Arama
Arama Sonuçları
"Düzensiz göçle mücadeleye devam ediyoruz"
Antalya Vali Hulusi Şahin, Mobil Göç Noktası'nı ziyaret etti. Düzensiz göçmenlere karşı ciddi tedbirler aldıklarını ifade eden Vali Şahin, "Hep birlikte büyük bir kararlılıkla düzensiz göçle mücadele etmeye devam edeceğiz" dedi.
Batman'ın selden korunması için toplantı
Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp ve beraberindeki heyet, DSİ Genel Müdürü Mehmet Akif Balta’ya ziyaret etti. Ziyarette Batman'ın selden korunması için alınacak önlemler ve yürütülecek çalışmalar görüşüldü.
İlk Türk kadın mitinginin 104. yılı kutlandı
Anadolu'nun işgale karşı haklı sesini duyurmak amacıyla 10 Aralık 1919'da Kastamonu'da yapılan ilk kadın mitinginin 104. yılı yürüyüşle kutlandı. Yürüyüşe Vali Meftun Dallı da katıldı.
6 gölet orta vadede 60’a çıkacak
Van’da 6 gölet bulunduğunu, orta vadede bunu 60 gölete çıkarmak istediklerini belirten Vali Ozan Balcı, “Van’daki sulanabilir bütün alanları 10 yıl içinde sulu tarıma açmamız lazım” dedi.
Hakkari’nin sorunlarına başkentte çözüm arıyor
Hakkari’nin sorunlarının bir an önce çözülmesi için Ankara’da mekik dokuyan ve devletin en üst makamlarıyla görüşerek ilin ihtiyaçlarına çözüm arayan Vali Ali Çelik, başkentteki temaslarını sürdürdü.
Aziziye Destanı'nın şehitleri anıldı
Erzurum Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi, 146 yıl önce yaşanan Osmanlı-Rus Savaşı'nda Aziziye Tabyaları'nda şehit olanlar için anma etkinliği düzenledi.
Duyarlı davranışa teşekkür belgesi
Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, buldukları yüklü miktarda paraları sahiplerine ulaştıran iki ayrı esnafı makamında misafir etti.
Kitap kurtlarına sertifika
Samsun Yakakent Kaymakamı Abdüssamed Kılıç, Yakakent İlçe Halk Kütüphanesi Sorumlusu Aydoğan Seviç ile birlikte kütüphaneden yararlanarak son 6 ay içinde en fazla kitap okuyan genç kullanıcıları ödüllendirdi.
Valiye meydan okuyan gençler, baltayı taşa vurdu
Halat çekme yarışmasında Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu’ya meydan okuyan gençler, baltayı taşa vurduklarını geç fark etti.
Halk Günü'nde vatandaşların yüzünü güldürdü
Her hafta çarşamba günlerini “Halk Günü”ne ayıran Ordu Valisi Tuncay Sonel, vatandaşların sorun, sıkıntı, şikâyet ve taleplerini dinlemeye devam ediyor.
Kömürcüler Sitesi'nde odun kırdı
Van Valisi Ozan Balcı, Özalp yolu üzerindeki Kömürcüler Sitesini ziyaret etti. Vali Balcı, baltayla odun kırdı.
Minik öğrencilere masal okudu
Eskişehir Mihalıççık Kaymakamı Ozan Bozçalı, anaokulu öğrencileriyle bir araya gelerek, minik öğrencilere masal okudu.
Vali Ergün, yurt öğrencileriyle doğa yürüyüşü yaptı
Uşak Valisi Turan Ergün, Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı yurtlarda kalan üniversite öğrencileriyle doğa yürüyüşü yaptı.
Çocuk Görüşme Merkezi, çocukları icradan kurtaracak
Kahramanmaraş’ta velayet altındaki çocukların ebeveynlerine teslim işleriyle ilgili icra sürecine son verecek Çocuk Görüşme Merkezi törenle açıldı.
‘Muhtarlar gelişiyor Kastamonu değişiyor’
İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü tarafından desteklenen “Muhtarlar Gelişiyor Kastamonu Değişiyor” projesinin açılış töreni, Vali Avni Çakır’ın katılımı ile Mimar Vedat Tek Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.
Tonya Şehitlik Anıtı dualarla açıldı
Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu ve protokol üyeleri ile birlikte Tonya Sivritepe’de yapımı tamamlanan Tonya Şehitlik Anıtı’nın açılışını gerçekleştirdi.
Trabzon Ankara’ya taşındı!
Trabzon'un tarihi zenginliği, doğal güzellikleri ve kültürel değerleriyle tanıtıldığı Ankara'daki 'Trabzon Günleri'nin açılışı yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Ankara Millet Bahçesi’nde (AKM) dört gün sürecek olan Trabzon Günleri’nde çeşitli etkinlikler ve paneller düzenlenecek. Trabzon’un her yönüyle tanıtılacağı etkinlikler 29 Mayıs Pazar günü sona erecek.