Arama
Arama Sonuçları
"Cami de bizim, cemevi de"
Kırıkkale'nin Delice ilçesi Çatallı köyünde yapımı tamamlanan Çatallı Köyü Ata Cemevi'nin açılışı yapıldı. Vali Mehmet Makas ve beraberindekilerin katıldığı açılışta Alevi Dedesi Kasım Güvercin tarafından 'Gülbengi' duası yapıldı daha sonra da kurban kesildi.
Babacan trafik polisine bakandan yeni motosiklet
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Samsun'da hız yapan motosikletli gence babacan bir tavırla uyarıda bulunan ve yayınlanan video ile herkesin takdirini kazanan trafik polisi Alper Gökhan Yıldırım’a yeni motosiklet hediye etti.
Motosikletli gence baba öğüdü veren polise ödül!
Samsun'da hız yapan motosikletli gence babacan bir tavırla uyarıda bulunan ve İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın arayarak tebrik ettiği trafik polisini Samsun Valisi Zülkif Dağlı, bir maaşla ödüllendirdi.
Mustafa Babacan
Delice Kaymakamı
Maden faciasında vefat edenlere son görev
Amasra'daki maden ocağındaki patlamada hayatını kaybeden maden işçileri son yolculuklarına uğurlandı.
“Valiye yapılan saygısızlık kabul edilemez”
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Tokat'ta bazı askerlerin 30 Ağustos töreninde Vali Numan Hatipoğlu’nun elini sıkmaması ile ilgili, "Hiçbir zaman devlet adabına, komuta zincirine uymayan şeyler. Orada valiye karşı yapılan bu saygısızlık Türk subayına yakışmaz. Milli Savunma Bakanlığı (MSB) tarafından gereken soruşturma yapılmış, bu kişiler açığa alınmış ve yüksek disiplin kuruluna sevk edilmiştir" dedi.