Arama
Arama Sonuçları
Terörden temizlenen yaylarda artık çocuk sesleri yükseliyor
Iğdır Valisi Ercan Turan, terörden temizlenen Korhan Yaylası'nı ziyaret etti. Yaylada oynayan çocuklar, Vali Turan'ı asker selamıyla karşıladı.
"Allah bu şehri ilelebet devletimize, milletimize yar etsin"
İstanbul'un fethinin 571. yıl dönümü kutlamalarına katılan İstanbul Valisi Davut Gül, "Allah bu şehri ilelebet devletimize, milletimize yar etsin" dedi.
Vali Balcı, yaralı askerleri ziyaret etti
Van Valisi Ozan Balcı, Başkale ilçesinde askeri aracın devrilmesi sonucu meydana gelen kazada yaralanan askerleri ziyaret edip, geçmiş olsun dileklerini iletti.
Patlamada yaralanan asker ve vatandaşlarla görüştü
Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, bağ evinde meydana gelen patlamada yaralanan asker ve vatandaşları, tedavi gördükleri hastanelerde ziyaret ederek, acil şifalar diledi.
"Hepsi çakı gibi asker oldular"
Engelli gençlerin temsili yemin törenine katılan Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, "Birliklerine teslim olup tıraş oldular, bot bağladılar. Hepsi çakı gibi asker, Kahraman Mehmetçik oldular, tekmil verdiler" dedi.
Engelli gençlerin asker eğlencesinde halay çekti
Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek, 6 engelli genç için düzenlenen asker eğlencesine katıldı. Gençlerle halay çeken Vali Çiçek, engelli gençlerin avuçlarına da askerlik kınası sürdü.
"Vatan sevgisi kalpten kalbe taşınan bir bayraktır"
Bedelli erlerin yemin törenine katılan Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, "Askerlik, bir zaman dilimiyle sınırlı olabilir ama vatan sevgisi bir ömür boyu süren, kalpten kalbe taşınan bir bayraktır" dedi.
5 engelli gence asker kınası yakıldı
Kütahya'da Türkiye Sakatlar Derneği tarafından düzenlenen etkinlikte 14 engelli çocuk için sünnet düğünü, 5 engelli genç için ise asker eğlencesi yapıldı. Vali Yardımcısı Hasan Erkal'ın da katıldığı etkinlikte gençlere asker kınası yakıldı.
Şehit Polis Yonuz Turan son yolculuğuna uğurlandı
Görevi başındayken araç çarpması sonucu şehit düşen Isparta Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğünde görevli Polis Memuru Yonuz Turan, memleketi Sandıklı ilçesi Alacami köyünde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.
Valilikten madde madde dolandırıcılık uyarısı
Rize Valiliği, son zamanlarda artan dolandırıcılık olayları ile ilgili yapılan uyarılara rağmen, halen dolandırıcıların kullandıkları çeşitli yöntemler sonucu vatandaşların mağdur olduğu belirtti. Valilik, “Meydana gelen olaylar ile ilgili adli süreçler yürütülmekte, fakat en önemli hususun, vatandaşlarımızın bilinçli davranması sonucu olayların olmasının önlenmesi olduğu unutulmamalıdır” dedi.
Teleferik kazasında kurtarma çalışmaları sürüyor
Antalya'nın Konyaaltı ilçesinde devrilen teleferik direğine kabin çarptı. Parçalanan kabinde 1 kişi hayatını kaybederken 2'si çocuk 7 kişi de yaralandı. Teleferik kazası sonrası diğer kabinlerde mahsur kalan 184 kişi için çalışmalar devam ederken tahliye çalışmaları sırasında 3 kişi daha yaralandı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 15 kabindeki 112 kişinin başarıyla kurtarıldığını açıkladı. Çalışmaları ilk andan itibaren yerinde koordine eden Vali Hulusi Şahin, kurtarma çalışmalarının aralıksız sürdüğünü belirtti.
Şehitlerimizin kabirlerine karanfil bıraktı
Ramazan Bayramı arifesinde Ordu Şehitliği'nde tören düzenlendi. Törene katılan Vali Muammer Erol, şehitlerimizin kabirlerini ziyaret ederek karanfil bıraktı ve dua etti.
Askerlerin iftar sofrasına misafir oldu
Balıkesir Edremit Kaymakamı Ahmet Odabaş, Zeytinli Jandarma Karakol Komutanlığı'nda görev yapan askerlerin iftar sofrasına misafir oldu.
Vali Polat'tan asker ailesine sürpriz
Kars'ta vatani görevini yapan Konyalı Piyade Er Sofu Can Dalkılıç, Kars Valisi Ziya Polat'ın aracılığıyla ailesiyle telefonda görüntülü görüştü.
Yiğitler Karakolu'nda yiğitlerle iftar yaptı
Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, bir zamanlar terörün kol gezdiği Karacehennem Ormanları bölgesindeki Yiğitler Karakolu'nda görev yapan jandarmayla iftar sofrasında buluştu.
