Arama
Arama Sonuçları
TİD Yönetiminden iki isim Vali oldu
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan Valiler Kararnamesi ile Türk İdareciler Derneği'nde de (TİD) yönetim kurulunda olan 2 isme valilik verildi.
Emre Zafer
Ulaş Kaymakamı
"Olimpiyat ikincisi Alican, gençlerimize ilham oluyor"
Karabük Valisi Mustafa Yavuz, Paris 2024 Paralimpik Oyunları’nda olimpiyat 2.’si olan milli tekvandocu Alican Özcan ile bir araya geldi. Vali Yavuz, Özcan'ı tebrik ederek, "Alican Özcan, azmi ve kararlılığıyla gençlerimize ilham oluyor" dedi.
Çorum'da çöp toplayan engelli çocuğa saldıranlar gözaltına alındı
Çorum Valiliği, çöpten kağıt toplayan zihinsel ve bedensel engelli çocuğun darp edilmesiyle ilgili 2 kişinin gözaltına alındığını ve konuyla ilgili inceleme başlatıldığını duyurdu.
Koruyucu aileler ve çocuklarla piknik yaptılar
Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, doğa yürüyüşü ve piknik etkinliğinde koruyucu aileler ile bir araya geldi. Mangal başına geçen Vali Özarslan, köfte ekmek dağıttı.
Süper Vali Yazıcıoğlu’nun, ölüm yıl dönümünde oğlundan duygulandıran paylaşım
Efsane Vali Recep Yazıcıoğlu’nun oğlu Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, babasının ölüm yıl dönümü dolayısıyla anlamlı bir yazı paylaştı. Başkan Yazıcıoğlu, sosyal medya hesabından paylaştığı yazıda özlemini dile getirdi.
Hayme Ana kabri başında dualarla anıldı
Kütahya Valisi Musa Işın, 743. Hayme Ana’yı Anma ve Göç Şenlikleri’ne katıldı. Program kapsamında Vali Işın, Hayme Ana’nın kabrini ziyaret ederek, dua etti.
Vali Yiğitbaşı'nın kayınpederi vefat etti
Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı’nın kayınpederi, Afyon Kocatepe Üniversitesi Kurucu Rektörü Prof. Dr. Şehabettin Yiğitbaşı hayatını kaybetti.
Cüneyd Altıparmak'ın acı günü
MİA Haber Hukuk Danışmanı, Star Gazetesi Yazarı ve TİMBİR Genel Başkan Vekili Av. Cüneyd Altıparmak'ın babası Emekli Öğretmen Ömer Faruk Altıparmak hayatını kaybetti.
"Gecenin bu saatinde bir meleğe denk geldik"
Erzincan Valisi Dr. Hamza Aydoğdu, gece saatlerinde fırında çalışan bir teyzeyi gördü. Hemen fırına giren ve kendisiyle sohbet eden Vali Aydoğdu, "Gecenin bu saatinde bir meleğe denk geldik. Her gece 3’te fırına geliyor, yaklaşık 1000 adet tandır ekmeği yapıyor" dedi.
Kaymakam Ergin, baba mesleğini yad etti
Kırıkkale'nin Karakeçili Kaymakamı İbrahim Ergin, sanayi esnafını ziyaret etti. Baba mesleğini yad eden Kaymakam Ergin, "İlk çıraklığımızı yaptığımız ve Rahmetli Babamın da şerefli mesleği olan sanayi esnaflığı…" dedi.
Şehit bebek ve annesi mezarı başında anıldı
2018 yılında Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde teröristlerin saldırısında şehit düşen Nurcan Karakaya ve 11 aylık bebeği Bedirhan Karakaya, ölüm yıl dönümünde dualarla anıldı.
Vali Yardımcısı Dölek, Bişkek Büyükelçiliği'ne atandı
Ankara Vali Yardımcısı Abdullah Dölek, Bişkek Büyükelçiliği'ne İçişleri Müşaviri olarak atandı.
Bakırköy Kaymakamı Abdullah Köklü, Tokat Valisi oldu
Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile boş kalan Tokat Valiliği koltuğuna Bakırköy Kaymakamı Abdullah Köklü atandı. Vali Köklü, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve İçişleri Bakanımız Sayın Ali Yerlikaya ‘ya şahsıma tevdi ettikleri bu onurlu görev için şükranlarımı arz ediyorum" dedi.
