Arama
Arama Sonuçları
"Demokrasiden asla vazgeçilmeyecek"
“Kütahya’dan Doğan Büyük Türkiye İdeali: Adnan Menderes ve 27 Mayıs Çalıştayı'na katılan Vali Musa Işın, "Türk milleti, istiklal ve istikbaline çok bağlıdır. Demokrasiden ve hukuk devletinden asla vazgeçilmeyecek" dedi.
Karahantepe’ye 3 yeni kazı alanı eklenecek
Karahantepe’de incelemelerde bulunan Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, bu yıl eklenecek 3 yeni alan ile birlikte Cumhurbaşkanlığı Kazı Statüsü kapsamındaki alan sayısının 7’ye ulaşacağını söyledi.
“Zat-ı devletleri bizleri şereflendirdi”
TOKİ Deprem Konutları kura ve anahtar teslim törenine katılmak üzere Adıyaman’a giden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sincik Kaymakamlığı’nı da ziyaret etti. Erdoğan’ı Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol ve Kaymakam Yunus Emre Bozkurtoğlu karşıladı.
15 vatandaşın derdine derman oldu
Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, halk gününde vatandaşlarla bir araya geldi. Sorun, şikâyet ve talepleri dinleyen Vali Yavuz, 15 vatandaşın derdine derman oldu.
Vali Abdullah Erin, Mardin için aday oldu
Şanlıurfa'da görev yaptığı süre boyunca halkın sevgisini kazanan ve 'Urfa'nın Vali abisi' olarak anılan Vali Abdullah Erin, memleketi Mardin’in Büyükşehir Belediye Başkan adayı oldu. Vali Erin’in adaylığını Cumhurbaşkanı Erdoğan ilan etti.
Murat Beşikci’ye ‘Yılın İdarecisi’ ödülü
Diyarbakır Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Beşikci, 10 Ocak İdareciler Günü dolayısıyla 81 ilin Valisinin katılımıyla düzenlenen törende Yılın İdarecisi olarak seçilerek, Vali Dr. Mehmet Vecdi Gönül Güvenlik Hizmeti Ödülü aldı.
Şehit İmam Aziz Tan'ın adı camide yaşatılacak
2010 yılında sabah namazına giderken şehit edilen imam Aziz Tan'ın adı, Hakkari Durankaya beldesinde yeni yapılan camiye verildi. Caminin açılışına katılan Vali Ali Çelik, “Şehidimizin ismi her namazda, her duada yaşayacak” dedi.
Esnaf ziyaretinde bebeğe altın taktı
Ağrı Valisi Mustafa Koç, demli çayları ve sıcak sohbetleriyle yürekleri ısıtan Eleşkirtli esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek, sohbet edip taleplerini dinledi.
Kaymakam polis çiftin nikahını kıydı
Şırnak Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Nazlı Demir, polis memurları Damla Kahraman ve Mustafa Bolat çiftinin nikahını kıydı.
Hakkâri'nin sorunları Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde masaya yatırıldı
Hakkâri Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik beraberindeki heyetle birlikte Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ı ziyaret ederek Hakkâri'nin sorunlarını ve çözüm önerilerini görüştü.
Antandros Antik Kenti ziyaret amaçlı düzenlenecek
Balıkesir Edremit Kaymakamı Ahmet Odabaş, Antandros Antik Kenti'ni ziyaret ederek Kazı Başkanı Prof. Dr. Gürcan Polat’tan antik kent kazı çalışmaları ile ilgili bilgiler aldı.
İçişleri’nin genel müdürlüklerine 28 yeni atama
Bugün yayımlanan Mülki İdare Amirleri Kararnamesi’nde İçişleri Bakanlığı’nın birimlerine genel müdür veya başkan seviyesinde birim amiri ataması yapılmazken, genel müdür yardımcılıkları, daire başkanlığı ve şube müdürlüklerine 28 atama gerçekleştirildi.
Valileriydi, başkanları oldu
Bugünkü Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile AFAD Başkanlığı'na atanan Erzurum Valisi Okay Memiş, AFAD Erzurum İl Müdürlüğü’ne de veda ziyaretine gitti. Memiş, AFAD olarak afet ve acil durumlara hep birlikte müdahale edeceklerini söyledi.
57 şehre yeni vali atandı
Valiler kararnamesi ile 57 ilin valisi değişti. Başarılı hizmetleri ile dikkat çeken Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürü Şefik Aygöl, Bilecik Valiliği’ne atandı.
İstanbul Valisi Yerlikaya, yeni İçişleri Bakanı oldu
Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin ikinci kabinesini açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, kabinenin en önemli bakanlıkları arasında olan İçişleri Bakanlığı’na mülki idare amirliğindeki tecrübesi ile tanınan İstanbul Valisi Ali Yerlikaya’yı getirdi.
