Arama
Arama Sonuçları
Abdullah MELİKOĞLU
Sultanhanı Kaymakamı
Toroslar eski kaymakamı Osmaniye Belediye Başkanı oldu
Mersin Toroslar Kaymakamı iken istifa eden ve Cumhur ittifakının adayı olarak mahalli idareler seçimine giren İbrahim Çenet, Osmaniye Belediye Başkanı seçildi. 1975 Osmaniye doğumlu olan Çenet, 88. Dönem Adana Kaymakamı Adayı olarak mülki idare amirliğine girmiş, çok sayıda ilçede kaymakamlık yapmış, son olarak 2021 Eylül ayından itibaren Toroslar Kaymakamı olarak görev yürütmüştü.
Niyazi Ulugölge, Göç İdaresi Rehberlik ve Denetim Başkanlığına atandı
Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlanan kararname ile Mülkiye Müfettişi Niyazi Ulugölge, bir süredir vekaleten yürüttüğü Göç İdaresi Başkanlığı Rehberlik ve Denetim Başkanlığına asaleten atandı.
Valiler düzensiz göçü konuştu
Düzensiz göçle daha etkin ve verimli bir mücadele yürütebilmek amacıyla Afyonkarahisar Valisi Kübra Güran Yiğitbaşı’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıda, göçle mücadelede gelinen nokta masaya yatırıldı.
DSİ’nin çalışmaları elektrik sorununu da çözecek
Devlet Su İşleri Bölge Müdürlüğü’nü ziyaret eden Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, DSİ’nin sulama çalışmalarının tamamlanmasının bölgedeki elektrik kesintilerini de engelleyeceğini belirtti.
Yeni Nüfus Genel Müdürü Taşyapan oldu
Şefik Aygöl’ün Bilecik Valiliği’ne atanmasının ardından yeni Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü’ne Vali-Mülkiye Başmüfettişi İbrahim Taşyapan atandı.
8-16 Ekim’de Sur sokaklarında şenlik var
Geçmişte adı terörle, şimdilerde ise festival ve şenliklerle anılan Diyarbakır Sur’da düzenlenen ‘Sur Kültür Yolu Festivali’ yarın başlıyor. Sur Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Asım Solak, “Festival hazırlıklarımız son sürat devam ediyor. Tüm Türkiye’den vatandaşlarımızı unutamayacakları anlar biriktirmek için Sur’a ve festivalimize bekliyoruz” dedi.
Eyüp GÜRDAL
Saray Kaymakamı
Dr. Mehmet BOZTEPE
Afyonkarahisar Vali Yardımcısı
İhsan MASKAR
Adıyaman Vali Yardımcısı
Abdulhamit KARACA
Adıyaman Vali Yardımcısı
Ferhat BURAKGAZİ
Adana Vali Yardımcısı