Arama
Arama Sonuçları
Diyarbakır Valiliği'ne Çiftçi vekalet edecek
Diyarbakır Valisi Ali İhsan Su'nun emekli olmasının ardından boşalan valilik görevine yeni atama yapılana kadar Diyarbakır Vali Yardımcısı Abdullah Çiftçi vekalet edecek.
Tunceli'de 8 bölge riskli ve rezerv alanı ilan edildi
Tunceli'de yapılan incelemeler sonucunda 134 yapı ve 798 bağımsız bölümün bulunduğu 8 bölge riskli ve rezerv alanı olarak tespit edildi. Alanlarda inceleme yapan Vali Bülent Tekbıyıkoğlu, "Artık kimseyi enkazların altından biz kaldırmak istemiyoruz" dedi.
Vali Makas’tan yeni kaymakamlara ‘Sırlı duayı arayın’ tavsiyesi
111. dönem kaymakam adaylarından bir kısmı bugün yeni ilçelerinde görevlerine başladı. Kaymakamlık görevlerinin ilk günlerinde valileri ziyaret eden kaymakamlar, valilerden talimat ve tavsiyeler aldı.
Sağlık için pedal çevirdiler
‘Sağlığın Keyfini Birlikte Sürelim’ sloganı ile 81 ilde eş zamanlı 11. Geleneksel Yeşilay Bisiklet Turu düzenlendi. Bisiklet turuna valiler ve kaymakamlar da katılım sağladı.
Eski Kral Cami yerine yeni cami yapılacak
Kahramanmaraş Elbistan Kaymakamı Yunus Ataman, Refik Kaymakamlar, İlçe Müftülüğü ekipleri ve teknik personel ile birlikte yıkımı 2018 yılında gerçekleştirilen Eski Kral Cami alanında inceleme yaptı.
Rize Ankara’ya taşındı, ilk çay hasadı Ankara’da yapıldı
53 etkinlik, 1 milyon bardak çay ile Başkent’in dört bir yanı buram buram Rize kokmaya başladı! Başkente iz, gönüllerde Rize bırakacak tanıtım günleri coşkuyla başladı. Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, Ankara'da yaşayan herkesi Rize günlerine davet etti.
Sağanağın vurduğu köylerde inceleme yaptı
Elazığ Baskil Kaymakam Ömer Tuğrul Kundakçı, ilçede etkili olan sağanak yağış sebebiyle zarar gören köy ve meralarda incelemelerde bulundu.
Fırtına nedeniyle 244 konutun çatısı uçtu
Kastamonu Valisi Meftun Dallı, kentte 2 gündür etkili olan fırtına nedeniyle 244 konutun çatısının uçtuğunu belirtti.
Güzelyurt Belediyesine kayyum olarak görevlendirildi
Aksaray Güzelyurt Kaymakamı Can Alperen Taşavlı, seçimlerin yenilenmesine karar verilen Güzelyurt Belediyesine kayyum olarak görevlendirildi.
Vali Gül’den 50 noktaya bayram ziyareti
İstanbul Valisi Davut Gül, Ramazan Bayramı boyunca İstanbul’da 50 ayrı noktaya ziyaret gerçekleştirerek hem incelemelerde bulundu hem de İstanbullularla bayramlaştı.
Pınarbaşı Belediyesine Ömer Tekeş kayyum olarak atandı
Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından seçimlerin yenilenmesine karar verilen Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesinde Belediye Başkanlığına Vali Yardımcısı Ömer Tekeş görevlendirildi. Tekeş, bugün görevine başladı.
Küre Kaymakamlığına Zübeyde Aslan görevlendirildi
Geçtiğimiz gün Çankırı Vali Yardımcılığı görevine atanan Kastamonu Küre Kaymakamı Muhammed Cezmi Kandemir'in yerine yeni görevlendirme yapıldı.
Ekinözü’ne Habib Güneyli atandı
Kahramanmaraş Ekinözü Kaymakamlığına 111. dönem kaymakam adaylarından Habib Güneyli görevlendirildi.
“İçinde kötülük olmayan tek şey”
Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, öğrencilerin okuma, okuduğunu anlama ve yazma becerilerinin gelişmesi amacıyla İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan “Okuma Günlüğüm Projesi” kapsamında Emlak Kredi İlkokulunu ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi. Öğrencilerle yakından ilgilenen Vali Kumbuzoğlu, “Çok büyük olmasına rağmen içinde zerre kötülük olmayan tek şey çocukların yüreğidir” dedi.
"Seçim güvenliği için tedbirleri eksiksiz planlıyoruz"
Karabük Valisi Mustafa Yavuz başkanlığında seçim güvenliği toplantısı yapıldı. Vali Yavuz, "Seçim öncesi, seçim esnası ve sonrası için bütün güvenlik tedbirlerini eksiksiz planlıyoruz" dedi.
