Arama
Arama Sonuçları
Ağrı Dağı'ndaki meteor çukuru turizme kazandırılacak
Iğdır Valisi Ercan Turan, Ağrı Dağı'ndaki Korhan Meteor Çukuru'nun turizme kazandırılacağını ifade ederek, "Doğal bir oluşum, belki 1 milyon yıl önce oluştu ama hala etkileri, etraftaki kayaç yapıları izlerini taşıyor. Burası merak edilen bir nokta" dedi.
Terörden temizlenen Korhan Yaylası turizm merkezi olacak
Iğdır Valisi Ercan Turan, terörden temizlenen Ağrı Dağı'nın Korhan Yaylası bölgesinde yol çalışmalarının yapılacağını belirterek, "Bölgeyi hem turizm merkezi hem de hayvancılığın yapılacağı bir nokta haline getireceğiz" dedi.
Kütahya'da trafik akışı daha güvenli hale getiriliyor
Ulaşım yatırımlarını yerinde inceleyen Kütahya Valisi Musa Işın, "Kütahya-3'üncü Bölge Hududu Yolu Kütahya girişi köprü kavşağı düzenleme çalışmaları sürüyor. Projelerin tamamlanmasıyla trafik akışı daha güvenli olacak" dedi.
2021'de selin vurduğu Ayancık'ta çalışmalar sürüyor
Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, 2021 yılında selin vurduğu Ayancık ilçesinde devam eden yol çalışmalarını inceledi.
Hakkari’deki köy muhtarlarının taleplerini dinledi
Hakkari Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Buğra Karadağ, görüşme talebinde bulunan köy muhtarlarıyla bir araya geldi.
“Yol Ulaşım ekibimiz hiç durmadı bu yıl”
Edirne’nin köylerindeki sıcak asfalt çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.
Diyarbakır’dan Elazığ’a bir yol daha
İçişleri Bakan Yardımcıları Münir Karaloğlu ve Mehmet Sağlam, Diyarbakır ve Elazığ valileri ile birlikte iki şehir arasında önemli bir bağlantı yolu olan Çukur-Üçocak yolunun açılışını gerçekleştirdi.
Siirt'te hedef; çevre dostu bir kent olma
Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Dr. Kemal Kızılkaya, şantiye alanında inceleme yaptı. Vali Kızılkaya, "Sürdürülebilir kalkınma ve çevre dostu bir kent hedefiyle çalışmalara devem ediyoruz" dedi.
"Hizmetlerimiz hız kesmeden sürecek"
Mardin'in Nusaybin Kaymakamı Ercan Kayabaşı, 8 Mart Mahallesi'nde başlatılan asfalt çalışmalarını inceledi. Kaymakam Kayabaşı, "Hizmetlerimiz hız kesmeden devam edecek" dedi.
Valinin talimatıyla 2 tesis kurulacak
Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya'nın talimatıyla Sıcak Asfalt Üretim Tesisi ve Taş Kırma, Eleme, Yıkama Tesisi kuruluyor. Vali Kızılkaya, "Kırsaldaki alt yapı güçlendirilerek, vatandaşlarımızın yaşam standartlarını artıracağız" dedi.
"Tekirdağ'a güzel hizmetler yapılmış"
Tekirdağ Valisi Recep Soytürk başkanlığında toplantı yapıldı. Toplantıda konuşan Vali Soytürk, "5 aydır buradayım ve şehrimizin ciddi bir potansiyeli var. Güzel hizmetler yapılmış ve yapılmaya devam ediyor" dedi.
Edirne’nin köylerine 150 km yol yapılacak
Edirne'nin köy yolları uzun ömürlü ve konforlu sıcak asfaltla kaplanıyor. Sıcak asfalt plent tesisinde kendi asfaltını üreten Edirne İl Özel İdaresi, bu yıl 150 kilometrelik köy yolunu asfaltlamayı planlıyor.
Sokakların silahlandırılmasından sağlıklaştırılmasına…
Batman’da bir zamanlar silahların konuştuğu sokaklar şimdi sağlıklaştırılarak ışıl ışıl hale geldi. Vali ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, “Her gün daha güzel bir Batman için durmadan yorulmadan çalışmaya devam ediyoruz” dedi.
“Ben seni gördüm ya yavrum, ölsem de gözlerim açık gitmez”
Bilecik Valisi Şefik Aygöl, Osmaneli’nin Borcak Köyü ziyaretinde yürüyemediği için köy meydanına gelemeyen teyzeye giderek elini öptü. Valiyi karşısında göre teyze, ““Ben seni gördüm ya yavrum, ölsem de gözlerim açık gitmez” dedi.
Geçen yıl 358 km yol yapıldı
Afyonkarahisar İl Genel Meclisi üyeleriyle bir araya gelen Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, 2023 yılının genel değerlendirmesini yaptı. Vali Yiğitbaşı, meclis üyelerine şehrin gelişmesi, daha iyi bir noktaya gelmesi ve vatandaşlara en iyi hizmetin ulaştırılması için verdikleri emeklerden dolayı teşekkür etti.
