Arama
Arama Sonuçları
Kaymakam Kundakçı, "Allah devletimize zeval vermesin" dedirtti
Elazığ'ın Baskil ilçesine bağlı Aladikme köyünde çıkan yangın ekiplerin müdahalesiyle kontrol altına alındı. İlk andan itibaren sahada olan Baskil Kaymakamı Ömer Tuğrul Kundakçı'nın yangın sonrası çekilen bir fotoğrafı "Allah devletimize zeval vermesin" dedirtti. Kaymakam Kundakçı'nın yangın ekipleri ile kol kola çalıştığı ortaya çıktı.
Sağanağın vurduğu köylerde inceleme yaptı
Elazığ Baskil Kaymakam Ömer Tuğrul Kundakçı, ilçede etkili olan sağanak yağış sebebiyle zarar gören köy ve meralarda incelemelerde bulundu.
Vali Akkoyun, memleketine Kur’an kursu yaptırıyor
Mardin Valisi Tuncay Akkoyun, memleketi Elazığ Baskil’e Kur’an kursu yaptırıyor. Vali Akkoyun, geçen sene de merhume annesi için 18 çeşmeli, Selçuklu mimarisine uygun büyük bir şadırvan yaptırmıştı.
“Biz onları özlemiştik onlar da bizi özlemiş”
Elazığ Baskil Kaymakamı Ömer Tuğrul Kundakçı, Baskil İlköğretim Anaokulu ile Baskil Müftülüğü Kur'an Kursu'na ziyarette bulundu. Öğrenciler ile bir araya gelen Kaymakam Kundakçı, öğrencilere oyuncak hediye etti.
En güzel anlar çocuklarla olanlar
Elazığ Baskil Kaymakamı Ömer Tuğrul Kundakçı, köy ziyaretlerinde vatandaşlarla birlikte çocuklarla da bir araya geliyor. Çocukları hediyelerle sevindiren Kaymakam Kundakçı, “Köy ziyaretlerimizin en güzel anları çocuklarımızla buluştuğumuz zamanlar” diyor.
Oğuz Cem Murat
Ereğli Kaymakamı
Gençlerle birlikte ok attı
Elazığ Baskil Kaymakamı Ömer Tuğrul Kundakçı, ilçede faaliyete başlayan okçuluk kursunu ziyaret ederek gençlerle birlikte ok attı.
Ayhan Durmuş
Ordu Vali Yardımcısı
Yüksel KARA
Darıca Kaymakamı
Ali Edip BUDAN
Kulu Kaymakamı
Mustafa Ünver BÖKE
Milas Kaymakamı
Mahmut Sami YILMAZ
Belen Kaymakamı
Hasan GÖÇ
Gemlik Kaymakamı
Harun Kazez
Tokat Vali Yardımcısı
Uhut Emre Koyuncu
Kalecik Kaymakamı
Oğuzhan BİNGÖL
Hatay Vali Yardımcısı