“Mağdur depremzede bırakmayacağız”
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Türkiye, depremiyle seliyle yaşadığı her felaketin izlerini kısa sürede silmiştir. Bu depremde de aynını yapacağız. Dünyada bu kadar geniş alanda, çok nüfusun etkilendiği büyük felakete maruz kalıp da bizim kadar hızlı toparlanabilecek bir başka ülke olmamıştır" dedi.
Açılış maçını Kaymakam ile belediye başkanı yaptı
Antalya Kemer Turizmci ve İş Adamları Derneği (KEMİAD) tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen Kemer Açık Masa Tenisi Festivali, Kaymakam ile Belediye Başkanı'nın maçı ile başladı.
"2023 bizim yılımız olacak"
Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, yayınladığı yeni yıl mesajında eğitimden sağlığa turizmden sanayi ve tarıma kadar önemli konulara değinerek, “Kültür ve turizmde 2023 altın yılımız olacak. inanıyoruz, 2023 bizim yılımız olacak!” dedi.
Hamamözü Kaymakamı Özefe, Karaman Vali Yardımcısı oldu
Amasya Hamamözü Kaymakam Vekili Abdullah Emre Özefe, Karaman Vali Yardımcılığına vekaleten atandı.
Bugün 18.57’de tatbikat var
Bugün saat 18.57’de ülke genelinde tatbikat yapılacak. 12 Kasım 1999 Düzce depreminin yıl dönümde planlanan tatbikat SMS, televizyon, radyo ve camilerden duyurulacak. Tam bu anda tüm vatandaşlardan her nerede olurlarsa olsunlar çöküp kafalarını kapatarak tutunmaları isteniyor.
Muhtarlarla bir araya geldi
Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım, Sakarya Muhtarlar Federasyonu Başkanlığına yeniden seçilen Erdal Erdem’i tebrik etti. Kaldırım, 16 ilçeden dernek başkanı muhtarlar ile toplantı yaparak taleplerini dinledi.
Kanallarda yüzlerce gencin öldüğü Eyyübiye’ye olimpik yüzme havuzu
Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, Eyyübiye Belediyesi tarafından yaptırılarak hizmete sunulan Eyyüp Cenap Gülpınar Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, Eyyübiye Sera Kent 1. Etap, üç yeni park ve iki yeni halı saha için düzenlenen toplu açılış törenine katılarak, “Eseri olmayanın yerinde yeller eser” dedi.
Cudi Dağı'nda festival coşkusu
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Şırnak Valiliği ve Belediye iş birliğiyle Cudi Dağı Sefine bölgesinde bu yıl ikincisi düzenlenen "Cudi Festivali"nin açılışına katıldı.
Darbe girişiminin seyrini değiştiren Vali: Tüm kuvvetleri harekete geçirdim
Dönemin Muğla Valisi Amir Çiçek, darbe girişimi gecesinde yaşadıklarını Sivas'ta katıldığı bir programda davetlilerle paylaştı. Darbe girişimi sırasında Dalaman Kaymakamı olan Sivas Valisi Dr. Yılmaz Şimşek, Çiçek'in darbenin seyrini değiştirdiğini söyledi.
Ek gösterge düzenlemesi yasalaştı
Merkezde görevli valiler, Kurul Başkanı, Genel Müdür, Strateji Geliştirme Başkanı ile bu görevleri yürüten merkezde görevli valiler, birinci sınıf olup 1. derecenin 4. kademesinden aylık alanların ek ödemeleri için oranlar artırıldı.
Vali Ayhan'ın 'Elinize değil, yüreğinize dokunuyoruz' dediği proje devlete model oldu!
Salih Ayhan’ın Sivas Valisi iken 'Elinize Değil Yüreğinize Dokunuyoruz’ sloganıyla başlattığı Tip 1 diyabetli çocuklara sensörlü glikoz ölçüm cihazı temini projesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından bugün ülke geneline yaygınlaştırıldı. Çocuklar ile anne babaların göz yaşlarının dinecek olmasına sevinen Vali Salih Ayhan, "Benim için tarif edilemez bir mutluluk" dedi.
Bakan Soylu: Belediyeleri terör örgütünden temizledik
İçişleri Bakanı Bakanı Süleyman Soylu, belediyeleri terör örgütlerinden temizlediklerini belirterek, “Görevi devraldığımızda araçları üzerinde haciz olan, kımıldayamayacak olan belediyeler vardı. Erbil'de ihaleler yapılıyordu” dedi.
Gökmen Çiçek: Kayseri’nin valisi değil evladı olmaya geldim!
'Beni sürekli sokaklarda, halkın içinde göreceksiniz' diyen Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, şeffaf ve samimi bir yönetim anlayışı ile çalışacaklarını, Kayseri’nin Valisi değil, Kayseri’nin evladı olmaya geldiğini söyledi.
İlk başörtülü Vali Yiğitbaşı: Daha parlak bir gelecek için çalışacağım
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcılığından Afyonkarahisar Valiliğine atanarak Türkiye'nin ilk başörtülü valisi olan Kübra Güran Yiğitbaşı, bugün görevine resmen başladı.