"Kaliteden ödün vermeden çalışacağız"
Mardin'in Nusaybin Kaymakamı Ercan Kayabaşı, esnaf ve vatandaşların sorunlarını dinledi. Kaymakam Kayabaşı, "Kaliteden ödün vermeden çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz" dedi.
Vali Yardımcısı Buğra Karadağ’a teşekkür
Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, Hakkari İl Özel İdaresini ziyaret etti. Vali Çelik, çalışmaları için Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Buğra Karadağ’a teşekkür etti.
Önce fidan dikecekler, sonra nikahları kıyılacak
Aksaray Valiliği öncülüğünde; Aksaray Belediyesi ve Orman İşletme Müdürlüğü arasında hazırlanan protokolle nikah akitleri yapılacak çiftler önce kendilerine verilen fidanları toprakla buluşturacak. Orman İşletme Müdürlüğünden fidan dikim sertifikası alacak çiftler daha sonra nikah işlemlerini gerçekleştirecek.
"Muhtarlarla iş birliği içindeyiz"
Hakkari Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Buğra Karadağ, köy muhtarlarının taleplerini dinledi. Karadağ, "Amacımız, muhtarlarla iş birliği içerisinde, koordineli olarak çalışarak köylerdeki sorunları en hızlı şekilde çözüme kavuşturmak" dedi.
“Köyden kente göçü önleyeceğiz”
Köy ziyaretlerine devam eden Edirne Valisi Yunus Sezer, köylerdeki tarım nüfusunun 58-60 yaş aralığına yükseldiğini söyledi. Vali Sezer, “Köylerimizdeki göçü önlemek için tarıma dayalı OSB’lerimizi hayata geçiriyoruz” dedi.
Sorun ve talepleri yerinde dinledi
Hakkari Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Buğra Karadağ, Taşbaşı köyünü ziyaret ederek, vatandaşların sorun ve taleplerini yerinde dinledi. Karadağ, taleplerin karşılanması yönünde ilgililere talimat verdi.
Mahallenin sokağına asfalt döktüler
Bilecik Valisi Şefik Aygöl, yürütülen asfaltlama çalışmalarını inceledi. Vali Aygöl, daha sonra bir vatandaşla birlikte asfalt dökme aracına bindi ve mahallenin sokağına asfalt döktüler.
Nusaybin Çağ Çağ Deresi üzerine yeni bir köprü inşa ediliyor
Mardin’in Nusaybin ilçesinde Devrim Mahallesi ile Fırat Mahallesini birbirine bağlayacak Çağ Çağ Deresi üzerine yeni bir köprü inşaatına başlandı.
Çevre yollarını birbirine bağlayacak bulvarda teftiş
Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali İhsan Su, Silvan Çevre Yolu ile Elazığ Çevre Yolunu birbirine bağlayacak olan Şeyh Sait Bulvarı'nda devam eden çalışmaları inceledi.
“Birinci sınıf bir yol olacak”
‘Nusaybin'de yol sorununu tarihe gömme’ sözü veren Kaymakam Ercan Kayabaşı, “Daha müreffeh ve daha yaşanılabilir bir Nusaybin için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz” dedi.
“Tatlı yiyelim, tatlı çalışalım”
Kars Valisi Ziya Polat, Gazi Ahmet Muhtar Paşa Caddesinde tamamlanan asfalt yol serim çalışmalarını inceledi. Asfalt işçilerine tatlı ikram ederek teşekkür eden Vali Polat, “Emeklerinize sağlık” dedi.
"Taleplerin yüzde 95'i tamamlandı"
Edirne Valisi Yunus Sezer, Lalapaşa ilçesine bağlı köy muhtarlarıyla 2. kez toplantıda bir araya geldi. Vali Sezer, "Bu toplantılarda muhtarlardan gelen taleplerin yüzde 95’inin tamamlandık" dedi.
Köy yoluna sıcak asfalt serdi
Bilecik Valiliği İl Özel İdaresi ekiplerinin Merkez/Karaağaç Köyünde gerçekleştirdiği yol yapım çalışmalarını inceleyen Vali Şefik Aygöl, sıcak asfalt serme işlemine katılarak faaliyete destek verdi.
“Hakkâri’nin hizmetkârıyız”
Hakkâri Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, vatandaşların taleplerini birinci ağızdan dinlemek ve sorunları yerinde tespit etmek amacıyla başlattığı mahalle ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor.
Selin bozduğu köy yolları yenileniyor
Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, Ayancık ilçesinde 2021 yılındaki sel felaketinden etkilenen köy yollarının hasarlarının giderilmesine yönelik yapım, onarım ve heyelan ıslahına yönelik çalışmaları inceledi.