Kaymakam Kundakçı, "Allah devletimize zeval vermesin" dedirtti;

Kaymakam Kundakçı, "Allah devletimize zeval vermesin" dedirtti

Elazığ'ın Baskil ilçesine bağlı Aladikme köyünde çıkan yangın ekiplerin müdahalesiyle kontrol altına alındı. İlk andan itibaren sahada olan Baskil Kaymakamı Ömer Tuğrul Kundakçı'nın yangın sonrası çekilen bir fotoğrafı "Allah devletimize zeval vermesin" dedirtti. Kaymakam Kundakçı'nın yangın ekipleri ile kol kola çalıştığı ortaya çıktı....

Baskil ilçesine bağlı Aladikme köyünde dün akşam saatlerinde henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Yangın rüzgarın da etkisiyle büyüdü. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen Orman Bölge Müdürlüğü personeli ve diğer ekiplerin müdahalesiyle yangın kontrol altına alındı.


SAHADAN TAKİP ETTİLER

Vali Ömer Toraman, Baskil Kaymakamı Ömer Tuğrul Kundakçı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Şiş de yangın söndürme çalışmalarını takip etti. İlk andan itibaren sahada olan Kaymakam Kundakçı'nın yangın sonrası çekilen bir fotoğrafı  "Allah devletimize zeval vermesin" dedirtti.  Kıyafetleri çamur ve is olan Kaymakam Kundakçı'nın yangın ekipleri ile kol kola çalıştığı ortaya çıktı.


Kaynak:

Etiketler :
, , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum