Arama
Arama Sonuçları
“En büyük hedefimiz şehrimizin huzur ve mutluluğunu devam ettirmek”
Bilecik Valisi Şefik Aygöl, kentin 2023 yılı asayiş ve trafik raporunu açıkladı. Açıklanan raporda en dikkat çekici konular ise aranan şahısların yakalanmasındaki artış oranıyla, uyuşturucuya bağlı ölüm olayının gerçekleşmemesi oldu.
Erzurum çok yakın bir gelecekte sanayi şehri olacak
Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, il genelinde faaliyet gösteren yerel ve ulusal medya temsilcileriyle kahvaltı programında bir araya geldi. Göreve geldiği buyana yürütülen çalışmalar hakkında bilgi veren Vali Çiftçi, “Erzurum çok yakın bir gelecekte sanayi şehri olacak” dedi.
Valilik açıkladı: Asayiş olayları yüzde 7 azaldı
İstanbul Valiliği, İstanbul'da asayiş olaylarının geçen yılın ilk 8 aylık dönemine göre yüzde 7 azaldığını açıkladı. Asayiş suçlarının sayısı 275 bin 63'ten 255 bin 945'e geriledi.
“Görüntüler bizim sınırlarımızdan değil”
Göç İdaresi Başkanlığı, son günlerde bazı sosyal medya ve haber siteleri üzerinden dolaşıma sokulan düzensiz göç ve sınır güvenliği ile ilgili gerçeklikle hiçbir ilgisi olmayan dezenformasyon içerikli provokatif paylaşımların dikkat çekici bir şekilde arttığını belirtti.
Trafik yoğunluğu yüzde 50 artarken ölümlü kazalar azaldı
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, geçmiş bayram tatillerine oranla yüzde 50'nin üzerinde trafik yoğunluğu artışı olmasına karşın trafik kazalarında ciddi azalmanın olduğunu söyledi.