Arama
Arama Sonuçları
"Biz idarecileri en mutlu eden şey: Verdiğimiz sözü gerçekleştirmek"
Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, Yayladere-Kiğı arasındaki yolun onarımı için vatandaşlara söz vermişti. Sözünü tutan ve çalışmaları başlatan Vali Usta, "Biz idareciler için halkın karşısında verdiğimiz sözü gerçekleştirmek kadar mutluluk verici bir şey yok" dedi.
"Şehrimizi keşfe çıkan öğrencilerimizle sohbet ettik"
Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, tarihi Frig Vadisi'ni gezen öğrencilerle bir araya geldi. Vali Yiğitbaşı, "Şehrimizin değerlerini keşfe çıkan öğrencilerimizle izlenimleri üzerine tek tek sohbet ettik, önerilerini aldık" dedi.
“Andırın'ın güzelliklerini dünyaya duyurmalıyız”
Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, Andırın ilçesinin Emirler Mahallesi'nde bulunan doğa harikası Kanlıböğet Kanyonu'nu gezdi.
Şehit Başkomiser Kamuran Üçgül, Kadirli’de toprağa verildi
Adıyaman Altınşehir Polis Merkezi Amirliği’nde meydana gelen elim olayda Şehit olan Polis Merkezi Amiri Başkomiser Kamuran Üçgül, Osmaniye'nin Kadirli İlçesinde toprağa verildi.
"Gül Ağrı, sevin Ağrı, bu senin büyük günün"
Ağrı'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 106. yıl dönümü düzenlenen etkinliklerle kutlandı. Vali Mustafa Koç, "Gül Ağrı, sevin Ağrı, bu senin büyük günün. Bugün, vatanımıza aşık serhat şehrimizin 106. yıl önce büyük bir azimle yazdığı istiklal destanının günüdür" dedi.
Doğubayazıt'ın düşman işgalinden kurtuluşu kutlandı
Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 106. yıl dönümü dolayısıyla tören düzenlendi.
Edirne’deki sera alanı 200 dönüme çıkarılacak
Edirne il merkezinde 24, Keşan ilçesinde 16 adet olan 256m2’lik 40 adet seranın kurulumu tamamlandı.
“Toyumuzu coşkuyla kutladık”
Baharın müjdecisi olarak nitelendirilen 'Nevruz Bayramı', tüm Türkiye'de olduğu gibi Ankara Çankaya’da da çeşitli ekinliklerle kutlandı.
Furkan Nezir
Akdağmadeni Kaymakamı
"Sarp Sınır Kapısı yeni rekorlara imza atıyor"
Artvin Valisi Cengiz Ünsal, Türkiye'nin Kafkasya ile Orta Asya’ya açılan kapısı konumunda olan Sarp Sınır Kapısı'nda incelemelerde bulundu. Vali Ünsal, "Sarp Sınır Kapısı, 2 milyar dolara ulaşması beklenen ihracat rakamıyla her geçen gün yeni rekorlara imza atmaya devam ediyor" dedi.
41. kez kan verdi
Cumhuriyetin kuruluşunun 100. yılı münasebetiyle Erzurum Valiliği, Türk Kızılayı Erzurum Şubesi, Karayazı ve Palandöken kaymakamlıkları, Karayazı Belediyesi ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Palandöken Gençlik Merkezinin katkılarıyla, Karayazı’da “100 Damlada 100'ler Gülsün, 100 Yıl Bizlerle Gülsün” sloganı ile kan bağışı programı düzenlendi.
Çocuklarla futbol oynadı
Konya Karapınar Kaymakamı Şenol Öztürk, Akçayazı İlkokulunu ziyaret ederek birleştirilmiş sınıfta eğitim öğretim gören öğrencilerle bir araya geldi. Öğrencilerle bir süre sohbet eden Kaymakam Öztürk, öğrencilerle futbol oynayarak sevinçlerine ortak oldu.
1001 hatim okumalarına katıldı
Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, Ayazpaşa Camii’nde devam eden 1001 Hatim okumalarına katıldı. Kendisi de hafız olan Vali Çiftçi, 500 yıldır devam eden ve şehri Kur’an’la zırhlama geleneği heyecanını yaşadı.
Pınar Ayaz
Artvin Kemalpaşa Kaymakamı
Öğretmenler ve öğrencilerle birlikte izledi
Artvin Valisi Cengiz Ünsal, "Aybüke; Öğretmen Oldum Ben” filmini Arhavi'de öğretmen ve öğrencilerle birlikte izledi.
