Arama
Arama Sonuçları
10 bin kişinin vakit geçirdiği mesire alanında teftiş yaptı
Bayram dolayısıyla mesire alanında inceleme yapan Şanlıurfa Bozova Kaymakamı Halil İbrahim Yeşilyurt, "10 bin vatandaşımız burada vakit geçiriyor. Ekiplerimizin de denetimleri sürüyor" dedi.
Muş, afetlere dayanıklı hale getirilecek
İl Afet Risk Azaltma Planı İzleme Toplantısı'nda konuşan Muş Valisi Avni Çakır, "İlimizdeki afete dayanıksız alanları ve yapıları dönüştüreceğiz. Kısa süre içerisinde güçlendirme çalışmalarına başlayacağız. Muş, afetlere dayanıklı bir il haline gelecek" dedi.
Hakkari Belediye Başkanı görevinden uzaklaştırıldı
İçişleri Bakanlığı, Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Sıddık Akış'ın PKK Bölücü Terör Örgütüne yönelik faaliyetlerinden dolayı görevinden uzaklaştırıldığını açıkladı. Hakkari Belediye Başkan Vekili olarak Vali Ali Çelik görevlendirildi.
Tokat'ta hükümet konakları yenileniyor
Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, Almus ilçesinde Hükümet Konağı'nın temel atma törenine katıldı. Vali Hatipoğlu, "Böylelikle Tokat'ta hükümet konaklarımızın ilçeler bazında büyük bir kısmını yenilemiş olacağız" dedi.
Deniz çiftliğinde midye hasadı başladı
Balıkesir'in Erdek Kaymakamı Atakan Atasoy, yaklaşık 2 bin ton kapasiteli midye üretim çiftliğindeki üretim hasadına katıldı. Midye toplayan Kaymakam Atasoy, "Sağlıklı, hijyenik şartlarda üretilmiş midyelerin denizlere katkı sağlaması önemli" dedi.
Patlamada yaralanan asker ve vatandaşlarla görüştü
Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, bağ evinde meydana gelen patlamada yaralanan asker ve vatandaşları, tedavi gördükleri hastanelerde ziyaret ederek, acil şifalar diledi.
Daha yeşil bir Van için 850 bin fidan dağıtıldı
Daha yeşil bir Van için 3 Milyon Fidan projesinin devam ettiğini ifade eden Vali Ozan Balcı, "Projemizde şimdiye kadar 850.000 fidanı çiftçilerimizle buluşturduk" dedi.
147 terör örgütü üyesi yakalandı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 34 ilde düzenlenen BOZDOĞAN-30 operasyonlarında 147 terör örgütü üyesinin yakalandığını duyurdu.
Tarımsal üretimde fedakarlıklarla dolu 91 yıl
Batı Akdeniz Tarımsal Araştırma Enstitüsü'nde 91. Kuruluş Yıl Dönümü ve Enstitü emeklilerine Vefa Etkinliği düzenledi. Etkinliğe katılan Antalya Valisi Hulusi Şahin, 90 yıllık mazisiyle BATEM'de büyük emeklerle büyük mesafeler kat edildiğine vurgu yaptı.
Okul kütüphanesine kitap bağışladı
Aydın Karacasu Kaymakamı Mehmet Gündoğdu, kütüphaneleri zenginleştirmek amacıyla Ataköy ilk ve ortaokulu kütüphanesine kitap bağışında bulundu.
“Bize gelemeyenlere biz gidiyoruz”
Balıkesir Erdek Kaymakamı A. Atakan Atasoy, ilçedeki yaşlı, engelli ve ihtiyaç sahiplerine ziyaretlerini sürdürüyor.
Şehir hastanesi yarın açılıyor
Köy ve mahalle ziyaretlerine devam eden Kütahya Valisi Musa Işın, iftar sonrası vatandaşların sorunlarını dinledi. Vali Işın, "28 Mart Perşembe günü Şehir Hastanesi'nin açılışını yapacağız. Kapasitesi yüksek, modern cihazlarla donatılmış büyük bir hastane açacağız" dedi.
Fidanlar Van’ın bereketli topraklarıyla buluşuyor
Van Valiliği koordinesinde yürütülen fidancılık projesi kapsamında, bugün vatandaşlara ücretsiz 49 bini kiraz, 6 bini vişne olmak üzere 55 bin meyve fidanı daha dağıtıldı.
"Emek vermekten vazgeçmeyin"
Ataköy Kadın Kültür Evi'ni ziyaret eden Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, "Üretmekten ve emek vermekten vazgeçmeyin" dedi.
"Teyzemizin mutluluğu mutluluğumuz oldu"
Balıkesir Erdek Kaymakamı Atakan Atasoy, tek başına yaşayan Nimet teyzenin evinde iftar yaptı. Kaymakam Atasoy, "Nimet teyzemizin mutluluğu mutluluğumuz oldu" dedi.