Murat Zorluoğlu
Diyarbakır Valisi
Göreve başlayan Vali Zorluoğlu, Diyarbakır annelerini ziyaret etti
Göreve başlayan Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu, terör örgütü PKK tarafından dağa kaçırılan çocukları için oturma eylemi yapan Diyarbakır annelerini ziyaret etti. Vali Zorluoğlu, "Sabırla mücadelesini sürdüren annelerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Annelerin yüreği kazanacak" dedi.
Vali Özarslan, Muhammet Kerem'e org hediye etti
Ortaokul öğrencisi Muhammet Kerem'e org sözü veren Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, bu sözünü yerine getirdi. Orgu Muhammet Kerem'e teslim eden Vali Özarslan, "Yunusun diliyle; gönüller yapmaya geldik" dedi.
Şehidin oğluna Samsunspor forması hediye etti
Samsun Valisi Orhan Tavlı, şehit Uzman Çavuş Nuh Özdemir'in oğlu Umut'un doğum gününü kutladı. Vali Tavlı, Umut'a üstünde adının yazdığı Samsunspor forması hediye etti.
Yeni doğan çocuklara ilk hediye Valilik'ten
Van Valisi Ozan Balcı, yeni dünyaya gelen çocuklarını kaydedip kimliklerini çıkarmaya gelen ailelere, çocukları için ilk hediye olarak kitap verdi.
Diyarbakır Valiliği'ne Çiftçi vekalet edecek
Diyarbakır Valisi Ali İhsan Su'nun emekli olmasının ardından boşalan valilik görevine yeni atama yapılana kadar Diyarbakır Vali Yardımcısı Abdullah Çiftçi vekalet edecek.
15 bin dönüm arazi zarar gördü
12 kişinin hayatını kaybettiği anız yangının ardından Diyarbakır'a giden İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, "Diyarbakır'da 8 bin 100 dönüm arazi, Mardin'de ise 7 bin dönüm arazi yangından etkilendi. Yangının çıkış sebebiyle ilgili cumhuriyet savcılığımız olaya el koymuş durumda" dedi.
Abdullah MELİKOĞLU
Sultanhanı Kaymakamı
Protez bacakla yaşama tutunan genç kızı yalnız bırakmadı
Ordu Valisi Muammer Erol, protez bacakla yeniden yaşama tutunan 21 yaşındaki Büşra Yıldırım’ı evinde ziyaret ederek, geçmiş olsun dileğinde bulundu.
Şehit öğretmen Aybüke Yalçın dualarla anıldı
PKK'lı teröristlerin hain saldırısı sonucu şehit olan müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın, 7. vefat yıl dönümünde kabri başında anıldı. Anma törenine Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin ve Çorum Valisi Vali Doç. Dr. Zülkif Dağlı da katıldı.
Samsun yöneticilerinden, Vali Aksoy'a ahde vefa
Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, Samsun Lojistik Köyü yoluna 'Vali Hüseyin Aksoy Bulvarı' adının verilmesi üzerine Samsun Valisi Orhan Tavlı'ya ve Samsun yöneticilerine teşekkür etti.
"Artık daha derli toplu hizmet edecekler"
Tunceli Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, 8 mahalle için yapılan muhtarlık binası inşaatında inceleme yaparak, "Artık daha derli toplu hizmet binalarında vatandaşımıza hizmet edecekler" dedi.
Genel Sekreter, mülki idare amiri Kutluca oldu
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği görevine Mülki İdare Amiri Mithat Can Kutluca atandı.
"Sizin gibi valilerin eksikliğini hep hissedeceğiz"
Emekli Vali Orhan Öztürk, geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden eski devlet bakanlarından, emekli Vali Bekir Aksoy hakkında önemli bir yazı kaleme aldı. Öztürk, "Bekir Aksoy iyi bir bürokrat ve devlet adamıydı. Dik durdu ve net birisiydi. Bekir Aksoy, Recep Yazıcıoğlu, Rıza Akdemir gibi valilerin eksikliğini hep hissedeceğiz" dedi.
Vali Makas, şehit ailesinin baba acısını paylaştı
Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, Şehit Kara Pilot Binbaşı Ahmet Duman'ın vefat eden babası Hayrullah Duman'ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.
Emekli vali ve eski bakan Bekir Aksoy vefat etti
Eski devlet bakanlarından, emekli Vali Bekir Aksoy, 74 yaşında hayatını kaybetti. Aksoy için yarın TBMM'de cenaze töreni düzenlenecek.