Arama
Arama Sonuçları
300 bin fidan toprakla buluşacak
Bayburt Valisi Mustafa Eldivan, Aslandağı Vilayet Ormanı bölgesinde farklı alanlarda 300 bin adet fidanın toprakla buluşacağı toplamda bin dekarlık alanın kazı ve teraslama çalışmalarını yerinde inceledi.
4 köyün şikayet ve taleplerini dinledi
Bayburt Valisi Mustafa Eldivan, bir günde 4 köyü ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi. Vali Eldivan, vatandaşların şikayet ve taleplerini dinledi.
8. sınıf öğrencilerine moral verdi: “Başarılı olacağınıza inanıyorum”
Bayburt Valisi Mustafa Eldivan, Liselere Geçiş Sistemi sınavı öncesinde, sınava hazırlanan 8. sınıf öğrencileriyle kariyer ve motivasyon söyleşisinde bir araya gelerek tecrübelerini aktardı.
Hedef; sebze üretimini geliştirmek
Fide dağıtım programına katılan Bayburt Valisi Mustafa Eldivan, TAKEP projesiyle kentteki sebze üretiminin geliştirmesinin hedeflendiğini belirtti.
Yöresel el ürünleri için satış merkezi yapılıyor
Bayburt Valisi Mustafa Eldivan, şehirde yöresel el ürünlerinin satışı ve pazarlanmasına yönelik olarak Dede Korkut Şehir Müzesi bahçe alanına yapılacak olan satış mağazalarının proje çalışmalarını yerinde inceledi.
Şehit ailesinin iftar sofrasına konuk oldu
Bayburt Valisi Mustafa Eldivan ve eşi Meltem Eldivan, şehit Hamit Şahin’in babası Yılmaz Şahin ve aile bireyleriyle iftar sofrasında buluştu.
Diyanet Gençlik Merkezi’nin açılışını yapan Vali, gençlerle langırt oynadı
Bayburt Valisi Mustafa Eldivan, İl Müftülüğü Diyanet Gençlik Merkezi’nin açılışını yaptıktan sonra merkezde gençlerle langırt ve masa tenisi oynadı.
"Kadınlarımız, özverinin timsalidir"
Bayburt Valisi Mustafa Eldivan ve eşi Meltem Eldivan, koruyucu aileler ile bir araya geldi. Meltem Eldivan, "Yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren, üreten, eğiten, yetiştiren ve özverinin timsali kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü şimdiden kutluyorum" dedi.
Köy çocuklarıyla Gezici Kütüphane'de kitap okudu
Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından tahsis edilen ‘Gezici Kütüphane’ Bayburt'ta ilk olarak kapılarını Konursu köyündeki öğrencilerine açtı.
"Depremlere karşı daima hazırlıklı olunmalı"
Bayburt Valisi Mustafa Eldivan, İl Afet ve Acil Durum Müdürü personeliyle bir araya geldi. Vali Eldivan, "Toplumda deprem bilincinin oluşturulması ve depremlere karşı daima hazırlıklı olunması gerekiyor" dedi.
“Biz birlikte güçlü bir aileyiz”
Bayburt Valisi Mustafa Eldivan ve eşi Meltem Eldivan, özel gereksinimli vatandaşlarla bir araya geldi. ““Biz birlikte güçlü bir aileyiz” diyen Eldivan çifti, her zaman yanlarında olacaklarını vurguladı.
Semih Memiş
Şalpazarı Kaymakamı
Bayburt'un kurtuluşunun 106. yılı kutlandı
Bayburt'un düşman işgalinden kurtuluşunun 106. yıl dönümü dolayısıyla çeşitli etkinlikler düzenlendi.
"Utanç Çığlığı" sergisi için öğrencileri tebrik etti
Bayburt Valisi Mustafa Eldivan, üniversite öğrencileri tarafından düzenlenen “Utanç Çığlığı” isimli serginin açılışına katıldı. Vali Eldivan, Filistin’de yaşanan soykırıma yönelik farkındalık oluşturmayı hedefleyen öğrencileri tebrik etti.
Okullarda şehitler için saygı duruşu
Okullar, haftaya şehitlere saygı duruşuyla başladı. Öğrenciler bayrak töreni öncesinde Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde şehit olan askerler için saygı duruşunda bulundu. Törenlere valiler ve kaymakamlar da katıldı.
En 'özel' doğum günü sürprizi
Bayburt Valisi Mustafa Eldivan ve eşi Meltem Eldivan, Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde düzenlenen sürpriz doğum günü etkinliğine katıldı.
Salih Aydın
Sarız Kaymakamı
Gönül Uçar
Ahırlı Kaymakamı
Selçuklu mimarili köy camisi dualarla ibadete açıldı
Bayburt'un merkezine bağlı Söğütlü Köyü'nde, hayırsever vatandaşların katkılarıyla tamamlanan Söğütlü Köyü Camii, dualarla ibadete açıldı.
Bayburt, ‘özel’ bir organizasyona ev sahipliği yapıyor
5-7 Eylül 2023 tarihleri arasında bu yıl ikincisi düzenlenen Özel Olimpiyatlar Türkiye, Ulusal Bocce Eğitmen Eğitimi ve Oyunları’na Bayburt ev sahipliği yapıyor.
Dede Korkut Türbesi'ne bisikletle gitti
Bayburt Valisi Mustafa Eldivan, Dede Korkut Bisiklet Festivali kapsamında yaklaşık 40 kilometre uzaklıkta Masat köyündeki Dede Korkut'un türbesini ziyaret etmek üzere pedal çevirdi.
Koordinatör kaymakamların teftiş staj yerleri belli oldu
200 kişilik 111. dönem kaymakam adaylarından deprem bölgesinde koordinatör olarak görevlendirilen 100 kaymakam adayının teftiş stajı yapacağı iller belli oldu.
İbrahim Taşyapan
Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürü
Mükerrem Ünlüer
Kahramanmaraş Valisi
16 ilin valisi merkeze alındı
Son yılların en kapsamlı valiler kararnamesinde sürpriz isimler yer alırken, aralarında Şanlıurfa’nın da bulunduğu 16 ilin valisi Vali-Mülkiye Başmüfettişi olarak merkeze alındı.
İsmail Ustaoğlu
Balıkesir Valisi
52 ilin emniyet müdürü değişti
Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlanan kararname ile 4 Emniyet Genel Müdür Yardımcılığı görevine atama yapılırken, 52 ilin emniyet müdürü değişti.
Atilla Toros
Göç İdaresi Başkanı
Feyza Yılmaz, Demirözü Kaymakamlığına atandı
Van Vali Yardımcısı V. Feyza Yılmaz, Bayburt Demirözü Kaymakamlığına görevlendirildi.
Köyün 100 yıllık su sorunu çözüldü
Bayburt Valisi Cüneyt Epcim, Bayburt'un 1200 nüfuslu Konursu Köyü'nün 100 yıllık su sorunun çözüldüğünü belirterek, yapılan göletin tarıma da ciddi katkılar sağlayacağını söyledi.