Yaz sonunda hizmete açılacak
Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Kayseri Yeşilay Uyuşturucu ile Mücadele ve Rehabilitasyon Merkezi’nin bu yaz sonunda hizmete açılacağını duyurdu. Vali Çiçek, "Kayserililere verdiğimiz sözü tutacağız” dedi.
Kemal Yıldız
Atakum Kaymakamı
Hayat kurtarmak için kan verdi
Samsun Atakum Kaymakamı Kemal Yıldız, Kızılay Kan Bağış Aracı'nı ziyaret ederek kan bağışında bulundu. Kaymakam Yıldız, "Kan bağışına ihtiyacı olan milyonları birlikte hayata bağlayalım” dedi.
Antalya'da sel ve su baskını: 5 ilçede eğitime ara verildi
Antalya'da şiddetli yağış nedeniyle 5 ilçede eğitime 1 gün ara verildi, birçok ev ve iş yerine de su bastı. Sahada inceleme yapan Vali Hulusi Şahin, 1500 civarında ihbar aldıklarını belirterek, "Bu gece zor bir geceydi. Ekipler sahada, çalışmalar devam ediyor" dedi.
6 Şubat'ın yıl dönümünde geceyi sokakta geçirdiler
6 Şubat depremlerinin merkez üssü Kahramanmaraş ile afetin etkilediği şehirlerde depremzedeler ve onlara destek için il dışından gelen vatandaşlar geceyi sokaklarda geçirdi. Şehirlerde enkaz noktalarında anma etkinlikleri düzenlenirken, yüzbinlerin katılımıyla "Sessiz Yürüyüş" yapıldı.
Hesarek Kayak Merkezi'nde sezon başladı
Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, 2015 yılında hizmete giren Hesarek Kayak Merkezi'ni ziyaret etti. Merkezi gezen Vali Usta, "Kar kalınlığının beklenen seviyeye ulaşmasıyla sezonun başladığı Hesarek Kayak Merkezi'ne herkesi davet ediyorum" dedi.
1,5 yaşındaki Hüseyin'e acil şifa diledi
Van Çatak Kaymakamı Sercan Sakarya, sıcak sıvı temasına maruz kalarak hastaneye kaldırılan 1,5 yaşındaki Hüseyin’i hastanede ziyaret etti. Annesi ve doktorlardan Hüseyin’in durumu hakkında bilgi alan Kaymakam Sakarya, minik çocuğa acil şifalar diledi.
Askeri alanlara şehitlerimizin isimleri verildi
Muğla İl Jandarma Komutanlığı lojmanlarına, tören ve atış alanına şehitlerin ismi verildi. Törene katılan Vali İdris Akbıyık, "Yeryüzünün her zerresine şehitlerimizin ismini versek, onların bu vatan için yaptıklarını asla ödeyemeyiz" dedi.
Palandöken’de kayak keyfi
Şehrin milli sporu olan kayak öğrenmeye başlayan Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, aldığı ilk derslerin semeresini kısa sürede aldı. Vali Çiftçi, hocalarının nezaretinde Palandöken’de kayak keyfi yaşadı.
Manisa için turizm master planı hazırlanacak
Manisa Valisi Enver Ünlü, gazetecilerle bir araya geldi. İlde yapılan çalışmaları anlatan Vali Ünlü, Turizm Master Planı hazırlayacaklarını ve Turizm Alt Yapı Birliği kuracaklarını söyledi. Ünlü, “Spil Dağına olan ilgiyi artırmayı hedefliyoruz” dedi.
11 Ekim'de verdiği doğalgaz sözünü yerine getirdi
Bilecik Valisi Şefik Aygöl, 11 Ekim'de ziyaret ettiği Kayıboyu Mahallesi için söz verdiği doğalgaz yatırımını hayata geçirdi. Yaklaşık 2 ay süren çalışmanın ardından mahalleli doğalgaza kavuştu. Evlerine doğalgaz bağlanan vatandaşları ziyaret eden Vali Aygöl, ocağı denedi ve hayırlı olsun dileklerini iletti.
Kaymakama destek, imama tepki
Diyarbakır’ın Kulp ilçesinde hutbede şehitlerin ismini okumaktan imtina eden imama tepki gösterilirken, imamı uyaran Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Burak Akeller’e destek yağdı.
“Ben vali olduğum sürece onlarla mücadelem sürecek”
Kütahya Valisi Musa Işın, şehirdeki 10 pavyonu yetkisini kullanarak kapattı. Vali Işın, "Oralarda suçun her türlüsü var. Devlet eliyle açılan bu bataklık kurutulmalıydı” dedi.
Okullarda şehitler için saygı duruşu
Okullar, haftaya şehitlere saygı duruşuyla başladı. Öğrenciler bayrak töreni öncesinde Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde şehit olan askerler için saygı duruşunda bulundu. Törenlere valiler ve kaymakamlar da katıldı.
Eski Vali Hanifi Demirkol hayatını kaybetti
Eskişehir, Hatay, Ordu Valiliği ve 20. Dönem Eskişehir Milletvekilliği yapan Hanifi Demirkol, bugün İstanbul’da hayatını kaybetti.