İstanbul'da kan bağışı rekoru kırıldı;

İstanbul'da kan bağışı rekoru kırıldı

Şişli Kaymakamlığı koordinesinde, Kızılay Şişli Şubesi ve Şişli Belediyesi'nin katkılarıyla “Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. Yılında Hedef 1923 Ünite Kan” temasıyla düzenlenen kampanyada günlük kan bağışı rekoru kırıldı....


KAN BAĞIŞINA YOĞUN İLGİ

Şişli Kaymakamlığı koordinesinde, Kızılay Şişli Şubesi ve Şişli Belediyesi'nin katkılarıyla “Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. Yılında Hedef 1923 Ünite Kan” temasıyla kan bağışı kampanyası başlatıldı.


VALİ GÜL: KAN HAYATİ BİR MESELE

Etkinliğin açılışında konuşan İstanbul Valisi Davut Gül, "Kızılayımızın bu güzel kampanyasına katkılarından dolayı Kaymakamımıza, kurumlarımıza, kan bağışlayacak tüm gönüllülerimize şimdiden teşekkür ediyoruz. Kızılay, bizim en zor zamanımızda yardımımıza koşan, en dara düştüğümüzde el uzatan milli kuruluşumuz. Kızılay’ın yaşatılması ve güçlendirilmesi, özellikle kan stoğumuzun her dönemde en üst seviyede tutulması bizim için hayati bir mesele. Bu vesile ile her birinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum" dedi.


KAYMAKAM KAYA KAN BAĞIŞINDA BULUNDU

Kampanyaya katılan Şişli Kaymakamı Ahmet Gazi Kaya da kan bağışında bulundu. Kaya, herkesi Cevahir AVM önünde bulunan kan alma noktalarına gelerek kan bağışı yapmaya davet etti. Kampanyaya vatandaşların yanı sıra kamu kurum ve kuruluşlar da büyük destek verdi. 


BAĞIŞA BÜYÜK DESTEK

Şişli Kaymakamlığı'na bağlı daire müdürlükleri, İlçe Emniyet Teşkilatı, İlçe Müftülüğü, İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri, siyasi partiler, sivil toplum kuruluşları, muhtarlıklar ve taraftar gruplarının katılımlarıyla ilk gün 969 ünite kan bağışı alındı. Bu sayı ile bir günde İstanbul genelinde toplanan kan bağışı rekoru da kırıldı.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum