala Programına katılan Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, "ÖNEM Projesi ile evlatlarımızın hayatında inanılmaz değişiklikler meydana getiriyoruz" dedi.
"Eski Van şehrini ayağa kaldırıyoruz"
Tarihî Horhor Cami'nde incelemelerde bulunan Van Valisi Ozan Balcı, "İlimizin imarına, inşasına katkılarımız devam ediyor. Eski Van şehrini ayağa kaldırıyoruz" dedi.
"Dünyadaki en büyük güzellik merhamettir"
Şemdinli Hz. Ali Yatılı Erkek Kur’an Kursu ile Hz. Aişe Yatılı Kız Kur’an Kursu öğrencileriyle bir araya gelen Hakkari Valisi Ali Çelik, "Dünyadaki en büyük güzellik merhamettir. Allah içinizden merhameti, adaleti, ahlakı, sevgiyi hiç eksik etmesin" dedi.
Kaçak avlanan balıklar kurumlara dağıtıldı
Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, İnceburun açıklarında avlanması yasak olan 880 adet kalkan balığının ele geçirildiğini belirterek, "Kaçak avcılıktan ele geçirilen kalkan balıkları; Huzurevi, Pansiyonlu Okullar, Yatılı Kuran Kursları ve Sosyal Yardım Kuruluşlarına dağıtıldı" dedi.
"1800 aileye 178 bin koyun verdik"
Koyunculuk projesinin devam ettiğini ifade eden Van Valisi Ozan Balcı, "Proje kapsamında şu ana kadar yaklaşık 1800 ailemize 178 bin koyun verdik" dedi.
Daha yeşil bir Van için 850 bin fidan dağıtıldı
Daha yeşil bir Van için 3 Milyon Fidan projesinin devam ettiğini ifade eden Vali Ozan Balcı, "Projemizde şimdiye kadar 850.000 fidanı çiftçilerimizle buluşturduk" dedi.
Hasta yakınlarına çorba ikram etti
Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, olası afet durumlarında kullanmak üzere hazırlanan mobil mutfaktan ilk çorba ikramını Devlet Hastanesi bahçesinde hasta yakını vatandaşlara yaptı.
Vali Işın'dan iş adamlarına teşekkür
Kütahya Valisi Musa Işın, İl Özel İdaresi'ne 8 adet çift çeker kamyon hibe edildiğini belirterek, "Şimdiye kadar 125 milyon TL değerinde araç temin edildi. Katkılarından dolayı iş adamlarımıza teşekkür ederim" dedi.
Trafik güvenliğinde başarılı olanlara takdir
Her yıl Mayıs ayının ilk haftası gerçekleştirilen ve trafik bilincinin artırılmasına yönelik etkinliklerle kutlanan "Trafik Haftası"nda, bu yıl da Manisa’nın trafik güvenliğine katkıda bulunan personel ve yılın başarılı şoförü unutulmadı.
"Osmaniye'mizin girişine yakışır bir kavşak oldu"
Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, yapımı tamamlanan Osmaniye Batı Kavşağı (Sakızgediği Köyü) Otoyol Bağlantı Yolu’nda incelemelerde bulundu. Ziyarette İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü Mustafa Demir de yer aldı.
Vali Makas’tan yeni kaymakamlara ‘Sırlı duayı arayın’ tavsiyesi
111. dönem kaymakam adaylarından bir kısmı bugün yeni ilçelerinde görevlerine başladı. Kaymakamlık görevlerinin ilk günlerinde valileri ziyaret eden kaymakamlar, valilerden talimat ve tavsiyeler aldı.
Karakeçili’ye Urfalı kaymakam
111. dönem kaymakam adaylarından İbrahim Ergin, Kırıkkale'nin Karakeçili ilçesine görevlendirildi. Yarın yeni ilçesinde kaymakamlığının ilk gününü yaşayacak olan Ergin, 10 ay koordinatör kaymakam olarak görev yaptığı Hatay'ın Samandağ ilçesine veda etti.
Bu yılın ilk Caretta yuvasını koruma altına aldı
Antalya Kemer Kaymakamı Ahmet Solmaz, Akdeniz sahillerindeki önemli caretta caretta yuvalama alanlarından olan Çıralı'da, Kemer Kaymakamlığı ve Kemer Belediyesi öncülüğünde, kamu kurumlarının da katkılarıyla ilk yuva etkinliğini gerçekleştirdi.
111. dönem koordinatör kaymakamların ilçeleri belli oldu
Deprem bölgelerinde koordinatör kaymakam olarak görev yapan 111. dönem kaymakam adaylarının kaymakamlık yapacakları ilk ilçeleri belli oldu.
Kaymakam Can’a doğum günü sürprizi
Düzce Akçakoca Kaymakamı Mustafa Can’a ailesi ve çalışma arkadaşları doğum günü sürprizi yaptı.
"Asla müsaade etmeyeceğiz"
Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyon düzenlendiğini belirterek, "Bu kadim şehrin insanlarına zarar verilmesine asla müsaade etmeyeceğiz" dedi.
Şehit Polis Yonuz Turan son yolculuğuna uğurlandı
Görevi başındayken araç çarpması sonucu şehit düşen Isparta Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğünde görevli Polis Memuru Yonuz Turan, memleketi Sandıklı ilçesi Alacami köyünde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.
"Afetlerde gönüllülük sistemi çok önemli"
HAKUT Derneği'nde eğitimini başarı ile tamamlayan 28 gönüllü vatandaşa belgelerini veren Bitlis Hizan Kaymakamı Nurhalil Özçelik, "Ülkemizde yaşanan afetler, gönüllülük sisteminin ne kadar gerekli ve önemli olduğunu göstermiştir" dedi.
"Spora kıymet veren bir valiyim"
Van Valisi Ozan Balcı, Akıl ve Zeka Oyunları Van Turnuvası'nın final yarışlarının startını verdi. Vali Balcı, "Spora kıymet veren bir vali olarak her çocuğun bir spor dalı ile uğraşmasını ya da bir spor dalının iyi bir izleyicisi olması gerektiğini belirterek spora tam destek verdik" dedi.
Seben Kaymakamı ilçeye veda etti
İçişleri Bakanlığı'nın yurt dışı programı dahilinde Ankara’ya çağırılan Bolu Seben Kaymakamı Tuğçe Orhan, veda mesajı yayımlandı. Kaymakam Orhan, mesai arkadaşlarına ve Seben halkına teşekkür etti.
Bakan Yardımcısı Turan imza gününde okuyucularıyla buluştu
İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan, geçen sene yayımlanan "Durup Düşününce" adlı deneme ve makalelerden oluşan kitabının imza gününde okuyucularıyla buluştu.
"Güzel şeyler çabuk bitermiş"
Kaymakam Halil İbrahim Okumuş, 20 ay görev yaptığı Manisa'nın Selendi ilçesine, “Güzel şeyler çabuk bitermiş” diyerek veda etti.
3 milyon fidan Van’ın bereketli topraklarıyla buluşacak
Van Valisi Ozan Balcı, Orman İşletme Müdürlüğü içerisindeki fidanlıkta incelemelerde bulundu. Yetkililerden bilgi alan Vali Balcı, Van’da fidancılık adına çok güzel işler yapıldığını ifade etti.
Öğrenciler için çorba molası
Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, İl Halk Kütüphanesi'nde ders çalışan öğrencileri ziyaret ederek çorba ikram etti. Vali Hatipoğlu, kitapların arasında çorba molası ile soluklanıp enerjilerini toplayan öğrencilerle sohbet etti.