Ertuğrul Gazi türbesine saygı sürüşü
Bilecik Valisi Şefik Aygöl, Bilecik Motosiklet Derneği üyeleriyle birlikte şehrin tarihi ve manevi kıymetlerinden Ertuğrul Gazi’nin türbesini ziyaret etmek için oluşturulan motosiklet konvoyuna eşlik etti.
Van’ın geleceği kongrede masaya yatırılıyor
İki gün sürecek ‘Uluslararası Vizyon Van Kongresi’ başladı. Kongrede Van’ın geleceğinin masaya yatırılacağını belirten Vali Ozan Balcı, “Van’ın ufku açık. Bugüne kadar çok güzel işler yapıldı, yapılıyor. Bizden sonra da yapılacak” dedi.
Diyarbakır ulaşımı için 10 yeni otobüs
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, toplu taşımada daha etkin, verimli ve konforlu bir ulaşım sunmak amacıyla 10 yeni otobüsü hizmete soktu. Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali İhsan Su, geçen yıldan bu yana 35 yeni otobüsü hizmete aldıklarını ve ulaşım filosunu 330'a çıkardıklarını söyledi.
Erzurum çok yakın bir gelecekte sanayi şehri olacak
Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, il genelinde faaliyet gösteren yerel ve ulusal medya temsilcileriyle kahvaltı programında bir araya geldi. Göreve geldiği buyana yürütülen çalışmalar hakkında bilgi veren Vali Çiftçi, “Erzurum çok yakın bir gelecekte sanayi şehri olacak” dedi.
O heykel, Antalya’dan Kütahya’ya getirilecek
Kütahya’nın kültür ve tarih projelerinin değerlendirildiği toplantı düzenlendi. Toplantıda konuşan Vali Musa Işın, "Kütahyalı merhum ressam, neyzen, tezhip ve minyatür sanatçısı Ahmet Yakupoğlu’nun heykeli Antalya’dan Kütahya’ya getirilecek" dedi.
Önce sohbet, sonra denetim
Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Ambaryolu Caddesi üzerindeki esnafı ziyaret ederek, onların taleplerini dinledi. Vali Yiğitbaşı daha sonra da caddede görevli polislerle birlikte denetim yaptı.
Kars, dolu dolu bir kış sezonu bekliyor
Kış sezonunun başlaması ile Kars ve Sarıkamış’ta hareketlilik başladı. Gerek kayak turizmi gerekse Doğu Turistik ekspresinin seferlerinin yaklaşması ile bölge turizmcileri umutlu.
“Birinci sınıf bir yol olacak”
‘Nusaybin'de yol sorununu tarihe gömme’ sözü veren Kaymakam Ercan Kayabaşı, “Daha müreffeh ve daha yaşanılabilir bir Nusaybin için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz” dedi.
Nusaybin'de tüm personel Troy Kart sistemine geçiyor
İsrail mallarına boykotu sürdüren Nusaybin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ercan Kayabaşı, yeni bir adım atarak kaymakamlık ve belediyenin tüm personelini yerli ve milli ödeme sistemi Troy Kart’a geçirdi.
Konteynerlerde kış hazırlığı başladı
6 Şubat depremlerinin büyük yıkıma neden olduğu Malatya'nın Doğanşehir ilçesindeki konteynerlerde kış hazırlıkları sürüyor. Çalışmaları inceleyen İlçe Kaymakamı Mehmet Kılıç, tüm konteynerlerin üzerini branda ile kapladıklarını belirtti.
100. yılda şehitler unutulmadı
Samsun Valisi Orhan Tavlı, protokol üyeleri, şehit aileleri ve gazilerle birlikte Cumhuriyetin 100. Yılı kapsamında şehitlikleri ziyaret ederek, şehitler için dua etti.
Şehit Aybüke öğretmen türkülerle anıldı
Karabük'te Cumhuriyetin 100. yılı kapsamında anlamlı bir konser düzenlendi. Söylediği Mağusa Limanı türküsü ile hafızalara kazınan şehit öğretmen Şenay Aybüke Yalçın, düzenlenen konserde türkülerle anıldı.
Cumhuriyet'i müjdeledi
Balıkesir Susurluk Kaymakamı Muammer Köken, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. yılı kutlamaları kapsamında ilçe esnaflarını tek tek ziyaret ederek, Cumhuriyetin kuruluşunu müjdeledi.
Ankara’da Tokat rüzgarı
Tokat'ın zengin kültürü ve nefis yöresel ürünlerinin sergilendiği ‘Tokat Tanıtım Günleri’nin açılışına katılan Vali Numan Hatipoğlu, Ankara’da yaşayan Tokatlılar ile tüm vatandaşları Tokat’ın lezzetleri, doğal, tarihi, kültürel ve yöresel değerlerini görmeye davet etti.
Kahramanmaraş Nurhak’tan Sinop Erfelek’e
Kahramanmaraş Nurhak Kaymakamlığından Sinop Erfelek Kaymakamlığına atanan Sercan Yıldız ile Sinop Vali Yardımcısı iken Bolu Kıbrıscık’a atanan Ahmet Berkay Deniz, “Rabbim utandırmasın” diyerek yeni görevlerine başladı.