Erzurum’un 5 asırlık geleneği ‘1001 Hatim’ başladı
Erzurum’da şehrin ve ülkenin afet ve belalardan korunması için yaklaşık 500 yıldır devam eden “1001 Hatim” geleneği dolayısıyla Pir Ali Baba Türbesi önünde bir program düzenlendi. Hafızların temsili olarak at üzerinde şehri dolaşıp Kur’an-ı Kerim okumasıyla başlayan program, İl Müftüsü Rüstem Can ve din görevlilerinin okuduğu dualarla devam etti.
İlçenin yarısı 36 yıl sonra tapusuna kavuştu
Erzurum'un Karayazı ilçesinin hemen hemen yarısına tekabül eden 269 dönümlük arazideki tapu tahsis sorunu, 36 yıl sonra çözüme kavuştu.
Hayır duasını aldı
Erzurum Karayazı Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Muammer Sarıdoğan, vatandaşların davetlerine icabet ederek aile büyüklerinin hayır duasını aldı. Sarıdoğan, özellikle kendisiyle görüşmek isteyen 90 yaşındaki teyzenin hatırını sorarak, sağlığı hakkında bilgi aldı.
Sınava girecek öğrencilere tavsiye verdi
Üniversite sınavına girecek öğrencilerle bir araya gelen Çankırı Valisi Fırat Taşolar, onlara tavsiyelerde bulundu.
“Amel defterleri kapanmayacak”
Karayazı’ya bağlı Çelikli Mahalle Camiinin açılışını yapan Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, “İnşallah buraya maddi manevi destekte bulunanların amel defterleri kıyamete kadar açık kalacak” dedi.
100. yıl için kıyasıya yarıştılar
Malatya'nın Kale ilçesinde Cumhuriyetin 100. yılı kutlamaları kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı ortaokullar arasında bilgi yarışması düzenlendi. Yarışmayı izleyen Kale Kaymakamı Mustafa Aksoy, yarışan tüm öğrencileri tebrik etti.
Kan vererek ihtiyaç sahiplerini hayata tutundurdu
Erzurum Karayazı Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Muammer Sarıdoğan, Kızılay’a kan bağışında bulunarak, kan veren vatandaşlara teşekkür etti.
108. dönem birincisi Pazaryeri’ni tercih etti
108. dönem kaymakam kursu Cumhurbaşkanlığı külliyesinde düzenlenen kura çekimi ile sona erdi. Kuraya tabi olmayan dönem birincisi Ahmet Tayyib Kahraman, Bilecik Pazaryeri Kaymakamlığını seçti.
Öğrencileri okullarına makam aracıyla gönderdi
Çankırı Valisi M. Fırat Taşolar, sabah kendisini ziyarete gelen öğrencileri okullarına valilik makam aracıyla gönderdi.
Edirne OSB’nin alanı, 1500 dönüme genişleyecek
Lalapaşa ilçesinde inceleme ve ziyaretlerde bulunan Edirne Valisi Yunus Sezer, Edirne Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğüne geçerek yetkililerden işletmelerin faaliyetleri hakkında bilgi aldı.
Tayini çıkan vali yardımcısı ve kaymakamlara veda yemeği
Artvin Valisi Cengiz Ünsal, 24 Ağustos 2023 tarihli Resmi Gazetede yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile yeni görev yerlerine atanan Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar onuruna veda yemeği verdi.
Çankırı'ya veda!
Vali-Mülkiye Başmüfettişi olarak atanan Çankırı Valisi Abdullah Ayaz, il protokolü, kamu personelleri ve çok sayıda kişinin katılımıyla bugün Valiliğin önünden uğurlandı.
Tugayın bahçesine hatıra fidanı dikti
Vali-Mülkiye Başmüfettişi olarak atanan Çankırı Valisi Abdullah Ayaz, kamu kurumları ve sivil toplum örgütlerine veda ziyaretinde bulunurken, Tugay Komutanlığı bahçesine de hatıra fidanı dikti.
16 ilin valisi merkeze alındı
Son yılların en kapsamlı valiler kararnamesinde sürpriz isimler yer alırken, aralarında Şanlıurfa’nın da bulunduğu 16 ilin valisi Vali-Mülkiye Başmüfettişi olarak merkeze alındı.
Vali Ayaz, Besni’nin fahri hemşehrisi oldu
Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Adıyaman Besni’de koordinatör valilik yaparak ilçenin yaralarını sarmak için büyük özveri ile görev yapan Çankırı Valisi Abdullah Ayaz, Besni’nin fahri hemşehrisi oldu.