Arama
Arama Sonuçları
Mülki idare amirleri, öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu
Milli Eğitim Bakanlığına bağlı ilk ve ortaöğretim okullarındaki 20 milyonu aşkın öğrenci, bugün karne alarak yaz tatiline girdi. Okullarda ise karne heyecanı vardı. Vali ve kaymakamlar, okullardaki karne törenlerine katılarak, öğrencilerin heyecanına ortak oldu.
"Kooperatifleri her zaman destekleyeceğiz"
Karabük Uğraşan Kadınlar Kooperatifi'ni ziyaret eden Karabük Valisi Mustafa Yavuz, "Karabük’te kadın kooperatiflerinin her zaman yanlarındayız ve projelerine her zaman destek vereceğiz" dedi.
23 vali katıldı: Ankara'dan Antalya'ya yangın tatbikatı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ile Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı'nın himayesinde Tarım ve Orman Bakanlığı ev sahipliğinde 23 il valisinin katılımıyla 2024 Orman Yangınlarıyla Mücadele Hazırlık Toplantısı gerçekleştirildi.
Minik öğrencilere 87 bin boyama kitabı
Van Valisi Ozan Balcı, Kitap Van Projesi kapsamında bastırılan, Van’ın tarihi ve kültürel zenginliklerinin tanıtıldığı 87 bin boyama kitabının dağıtım törenine katıldı.
Sonbahar - kış yarış sezonu start aldı
Şanlıurfa Hipodromu 2023 Sonbahar - Kış Yarış Sezonu Vali Şıldak'ın katıldığı açılış töreni ile başladı. Sezonun ilk yarışının ardından düzenlenen seremonide Vali Şıldak kazasız bir sezon dileklerinde bulundu.
"Hasankeyf su sporları merkezi olacak"
Türkiye'de ilk kez Batman'ın Hasankeyf ilçesinde düzenlenen Türkiye Su Jeti ve Flyboard Şampiyonası ile Türkiye Motosurf Şampiyonası'nı 14 bin kişi izledi. Yarışları izleyen Vali Ekrem Canalp, "Hasankeyf'te bir su sporları merkezi inşa edeceğiz. Bunun için çalışmalara başladık" dedi.
Sivas’ta balon turizmi başlıyor
Sivas’ın eşsiz doğal güzellikleri arasında yer alan Hafik Gölü’nde, sıcak hava balonu uçuş testi yapıldı.
Nar hasadına katkıda bulundu
Türkiye'nin önemli nar ekşisi üretim merkezlerinden olan Oğuzeli’nde nar hasadına katılan Gaziantep Valisi Kemal Çeber, üreticilere bereketli bir sezon diledi.
Dağ köyündeki bir çocuğun vali yardımcılığına uzanan hikayesini anlattı
Batman Üniversitesi’nin düzenlediği “Geleceğe Işık Tutan Gerçek Hayattan Başarı Öyküleri” konferansına katılan Diyarbakır Vali Yardımcısı Abdullah Çiftçi, kendisini can kulağıyla dinleyen Batmanlı öğrencilere Sason ilçesinin bir dağ köyündeki çocuğun Vali Yardımcılığına uzanan hikâyesinin dönüm noktalarını anlattı.
Yeni üniversite öğrencilerini karşıladı
Sinop Valisi Mustafa Özarslan, ülkemizin farklı şehirlerinden Sinop Üniversitesi’ni tercih ederek şehre gelen öğrencileri ve ailelerini GSB Sinop Öğrenci Yurtlarında karşıladı.
Sivas İl Özel İdare’nin yeni genel sekreteri Şakir Öner Öztürk oldu
Kadir Algın’ın Kelkit Kaymakamlığı’na atanmasının ardından Sivas İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğine, 2 yıldır Sivas’ta Vali Yardımcısı olarak görev yapan Şakir Öner Öztürk görevlendirildi.
Tıp Fakültesi kazanan öğrenciye laptop
Kars Digor Kaymakamı Orhan Gazi Karakaş, Digorlu öğrenci Fatih Budak’ı Tıp Fakültesini kazanmasından dolayı Laptop Bilgisayar ile ödüllendirdi.
Pirinciyle ünlü Osmancık’ta zeytine büyük ilgi
Çorum Osmancık’ta ilk hasadı geçtiğimiz yıl gerçekleştirilen zeytin, büyük ilgi görüyor. Türkiye’nin zeytin yetiştiriciliğine yeni bir soluk getirmesi beklenen proje ile Osmancıklı çiftçiler, alternatif ürün olan zeytine yöneliyor.
Ahmet Adanur, son yolculuğuna uğurlandı
Trabzon'da vefat eden Cizre ve Bafra eski kaymakamı, Trabzon Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ahmet Adanur'un cenazesi dualarla toprağa verildi.
Abdulkadir Demir
İlkadım Kaymakamı
“9 bin 319 yabancı terörist savaşçıyı sınır dışı ettik”
İl Göç İdaresi Müdürleri toplantısında konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "2011'den bu yana 150 ülkeden 111 bin kişiye ülkeye giriş yasağı koyduk. Çatışma bölgeleriyle irtibatlı olduğu tespit edilen 102 uyruktan 9 bin 319 yabancı terörist savaşçıyı sınır dışı ettik" dedi.
“Sivas’ın Fark Yaratan Kadınları”
Sivas’ta iş hayatında başarı hikâyesi ortaya koyan ve birçok müteşebbise de örnek olan kadınlar, Sivas Valiliği tarafından başlatılan “Sivas’ın Fark Yaratan Kadınları” projesi ile daha fazla girişimciye ilham olacak.
Erzurum’da terörist kalmadı
Erzurum Valisi Okay Memiş, "Erzurum'da göreve başladığımızda kırsalda özelikle sayıları tarafımızca bilinen terörist unsurlar vardı. Şu anda Allah'a şükür tek bir tane bile terörist unsur bulunmamaktadır" dedi.
Öğrencilerden sosyal medya kullanımını azaltmalarını istedi
Bingöl Yedisu Kaymakamı Furkan Başar, öğrencilerle buluştu.
"Nusaybinliler hizmetin en iyisini hak ediyor"
Mardin Nusaybin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ercan Kayabaşı, Belediye Birim Müdürleri ve personellerle bir araya geldi. Tüm personelin katıldığı programın sonunda personeller, sosyal ve özlük haklarında kendilerine her konuda destek veren Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Kayabaşı'na teşekkür etti.
“ŞURKAV seneye, bu seneden daha iyi olacak”
Şanlıurfa İli Eğitim Kültür Sanat ve Araştırma Vakfı (ŞURKAV) 2. Olağan Genel Kurul Toplantısı, Vakfın kurucu Valisi T. Ziyaeddin Akbulut’un da katılımıyla gerçekleştirildi. ŞURKAV Başkanı Salih Ayhan, “ŞURKAV’ın bugünü dünden iyi, inşallah yarını da bugünden iyi olacak. Bu yıl geçen yıldan iyi, seneye de bu seneden daha iyi olacağına söz veriyorum” dedi.
Faizsiz krediyle 100 koyunluk sürü sahibi oldu
Osmaniye'de "Köyümde Yaşamak İçin Bir Sürü Nedenim Var" projesi çerçevesinde devletten destek alan yetiştirici Hakan Bolatcan, 100 koyunluk sürü sahibi oldu.
Ahmet Gazi KAYA
Şişli Kaymakamı
Abdullah ERİN
Vali-Mülkiye Başmüfettişi