Arama
Arama Sonuçları
Tarihi köprüler güneş enerjisiyle ışıl ışıl olacak
Edirne Valisi Yunus Sezer, tarihi köprülerde devam eden aydınlatma çalışmalarını inceledi. Köprülerin güneş enerjisiyle aydınlatılacağını belirten Vali Sezer, "Köprülerin tamamını aydınlatmayı hedefliyoruz" dedi.
Batman'da dev aydınlatma projesi
Türkiye’de bir ilk olan 5 bin 500 metrelik dev led aydınlatma projesinin lansmanını Vali ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp gerçekleştirdi.
Muhammet Fatih Aydın
Gülağaç Kaymakamı
Tarihi Van Kalesi ışıl ışıl oldu
UNESCO Dünya Miras Geçici Listesi'nde bulunan Van’ın en önemli tarihi varlıklarından Van Kalesi yapılan çalışmalarla ışıl ışıl oldu. Kale çevresini gezen Vali Ozan Balcı, "Tarihi Van Kalesi görkemine, aslına ve ihtişamına uygun olarak aydınlatıldı" dedi.
Akın Aydın
Yenifakılı Kaymakamı
Gençlerin enerjisine şahitlik etti
Türkiye’nin farklı şehirlerinden gelerek Balıkesir’de üniversite okuyan gençlerle bir araya gelen Vali İsmail Ustaoğlu, “Gençlerimizin enerjisine şahitlik etmek bizler için mutluluk” dedi.
Salih Aydın
Sarız Kaymakamı
"Hoş geldin, en küçük Kemerli"
Antalya Kemer Kaymakamı Hüseyin Çam, ‘Hoş Geldin En Küçük Kemerli’ projesi kapsamında ‘Dağ’ ailesinin yeni doğan bebeğine ‘Hoş Geldin’ dedi.
İskenderun'da okullarda yeniden zil çaldı
Depremlerde yıkıma uğrayan Hatay'ın İskenderun ilçesinde eğitim öğretim yeniden başladı. Öğrencilerin okul heyecanını paylaşan İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, “Bugün okullarımızın bir kısmında öğrencilerimize ders başı yaptırdık. Sağlam durumda olan okullarımızın yanı sıra az hasarlı olanları da en kısa zamanda toparlayıp kentimizde kesintiye uğrayan eğitimi devam ettirmeyi hedefliyoruz” dedi.
Huzurevi sakinleriyle iftar
Kars Vali Vekili Muhammed Furkan Tuna, huzurevi sakinleriyle iftar programında bir araya gelerek, birlikte oruç açtı. Ulu çınarların Ramazan ayını tebrik eden Vali Vekili Tuna, “Allah tuttuğumuz ve tutacağımız oruçlarımızı kabul etsin” dedi.
Urfa'da ‘Oruç tutmadığı için dövüldü' haberi yalan çıktı
Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, “Hoşgörünün şehri, inanç merkezi ilimizde bu tarz olayların olması söz konusu olamaz. Peygamberler şehri Şanlıurfa’mızda, Ramazan ayının tüm güzelliklerini yansıtmak gayesinde olan hemşehrilerimiz adına, bu tarz dezenformasyon yapanlar ile ilgili hukuki yollara başvurulacaktır” dedi.
Enkazdan kurtulup 10. günde evlat sahibi oldular
Gaziantep Nurdağı Koordinatörü Şırnak Valisi Osman Bilgin, Nurdağı'nda enkazdan sağ kurtulup 10. günde evlat sahibi olan afetzede aileyi kaldıkları konteynerlerinde ziyaret etti.
Hatay’da sahipsiz hayvanlar toplanacak
Hatay Valiliği, deprem sonrasında il genelinde çok sayıda hayvanın sahipsiz kaldığını ve bu hayvanların yiyecek bulamadığını belirterek, sahipsiz hayvanların toplanacağını açıkladı.
Bozdoğan Yörük Çadırları depremzedeleri ısıtıyor
Aydın Valiliği koordinesinde, Aydınlı hayırseverlerin katkılarıyla Hatay'da Bozdoğan Yörük Kıl Çadır Kenti oluşturuldu.
"Sınırdan sızmaları sıfırladık"
Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, Barış Pınarı Harekâtı sonrası bölgede ve sınırlarda neler yaşandığını Milliyet Gazetesi Yazarı Abdullah Karakuş’a değerlendirdi. Vali Ayhan, bölgede güvenliğin sağlanmasının ardından Tel Abyad’da ekonomik canlanmanın da başlandığını dile getirerek, Suriye’ye geri dönüşlerin arttığını vurguladı.
Sabah namazı sonrasında süt ikramı
Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, 2022 yılının son gününde sabah namazını Balıklıgöl Dergah Caminde kıldı. Vali Ayhan, namaz sonrasında vatandaşlara sıcak süt ikram etti.
"Urfa’nın evlatları emin ellerde"
Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, GAPTAEM’de düzenlenen Öğretmenler Günü kutlama programına katılarak, tüm öğretmenlerin Öğretmenler Günü'nü kutladı.
Abdulaziz AYDIN
Ümraniye Kaymakamı
Fırında patatesli ekmek pişirdi
Afyonkarahisar Valisi Kübra Güran Yiğitbaşı ilçe ziyaretleri kapsamında Şuhut ilçesindeydi. İlçede temaslarda bulunan Vali Yiğitbaşı, köy ziyaretlerinde de vatandaşlarla bir araya geldi.
Bebek sevincine ortak oldu
Çanakkale Biga Kaymakamı Erdinç Dolu ve eşi Şenay Yerli Dolu, ‘Hoş geldin bebek’ ziyareti yaparak, ailelerin bebek sevincine ortak oldu.
Vali Aksoy, anne ve babası adına memleketine anaokulu yaptırdı
Trabzon Köprübaşılı Aydın Valisi Hüseyin Aksoy, anne ve babası adına Köprübaşı İlçesi’ne kazandırdığı, Hatice-Aslan Aksoy Anaokulu’nun açılışını İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu ile birlikte yaptı.
Kommagene Bienali ile Kâhta sanata doyacak
Adıyaman’ın Kahta ilçesinde 23 ülkeden 53 sanatçının katılımıyla gerçekleşen 1. Kommagene Bienali birbirinden değerli eserleri sanat severlerle buluşturdu.
Sezonun ilk kuru inciri 350 liradan satıldı
Aydın Valisi Hüseyin Aksoy, Aydın Ticaret Borsası’nda düzenlenen sezonun ilk kuru incir alım törenine katıldı. Sezonun ilk kuru inciri, üreticiler tarafından kilosu 350 liradan Aydın Ticaret Borsası’na teslim edildi.
Mehmet AYDIN
Konya Vali Yardımcısı
İskender Yönden
Gaziosmanpaşa Kaymakamı
Aziz Onur AYDIN
Osmaniye Vali Yardımcısı
Yusuf Melikşah Aydın
Armutlu Kaymakamı
Şeref AYDIN
Bursa Vali Yardımcısı
Mehmet Halis AYDIN
Bigadiç Kaymakamı
Recep Aydın
Ağrı Vali Yardımcısı