Bursa'nın fethinin 698. yıl dönümü kutlu olsun!
Bursa’nın fethinin 698. yıl dönümü törenlerle ve dualarla kutlandı.
“Bütün annelerin duaları sizlerle, ne olur kendinize iyi bakın!”
Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, 12'nci Hava Ulaştırma Ana Üs Komutanı Hv. Plt. Tuğg. H. Volkan Güleryüz ve İl Jandarma Komutanı Tuğg. Hakan Dedebağı ile birlikte vatani görevini yerine getiren Mehmetçikler ile iftar programında bir araya geldi.
“Polisimizin ve askerimizin arkasındayız”
Şanlıurfa Hilvan Kaymakamı Orhan Gazi Karakaş, 31 Mart Mahalli İdareler Seçim günü sandık başındaki görevi esnasında darp edilen polis memurunu ziyaret etti.
"Milletimizin baş tacı yaptığı kahramanlar"
1. Komando Eğitim Tugay Komutanlığı'ndaki kahramanlarla iftar yapan Manisa Valisi Enver Ünlü, "Milletimizin baş tacı yaptığı, yüreğinde büyüttüğü, gözünden esirgediği, dualarından eksik etmediği kahraman askerlerimizle birlikteyiz" dedi.
İftarda Mehmetçiğe sürpriz yaptı
Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, İl Jandarma Komutanlığında düzenlenen iftar programında Destek Bölük Komutanlığı emrinde görevli Mehmetçikler ile buluştu. İftar programına Vali Yılmaz'ın yanı sıra 2’nci Komando Tugay ve Garnizon Komutan Vekili Albay Hakan Kocabaş, Cumhuriyet Başsavcısı Uygur Kaan Arısoy, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Halit Gülten katıldı.
Balkan şehitleri dualarla anıldı
Edirne Valisi Yunus Sezer, 26 Mart Balkan Şehitlerini Anma Günü programlarına katıldı. Törende Balkan şehitleri için Kuran-ı Kerim okunarak, dua edildi.
"Sınırda askerlik yapmak büyük gurur"
Artvin Valisi Cengiz Ünsal, Gürcistan sınırında bulunan Muratlı Hudut Karakolu’nu ziyaret etti. Askerle sohbet eden Vali Ünsal, sınırda askerlik yapmanın büyük onur ve gurur olduğunu belirtti.
Devlet-asker-millet Eruh’ta terörü lanetledi
Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, terör örgütü PKK’nın saldırılarına başlaması ile ilk şehit olan jandarma onbaşı Süleyman Aydın anısına yapılan saat kulesi önünde halkla buluştu.
Bingöl, şehit teğmenini son yolculuğuna uğurladı
Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde bölücü terör örgütüyle çıkan çatışma sonucunda şehit olan Bingöllü Tabip Teğmen Hulusi Elçi, dualarla son yolculuğuna uğurlandı.
“Rabbim şehitlerimize rahmetiyle muamele eylesin!”
Manisa Valisi Enver Ünlü, Şehit Jandarma Er Ferhat Alakuş'un emaneti olan kıymetli ailesini ziyaret etti. Şehit ailesinin hatırlarını soran Vali Ünlü, şehit annesinin elini öptü.
Hudut karakolunda Mehmetçikle iftarda buluştu
Edine Valisi Yunus Sezer, Şehit Er Hakan Girgin Hudut Karakolu’nda görev yapan Mehmetçik ve karakola ismi verilen şehit er Hakan Girgin’in ailesiyle birlikte iftar yaptı.
Suriye sınırındaki Mehmetçikle iftar
Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Tuncay Akkoyun, Kızıltepe İlçesi 12'nci Hudut Bölük Komutanlığı Akdoğan'da, Suriye Sınırında görevi başındaki Mehmetçiklerle iftarda bir araya geldi.
Zaferin 109. yıl dönümü coşkuyla kutlandı
18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 109. yıl dönümü açılış töreni Kale-i Sultaniye’de gerçekleştirildi. Etkinlikler kapsamında Vali İlhami Aktaş, protokol üyeleri ve vatandaşlar, ellerinde Türk bayraklarıyla halk yürüyüşü gerçekleştirdi.
Dolandırıcılığın yüzde 137 arttığını açıklayan Vali, vatandaşları uyardı
Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, nitelikli dolandırıcılık olaylarının geçen yıla göre yüzde 137 oranında arttığını belirterek vatandaşları uyardı. Vali Çiftçi, "Hiçbir zaman ne asker ne polis ne savcı vatandaşı arayıp da para istemez. Herhangi hesap numarasına para havale edilmesin, bankaya gidilmesini istemez" dedi.
Kahramanlar Sarıkamış'ta eğitim gördü
Milli Savunma Bakanlığı, 5'inci Dönem Derin Kar ve Şiddetli Soğuklarda Muharebe Kursu, Kars'ın Sarıkamış ilçesinde yapıldı. Vali Ziya Polat, faaliyetler hakkında komutanlardan bilgi aldı.