Arama
Arama Sonuçları
Kars Kızılay’ına yeni merkez
Kızılay Kan Bağışı Merkezi ve Kızılay Kars Şube Başkanlığı yeni hizmet binalarının açılışı Vali Ziya Polat tarafından gerçekleştirildi.
Vali Baydaş, organlarını bağışladı
Kalp nakli bekleyen 16 yaşındaki Esila Tüfekçi için "Rize evladına sahip çıkıyor" sloganı ile başlatılan kampanya kapsamında 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı'nda organ bağışı etkinliği düzenlendi.
Çanakkale organ bağışında Türkiye birincisi
Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, kenti organ bağışında Türkiye’nin en başarılı ili yapan ve organ bağışında Türkiye birincisi olan Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi organ bağışı ekibini, özverili çalışmalarından dolayı başarı belgesi ile ödüllendirdi.
"Birbirimize candan bağlıyız"
Muş Valisi Avni Çakır, Türk Kızılay'ın "Birbirimize Candan Bağlıyız" sloganı ile başlattığı kan bağışı kampanyasına destek olmak amacıyla Muş Kan Bağış Merkezine kan bağışında bulundu.
İnsanlık görevini yerine getirdi
Manisa Selendi Kaymakamı Halil İbrahim Okumuş, kan bağışında bulundu. 3 insana şifa olmak isteyen herkesi kan bağışına davet eden Kaymakam Okumuş, “Kan bağışı bir insanlık görevidir” dedi.
Organlarını bağışladı
Amasya Gümüşhacıköy Kaymakamı Baha Büyükkaymakcı, organlarını bağışladı. Kaymakam Büyükkaymakcı, vatandaşları organ bağışına davet etti.
“Birbirimize candan bağlıyız”
Yozgat Aydıncık Kaymakamı Alperen Yıldırım, Kızılay’a kan bağışında bulundu. Kaymakam Yıldırım, Aydıncıklıları Hükümet Konağı yanındaki Kızılay seyyar kan bağış aracında kan vermeye davet etti.
“Senin 15 dakikan, başkasının bir ömrü olsun”
Kaymakamlık öncülüğünde düzenlenen kan bağışı kampanyasına destek olan Konya Yunak Kaymakamı Özgür Pelvan, “Senin 15 dakikan, başkasının bir ömrü olsun” dedi.
Hayat kurtarmak için kan verdi
Kızılay Kan Bağışı Merkezi'ni ziyaret ederek kan bağışında bulunan Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, vatandaşları kan bağışına davet etti.
Organları hayat kurtaracak!
“Organ Bağışı Hayat Kurtarır” kampanyasına destek olan Kilis Elbeyli Kaymakamı Yunus Emre Bayraklı, organlarını bağışlayarak yeni hayatlara umut oldu.
Gümüş madalyaya 2 bağış kaldı
Kızılay Haftası etkinliklerinde kan bağışında bulunan Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, 23. kan bağışını yaptı. Daha önce bronz madalya alan Kızılay gönüllüsü Vali Pehlivan, 2 kan bağışı daha yapınca gümüş madalya almaya hak kazanacak.
İstanbul'da kan bağışı rekoru kırıldı
Şişli Kaymakamlığı koordinesinde, Kızılay Şişli Şubesi ve Şişli Belediyesi'nin katkılarıyla “Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. Yılında Hedef 1923 Ünite Kan” temasıyla düzenlenen kampanyada günlük kan bağışı rekoru kırıldı.
“Kan bağışı hayat kurtarır!”
Iğdır Valisi Ercan Turan, Belediye Meydanı’nda bulunan Kızılay Kan Bağışı Aracı’nı ziyaret ederek kan bağışında bulundu.
Bronz madalya kazanmasına az kaldı
Kilis Elbeyli Kaymakamı Yunus Emre Bayraklı, kaymakamlık bahçesinde düzenlenen Kızılay Kan Bağışı Kampanyasına destek olarak kan verdi.
Kan bağışına destek
Erzincan Kemah Kaymakamı Ümit Gürsançtı, Gülabibey Camii önünde düzenlenen kan bağış kampanyasına destek vererek, kan bağışında bulundu.
“Kan verin, hayat kurtarın!”
Konya Akören Kaymakamı Hacı Demirci, Kızılay’a kan bağışında bulunarak, “Kan verin, hayat kurtarın!” dedi.
Hayat kurtarmanın en basit yolu
Sivas Valisi Yılmaz Şimşek ve Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, Kongre Müzesi bahçesinde bulunan Kızılay Kan Alma Birimi'ni ziyaret etti.
Kan bağışında bulundu
Karaman Valisi Tuncay Akkoyun, Karaman Gençlik Merkezinde Kızılay’a kan bağışında bulunarak, "Kan bağışı milli bir meseledir" dedi.
22. kan bağışını yaptı
Hakkari Yüksekova Kaymakamı Ömer Çimşit, Kızılay’ın kan bağış kampanyasına 22. kan bağışını yaparak destek oldu.
İmam hatip öğrencilerinden depremzedelere yardım
6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli yaşanan ve 11 ili etkileyen deprem felaketinden etkilenen vatandaşlar için Kastamonu Daday Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmen ve öğrencileri tarafından ilçede kermes düzenlendi.
Bağışlanan canlı hayvanlar depremzedelere kavurma oluyor
Iğdır’da Valilik koordinasyonunda besiciler depremzedeler için küçükbaş hayvanlarını bağışladı. İlk gün 90 canlı hayvanla başlayan bağış sayısı 1500'e yaklaşırken, bağışlanan hayvanlar kesildikten sonra deprem bölgesine gönderiliyor.
Depremzedeler için "Evim Yuvan Olsun" kampanyası
Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen vatandaşların barınma sorununun çözümüne katkı sağlamak üzere "Evim Yuvan Olsun" uygulaması hayata geçirildi.
Depremzedeler için kan verdi
Antalya Finike Kaymakamı Musa Kazım Çelik ve Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, Türk Kızılay Kan Bağışı Merkezi'nde depremzedeler için kan verdi.
"Depremin yaralarını birlikte sarıyoruz!"
Yüzyılın en büyük afetlerinden biri olan ve 10 ili etkileyen deprem sonrası Ağrı’da yardım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.
Kars’tan Urfa’ya 9 tır yardım yola çıktı
Deprem bölgesi için seferber olan Kars, çok sayıda iş makinesi, teknik personel, sağlık çalışanı ve ayni yardımı tırlarla bölgeye gönderdi. Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz’ün talimatı ile 9 tır yardım malzemesi de Şanlıurfa için yola çıktı.
Kar altında kan bağışı kuyruğu
Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde yaşanan ve çevredeki 10 ili de etkileyen depremler sonrasında depremzedelerin acil kan ihtiyacını karşılamak için Türkiye’nin dört bir yanında vatandaşlar Kızılay Kan Bağışı merkezleri önünde kuyruk oluşturdu.
“Kan verin, sağlık bulun”
Ordu İkizce Kaymakamı Ali Can Yıldız, kan bağışında bulunarak, “Hem veren insanlar için, hem de verilen kanlardan faydalanacaklar için kan hayattır” dedi.
Kan bağışı kampanyasına yoğun ilgi
İstanbul Maltepe Kaymakamlığı ve Kızılay Maltepe Şubesi tarafından kan bağışı kampanyası düzenlendi. Maltepe Kaymakamı Bahri Tiryaki, kaymakamlık personeli ve kaymakamlığa gelen vatandaşlar, hastalara umut olmak için kan bağışında bulundu.