Arama
Arama Sonuçları
Van'da yapılan Spor Adası'nda sona gelindi
Van Valisi Ozan Balcı, Edremit ilçesinde yapılan Spor Adası'nda inceleme yaptı. Adanın eylül ayında tamamlanacağını ifade eden Vali Balcı, "Nesiller gelir nesiller geçer, mühim olan bizim gelecek nesillere neler yaptığımızdır. Biz gelecek nesillere, devletin gerçek sahibi olan milletin kaynaklarıyla güzel şeyler üretiyoruz" dedi.
Çırav Dağı eteklerinde Türkiye Dağ Koşuları Şampiyonası
Türkiye Dağ Koşuları Şampiyonası ve İl Karmaları Ligi Birinci Etap yarışları Vali Dr. Kemal Kızılkaya’nın öncülüğünde Siirt'in Eruh ilçesinde gerçekleştirildi.
Expo olimpiyat adaylarını ağırlayacak
Dünya Yürüyüş Takım Şampiyonası 21 Nisan 2024 Pazar günü Expo 2016 Antalya alanında gerçekleştirilecek. 52 ülkeden 431 sporcunun katılacağı şampiyonanın basın lansmanı gerçekleştirildi.
Vali ve protokol üyelerinden sabah sporu
Samsun Valisi Orhan Tavlı ve protokol üyeleri, "Sporla Yaşa, Sağlıklı Yaşa" temasıyla hep birlikte sabah sporu yaptı.
Genç sporcular Bingöl'ü temsil edecek
Bingöl Genç Kaymakamı Muhammet Güzel, Atletizm Türkiye Final Müsabakalarında Bingöl'ü temsil etmeye hak kazanan U-16 Atletizm kız takımı ile bir araya geldi.
Hedef 1 milyon lisanslı öğrenci
Cumhuriyetin 100. yılı etkinlikleri kapsamında, İstanbul’da lisanslı sporcu sayısını artırmak ve milli seviyede başarılı sporcu yetiştirmek için ilk imzalar atıldı. Bu kapsamda İstanbul Valiliği ile Petrol Ofisi Grubu arasında “Okul Spor Kulüpleri Ligi Reklam ve Sponsorluk Protokolü” imzalandı.
Dondurucu soğukta antrenman
Muş Valisi Avni Çakır, Malazgirt ilçesinde inceleme ve temaslarda bulundu. Vali Çakır, dondurucu soğukta atletizm koşularına hazırlanan minik sporcuları azimlerinden dolayı tebrik etti.
Özel şampiyona tebrik
Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan Türkiye Özel Sporcular Atletizm Şampiyonası'nda 100 metre ve 200 metre erkekler mozaik kategorisinde Türkiye Şampiyonu olan özel sporcu Arda Yirmibeş’i tebrik etti.
Dünya şampiyonlarını ağırladı
Dünya şampiyonu olan başarılı milli sporcuları makamında ağırlayan Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ziya Polat, milli sporculara başarılar diledi.
Kervan Yolu Dağ Koşusu’nun 8.'si düzenlenecek
Trabzon Köprübaşı Belediyesi ve İstanbul Köprübaşı Kültür ve Yardımlaşma Derneği işbirliği ile Kervan Yolu Dağ Koşusu Türkiye Şampiyonası ve Milli Takım Seçmeleri, Türkiye Atletizm Federasyonu’nca, 9 Eylül'de ilçede gerçekleştirilecek.
Sivas, atletizm balkan şampiyonasına ev sahipliği yapacak
4 Eylül Sivas Kongresi'nin 104. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Sivas’ta ilk kez düzenlenecek olan U-18 Atletizm Balkan Şampiyonası'nın basın toplantısı Sivas Valiliği Dr. Hasan Canpolat Salonu'nda gerçekleştirildi.
Gençlere spor malzemesi dağıttı
Mardin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığınca, Mardin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile koordineli bir şekilde yürütülen yaz spor okulu projesi kapsamında Vali Mahmut Demirtaş’ın katılımıyla Artuklu spor salonunda malzeme dağıtım töreni gerçekleştirildi.
Özel sporcuların kıyasıya yarışı
Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz, Engelliler Haftası münasebetiyle düzenlenen atletizm yarışlarını izleyerek başarılı sporculara madalyalarını takdim etti.
“Hedefiniz büyük olacak”
Antalya Valisi Ersin Yazıcı, Antalya’da Sağlık İçin Spora Teşvik Projesi kapsamında Kamile-Metin Yapar İlkokulu ve Antalya Spor Lisesi’nde öğrenciler için alınan spor malzemelerinin dağıtımını gerçekleştirdi. Vali Yazıcı; “Dünya şehri olan Antalya’mıza dünya şampiyonlukları yaşatmanızı istiyorum.” dedi.
Adana’da renkli maraton
Adana Valiliği 5 Ocak Adana’nın Kurtuluşu kutlama programında yer alan ve Adana Büyükşehir Belediyesi’nce düzenlenen 13. Uluslararası Yarı Maratonu renkli görüntülere sahne oldu.
Pazar esnafına hayırlı işler diledi
Muğla Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, ilçede her hafta cuma günü kurulan pazar yerini ve ilçe esnafını ziyaret ederek esnaflara ve halka hayırlı işler diledi.
"Sporcu fabrikası kuruyoruz”
Spor Van Projesi kapsamında alınan spor malzemeleri törenle gençlik merkezleri, yurtlar ve okullara dağıtıldı.
Vali ve kaymakam gençlerle langırt oynadı
Ağrı Valisi Dr. Osman Varol, ilçe protokolü ile birlikte 4.500 üyesi bulunan Patnos Gençlik Merkezini ziyaret etti.
İpekyolu’nun vizyon projeleri hayata geçiyor
Van İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın beraberinde, Belediye meclis üyeleri, merkez 20 mahalle muhtarı ve Ak Parti İpekyolu İlçe yönetimiyle birlikte ilçede hayata geçecek vizyon projeleri gezerek yapılan çalışmalar ile ilgili açıklamalarda bulundu.
‘Gazi Yarı Maratonu’ sessiz koşuldu
Gaziantep Valisi Davut Gül, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve protokol ile Gaziantep’in düşman işgalinden kurtuluşunun 101’inci yılı dolayısıyla dünyanın pek çok ülkesinden ve Türkiye’nin dört bir yanından çok sayıda atletin katılımıyla gerçekleşen Gazi Yarı Maratonu ve Halk Yürüyüşü’ne katıldı.
“Yine güzel bir mağlubiyet aldım”
Afyonkarahisar Sandıklı Kaymakamı Mehmet Sülün, öğrencilerin spor oyunlarına katıldı. 4. sınıf öğrencisi Eymen ile yaptığı masa tenisi maçını kaybedince öğrenciye gazoz ısmarlayan Kaymakam Sülün, “Yine güzel bir mağlubiyet aldım” dedi.
8. Frig Ultra Maratonu başlıyor
9 ülkeden yaklaşık bin katılımcıyla, muhteşem doğası ve kadim tarihiyle dikkat çeken Frigya’da bu yıl 8. kez düzenlenecek ve hafta sonu yapılacak Frig Ultra Maratonu öncesi Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı’nın katılımıyla basın toplantısı gerçekleştirildi.
Vali Salih Ayhan: Şanlıurfaspor için birlik zamanı
Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, Şanlıurfaspor Tesislerini ziyaret ederek kulüp yönetimi ile bir araya geldi. '10 Bin Üye' kampanyasına tam destek vererek Şanlıurfaspor'a üye olan Ayhan, "Şanlıurfaspor için birlik ve beraberlik zamanı" dedi.